Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben gene geldiiiimmmmkaydirigubbakcemile2

en son size yazdıktan sonra bi arkadaşım geldi sonrada bankaya falan çıktım ordan kendime ip aldım, yelek örücem kendime içerde giymek için :hulya:. ahanda aynı bu renkten lila.. ruhum kararmıştı aydınlatalım azcuuk dimi zemuszemus yaniii anca geldim.. ama birazdan yine çıkıcam ama bu sefer mutfağaa

bilgecim nurtencim çok sağolun
sana bişey sorucam hani sen ovülasyon testi yapmıştın ya bebişinin haberini alınca
orda ikinci çizgi koyumuydu açıkmı

tatlım koyuydu akşam yapmıştımmm
niye kısss sen de de varnı yoksam bişeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

yavrımmmmmmm bizede gelll yemek yapmayaaaa hiç yemek yapasım yookkkk

biz daha annemlere söylemedik güzel haberiii
yarın dr a gitcez yaaa bebişi görelim öyle diyelim dedikkk
bi söylesemde annem yemekleri yapsaa koysaa off varya hiç mutfağa giresim gelmiyordu kaç haftadır isabet olduu bu olay :roflol:

canım iyiyiz bugün yine kontrolümüz var saat 5te dra gideceğim. 3 hafta önce normal doğum diyordu ama biliyorsun ya suyumuz az eğer bebişim susuz kalırsa sezeryan olacağım

hayır dualarınız için allah razı olsun kızlar.. inşlh diğer kızlara :Saruboceq:
benim karın ağrılarım başladı bile.. heran kırmızı kartı yiyebilirim. :hulya: ama biliyomusunuz takmıyorum ben yaa.. geleceği için değil orucumu tutamıycam diye üzülüyom. zaten tam başlamışken bıraktım.. inşlh daha 3 gün musade etsin rabbim:Saruboceq:

canım iyiyiz bugün yine kontrolümüz var saat 5te dra gideceğim. 3 hafta önce normal doğum diyordu ama biliyorsun ya suyumuz az eğer bebişim susuz kalırsa sezeryan olacağım
allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin canım.. artık senin ve bebişin sağlığı için hangisi hayırlısıysa o olsun.. dualarımdasın inan.
eskiler derlerya hani.. "Allah bi avazda doğum yapmayı nasip etsin diye" aynen canım allah yardımcın olsun.. inşlh bebişinin suyuda normale döner bian evvel:Saruboceq:

iiyi düşünmüşsünüz canım.. benim hayalimdir zaten yemek masasında süprizi söylemek.. tabi bayram masası hayalim var benim bitürlü gerçek olamayan..

ailenin sevincini o an görmek isterdim.. bizimle paylaş olurmu.. bende seninle birlikte o anı yaşamış gibi olurum ssayende..opuyorumnanaktan

ay bilgecim yazmayı unutmuşum..
tabi gelirim canım yemek yapmaya... gelmem mi heeeççç...
sen canın ne çekerse bana söyle hemen yapı verem.. nlcak arkime de yemek yapmışım.. yanlız sebze yemekleri yaparım bak haberin olsun.. et yemekleri bilmiyoooom:uhm: kociş yemediği için heeç pişirmedim:çok üzgünüm:

kıslar yaaa
aöf kayıt yenileme tarihlerini bilen var mı
galiba geçti ve ben tarihi kaçırdım şimdi ne olcak yaaaa

yeni kayıtlar 23 eylül - 20 ekim yazıyorr
ben 4.sınıfa geçtim bu yıll ama aralık gibi sanırım yeniletme

ay baktım şimdi
bir an geçirdim sandım kafayı yicektim
ben de 4 teyim bilge kıs geçen sene kaldımda azcık
bu sene gene sınııf tekrarı
oh içime su serpildi vallahi yaaw

kıslar kafamı koysam uyurum
o derecede uyku bastırdı yaaa
bu aralar işte alıştım yatmaya işler bi açılırsa adapte olamam baya bi heralde

kıs benide kocam korkuttu
geçti dedi bana aöf bürolarına da ulaşamadım
nette de baktım bi siteye 14 ağustos 25 eylül arası diyo
bende kafayı yicektim bi an kaydirigubbakcemile3 delikafadulden :roflol:

merhaba. arkadaşlar idrarda gebelik testi kaç gün gecikmeden sonra doğru sonuç verir?1 günüm geçti yaptım negatif çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…