E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.941
bnmde 1 hafta geçti günüm nolcak bilmy.dün sabah test yaptım ama işi çıkmadı pko vrya ondan gecikiyor sanırım..........offf olsa bi ya
mrb arkadaşlar naber
ben ölüyorum ya çok hastayım dünden beri rapor yazdı doktor evde yatıyorum
canım bende de pco var, bakalım yarın regl günü gelir mi gelmezmi bilmiyorum..:sinifsinif:
mrb arkadaşlar naber
ben ölüyorum ya çok hastayım dünden beri rapor yazdı doktor evde yatıyorum
kıslar yaaaaaaaa
kocişim tutturdu bu ay hamile olduğunu hissediyorum nolur test yap diye
daha 3 günüm var çıkmaz varsa bile diyorum
hem hiç belirtimde yok gebelikle ilgili ümidim yok diyorum
sabah işe giderken bile kendini iyi hissedince in eczaneye test al yap dedi
güzel heberlerini bekliyorum dedi gittiiiiii
her ay ümitlenip hüsrana uğruyodum bu ay o kadar ümitliki çok üzülücek eminim yaaa
napiim ben akıl verin nolurrrrr
benim kociş hiç böle yapmıyodu bu ay hamile olabilirsin içime doğuyo ay inşallah deyip duruyo
kıslar yaaaaaaaa
kocişim tutturdu bu ay hamile olduğunu hissediyorum nolur test yap diye
daha 3 günüm var çıkmaz varsa bile diyorum
hem hiç belirtimde yok gebelikle ilgili ümidim yok diyorum
sabah işe giderken bile kendini iyi hissedince in eczaneye test al yap dedi
güzel heberlerini bekliyorum dedi gittiiiiii
her ay ümitlenip hüsrana uğruyodum bu ay o kadar ümitliki çok üzülücek eminim yaaa
napiim ben akıl verin nolurrrrr
benim kociş hiç böle yapmıyodu bu ay hamile olabilirsin içime doğuyo ay inşallah deyip duruyo
geçmiş olsun canım yaaa, grip misin?
günaydın arkadaşlar..
dün adet günümdü hala kırmızılar gelmedi inşallah da gelmez kahverengi akıntım oluyo çok az oda peçeteyle silince ancak .. okadar az yani.. ama galiba adetim başlar yine hüsran mafoldumben
çok sağol nurtenim çok kötüyüm dünden beri ağzıma lokma koyamıyorum durup duruken ağlıyorum oda arkadaşımda hamile niye ağlıyosun diyo bana oda ağlıyo
arkadaşlar bana yardım edin adetimi 7 gün geçmişti ve adet oldum 1 gün normal kanama ve 2 gündür siyah kanamam var nedir bu
slm kızlar nasılsınız
aman cnmcm çok geçmiş olsun dikkat et tam hastalaanma havası salgın vr:sinifsinif:
ay kızzz bu kocişler vrya belli etmiyolar ama bizden çk istiyolar....cnmcm inşallah eşine mal olmuştur...Allahım inşallah dualarımızı kabul etsin yarabim:Saruboceq:
canım ya inşallah hamişsindir.inşallah koçişinin içine doğmuşturr istersen yap bikere belki çıkarrr inşallah güzel haberlerini alırızz hakkında hayırlısı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?