- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.901
gülerim uçakla içeri dalan şener şen karakterinin adı yanlış hatırlamıyosam vecihiydi
VECİHİİİİİ....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy VECİHİ BAYILIYORUM O FİLME YAA:roflol:
selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. ben dün dr gittim yumoş büyümüş.yarın sabah iğnem olucak.perşembe aşılamam var..
benide listeye eklermisiniz.buyük ihtimalle 26 ekim de sonuç alırım.
ay eveeet yaaa vecihi 10saattir düşünüyodumalkisalkisalkis
bitanem ben seni hem burdan hem aşılama topiğinden biliyorum..
hayırlısı olsun tatlım inşlh bu kez bebişin sana gelecek.. dualrım seninle..
Allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada Şunuda belİrtmek İstİyorum en son lıste uzerınden deĞİŞtİrme yapıyopruz yanı en sonkı ayda lıstede kım varsa .
Şİmdİekımdeyız ve ekım ayı esas olan kımı arkadaŞlr aa benı sılmıssınlıstedne dıyor kardeŞİm gecen ay haber vermemİŞsİn yenı aya gırdıgımz İÇİn bı oncekı ay İptal olmuŞbunda benım ne sucum varkı yada arkadaŞ hamİle bakıyorum bıkaÇ ay Önc ekı lıstelerde adı var ben hamıleyım dıyor,o lİsteyı buraya eklemdıgımz İÇİn hamİle lİsetsıne de ekleyemıyorum.elımden geldııgnce İyİ dİlekleİrmİ sunuyorum ve gecİyorum. Yada Şuda oluyor arkadasın adı lıstede yok ben hamİleyım dıyor Çİzgİyİ gÖrdÜm dıyor ee İyİ tebrıkelr napayımkı ben.bakıyorum lıstede adı varmıydı dıye adı yoksa ekelmıyorum kımse darılamısn gucebmesİn lutfen hber tarıh konusunda hber edenlerİ elımdne geldıgınd elİstede guncel tutmaya ÇalıŞıyorum ama kusura bakmayın bend ekımsneın peŞİndne koŞamamkı yahu
DÜn doktoru aradım yokmuŞ kongresİ vardı Şİmdİde rapor almıŞ bu gÜn yerİne bakan doktora gİdİcem İnŞallah kalp atıŞlarınıda duyarız
ayyy kudretim dikkat et kendine, benimde canım bir şey yemek istemiyor
sütümü akşamları yatarken içiyorum dün gündüz işyerinde de içeyim dedim
daha 1 -2 yudumda midemi bulandırdı süt..
canımmm inşallah kalp atışını duyarsınızzz darısı bana inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
selam canlarım nasılsınızz
hoşgeldinnn canım nasılsınnn üzülmek yok çalışmamışsın madem olmaz tabi ne demişler Çalışana Allah verir bu konuda demememişler ama olsun çalışma çalışmadır :kedi:ben geldiiiiimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bilgem sağol bidenem senden naber..
vedam kuşum öncelikl geçmiş olsun inşlh bebişine bi zarar gelmemiştir.. bugün bende senin için heyecanlıyım inşlh kalp atışlarını düzenli şekilde duymak nasip olur.. darısı diğer yeni hamişlere:Saruboceq:
bu arada ben adet oldum.. yeni tarih 11 kasım bu ay hiç çalışamamıştık.. oyüzden bekliyordum yani... ehhh artık bak kendimi hamişlerin hemencikcicik yanına yazıyorum ki banada bulaşsııınn...kaydirigubbakcemile3
bilgem , vedam sürtünün bakem bana zemuszemus
amma fırsatçıyım dimişakkıdı
selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. ben dün dr gittim yumoş büyümüş.yarın sabah iğnem olucak.perşembe aşılamam var..
Ne olur kızlar bana ve bebĞİme dua edİn allahım onu benden alma ne zor bİŞey
doktor bana progestan hapı verdİ dÜŞÜk olabİlİr dİye ben İyİce korkmaya baŞladım
canim hemen cokma bol bol dinlen stres yapma insallah hersey diledigince olur rabbim seninle olsun
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme::gitme: :gitme:
kızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım sıkma canını dr. tedbir olsun diye vermiştir ilacı
sonuçta her hamilelikte böle bi risk var
o riski en aza indirmek istemiştir
düşünsene belki bu dr. a hiç gitmiyecektin ve olyalra daa farklı gelişicekti
en azından şimdi öle bi durum varsa bile ortadan kalkıcak
daa kötüsünü düşünüp moral bulmaya çalış canımm
Rabbim bebeğini senden ayırmasın inş.
duacınızım arkadaşım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Yeterkİ bırakıp gİtmesİn benİ herŞeye razıyım sırt ÜstÜ 9 ay bİle yatarım ne olur benİ bırakmasın ben ne yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?