- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.781
bilgecim nurtencim çok sağolun
sana bişey sorucam hani sen ovülasyon testi yapmıştın ya bebişinin haberini alınca
orda ikinci çizgi koyumuydu açıkmı
yavrımmmmmmm bizede gelll yemek yapmayaaaa hiç yemek yapasım yookkkkben gene geldiiiimmmmkaydirigubbakcemile2
en son size yazdıktan sonra bi arkadaşım geldi sonrada bankaya falan çıktım ordan kendime ip aldım, yelek örücem kendime içerde giymek için :hulya:. ahanda aynı bu renkten lila.. ruhum kararmıştı aydınlatalım azcuuk dimi zemuszemus yaniii anca geldim.. ama birazdan yine çıkıcam ama bu sefer mutfağaa
ben gene geldiiiimmmmkaydirigubbakcemile2
en son size yazdıktan sonra bi arkadaşım geldi sonrada bankaya falan çıktım ordan kendime ip aldım, yelek örücem kendime içerde giymek için :hulya:. ahanda aynı bu renkten lila.. ruhum kararmıştı aydınlatalım azcuuk dimi zemuszemus yaniii anca geldim.. ama birazdan yine çıkıcam ama bu sefer mutfağaa
kıs istermisin bu ay güler kadriye mürvet çiğdem canan seval nilüfer olcay eyşe esra sema başka kim vardı kıssss ve aklıma gelmeyen tüm kıslar hamile kalıyomuş hepisi birden
ayyyyy ne büyük bi sevinç olurrrr ne süper bişey olur yaaaa Allahım duy sesimi inşallah Ya Rabbim sen büyüksün Ol deyip olduransın Ol dede şu aciz kullarına kucaklarımız boş kalmasın Allahım Amin
allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin canım.. artık senin ve bebişin sağlığı için hangisi hayırlısıysa o olsun.. dualarımdasın inan.canım iyiyiz bugün yine kontrolümüz var saat 5te dra gideceğim. 3 hafta önce normal doğum diyordu ama biliyorsun ya suyumuz az eğer bebişim susuz kalırsa sezeryan olacağım
iiyi düşünmüşsünüz canım.. benim hayalimdir zaten yemek masasında süprizi söylemek.. tabi bayram masası hayalim var benim bitürlü gerçek olamayan..yavrımmmmmmm bizede gelll yemek yapmayaaaa hiç yemek yapasım yookkkk
biz daha annemlere söylemedik güzel haberiii
yarın dr a gitcez yaaa bebişi görelim öyle diyelim dedikkk
bi söylesemde annem yemekleri yapsaa koysaa off varya hiç mutfağa giresim gelmiyordu kaç haftadır isabet olduu bu olay :roflol:
yok ksss ne geçmesikıslar yaaa
aöf kayıt yenileme tarihlerini bilen var mı
galiba geçti ve ben tarihi kaçırdım şimdi ne olcak yaaaa
ay baktım şimdi
bir an geçirdim sandım kafayı yicektim
ben de 4 teyim bilge kıs geçen sene kaldımda azcık
bu sene gene sınııf tekrarı
oh içime su serpildi vallahi yaaw
canım benimmm :teselli:selam kızlar ben dün gece regl oldum yeni tarihim 9 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?