Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

gülerim uçakla içeri dalan şener şen karakterinin adı yanlış hatırlamıyosam vecihiydi

VECİHİİİİİ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy VECİHİ BAYILIYORUM O FİLME YAA:roflol:

ay eveeet yaaa vecihi 10saattir düşünüyodumalkisalkisalkis

selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. ben dün dr gittim yumoş büyümüş.yarın sabah iğnem olucak.perşembe aşılamam var..
benide listeye eklermisiniz.buyük ihtimalle 26 ekim de sonuç alırım.

bitanem ben seni hem burdan hem aşılama topiğinden biliyorum..
hayırlısı olsun tatlım inşlh bu kez bebişin sana gelecek.. dualrım seninle..
Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

canım kontrol sonucumuz yine aynı suyumuz az olduğu için 1 hafta geriye düşmüşüz. pazartesi yine kontrole gideceğim. 34. haftaya kadar idare edeceğiz. su yine az olursa doğum yapacağım.

DÜn doktoru aradım yokmuŞ kongresİ vardı Şİmdİde rapor almıŞ bu gÜn yerİne bakan doktora gİdİcem İnŞallah kalp atıŞlarınıda duyarız

selam canlarım nasılsınızz

hoşgeldinnn canım nasılsınnn üzülmek yok çalışmamışsın madem olmaz tabi ne demişler Çalışana Allah verir bu konuda demememişler ama olsun çalışma çalışmadır :kedi:
selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. ben dün dr gittim yumoş büyümüş.yarın sabah iğnem olucak.perşembe aşılamam var..

hayırlısı olsun inşallah Allah hayırlısıyla tezz vakitte verir bebişiniiii:Saruboceq:

anaaa yazdıklarımmm yokkk nire gitmişlerrr ???????? kadriyecimm haklısın valla geçen biri yazmışş bende sinirlendimm liste güsel değil diyee valla biz liste müdavinleri çok memnunuz senden Allah razı olsun senin listen sayesinde buraya ve birbirimize daha çok bağlanıyoruzz yoksa kimsee o kadar kişinin reğl gününü aklında tutup birbirine soramazz kaydirigubbakcemile5
vedacımm inşallah duymuşsundur dünyanın en güsel melodisinii darısı başımıza inşallah bilgem Allah sanada tez vakitte duyrsun canımm
mürvettttttttt kıs nerdesinnn özledimm valla

kadrıyecıgım kım kızdırdı bacım senı haklısın lısteyı takıp etmek hazırlamk cok zordur
bacım ben söyledım dıye hatırlıyorum benı lısteden sılersen sevınırım bu ay fos oldu yıne
bıde takıp ettıgım kadarıyla asılama ıcın ıgneye baslamıssın hadı hayırlısı umarım buay kavusursun melegıne kib cnm

Rabbim o güne kadar sabır, sonra da giderek büyüyen bir göbek verir inş. opuyorumnanaktan

kızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Ne olur kızlar bana ve bebĞıme dua edın allahım onu benden alma ne zor bıŞey
doktor bana progestan hapı verdı dÜŞÜk olabılır dıye ben ıyıce korkmaya baŞladım

Ne olur kızlar bana ve bebĞİme dua edİn allahım onu benden alma ne zor bİŞey
doktor bana progestan hapı verdİ dÜŞÜk olabİlİr dİye ben İyİce korkmaya baŞladım

canim hemen cokma bol bol dinlen stres yapma insallah hersey diledigince olur rabbim seninle olsun

canim hemen cokma bol bol dinlen stres yapma insallah hersey diledigince olur rabbim seninle olsun

SAĞOL CANIM NE OLUR DUA EDİN İNAN ŞİMDİ O KADAR TEDİRGİNİMKİ 2 HAFTADAN BERİDİR HİÇ SEVİNMEDİĞİM KADAR SEVİNDİM AMA ŞİMDİ NE OLUR KISA SÜRMESİN BEKLEDİĞİM MUCİZEM BIRAKIP GİTMESİN DİYE AĞLIYORUM DUA EDİYORUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

canım sıkma canını dr. tedbir olsun diye vermiştir ilacı
sonuçta her hamilelikte böle bi risk var
o riski en aza indirmek istemiştir
düşünsene belki bu dr. a hiç gitmiyecektin ve olyalra daa farklı gelişicekti
en azından şimdi öle bi durum varsa bile ortadan kalkıcak
daa kötüsünü düşünüp moral bulmaya çalış canımm
Rabbim bebeğini senden ayırmasın inş.
duacınızım arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım progestanı bende içtim panik yapma eğer düşük tehliken varsa sırt üstü yat ve dinlen. bak ben 8 aylık oldum ve yatıyorum. kalp atışlarını canım 6ila 7. haftada duyarsın panik yapma ve bebişinide strese sokma canım

CANIM BEN İLAÇTAN ÇOK KALP ATIŞINI DUYAMADIM ONU TAM OLARAK GÖREMEDİM DİYE ÜZÜLÜYORUM ÇOK NET GÖREMEDİ DOKTRO UFACIK BİŞEY VAR DEDİ YA GELİŞMEMİŞ YADA DAHA ERKEN DEDİ YIKILDIMM senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Yeterkı bırakıp gıtmesın benı herŞeye razıyım sırt ÜstÜ 9 ay bıle yatarım ne olur benı bırakmasın ben ne yaparım

Yeterkİ bırakıp gİtmesİn benİ herŞeye razıyım sırt ÜstÜ 9 ay bİle yatarım ne olur benİ bırakmasın ben ne yaparım

canım benim böyle yapma bak meleğini de üzüyorsun belki geç döllenme olmuştur ve bebişin senin bildiğinden daha küçüktür panik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…