Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydınnn tatlişkommm
ya ateşin düşmemiş dikkat et kendine bebiş olabilirr
son reglin ne zamandı??

son reglim 19 eylül
son 2 aydır düzenim bozuk
son 3 ay tarihime göre programım beklenmeyen regl günümü 14 ekim verdi
ama ben 28 güne göre 17 ekimi bekliyim diyorum??

günaydın kızlar........sabah test yaptım negatif iki çizgi olsa şaşardım zaten.....bebekte yok gelen giden kırmızılarda yok bekleyelim bakalım:))))))))))

esracım üzülmek yokk, bekle bakalım hayırlısı olsunnn
zaten aşılama için gidicektin dr eğer bebiş yoksa tez elden gelsinde
kırmızıların bebişe doğru yola çık bakalım..

son reglim 19 eylül
son 2 aydır düzenim bozuk
son 3 ay tarihime göre programım beklenmeyen regl günümü 14 ekim verdi
ama ben 28 güne göre 17 ekimi bekliyim diyorum??

bencede hafta sonunu bekle tatlım

evet aynen öyle cnmcm yok kız bn ztn gelsin die bekliyorum gelsed eaşılamamı olsam

günaydınn.. bugün adet günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı mafoldumben hala kırmızı kartıda görmedim.. galiba bu ayda sonuç hüsran olacak.. mafoldumben

kudretimmmmmmmmmm yefrummmmmmm nerdeswinnnn yoktun dünnn

geldim canım geçmişi okuyorum ne çok kaynatmışsınız öylee

günaydın kızlar........sabah test yaptım negatif iki çizgi olsa şaşardım zaten.....bebekte yok gelen giden kırmızılarda yok bekleyelim bakalım:))))))))))

üzülme bitanem biraz daha bekle kırmızılar gelmezse yine yaparsın ümidini kaybetme

Bılgecım geÇen haftadan berı boĞazım ŞıŞ rahatsızım bıraz pazar gÜnÜde Çok kÖtÜ oldum afedersınız yedıĞım herŞeyı Çıkardım gıda zehırlenmesı gıbı dÜnden berı bıŞey yıyemıyorum canım hıÇ bıŞey ıstemıyo kendı kendıme nazar ettım ılk baŞlarda herŞey yıyodum allahtan sabahları sÜtÜmÜ ıÇebılıyorum Şımdılık dÜn akŞam hıÇbıŞey yemedım yatacaĞım zaman sadece 1 kase yoĞurt yıyebıldım oda sırf bebeĞım ıÇın

DÜn doktoru aradım yokmuŞ kongresı vardı Şımdıde rapor almıŞ bu gÜn yerıne bakan doktora gıdıcem ınŞallah kalp atıŞlarınıda duyarız

ayyy kudretim dikkat et kendine, benimde canım bir şey yemek istemiyor
sütümü akşamları yatarken içiyorum dün gündüz işyerinde de içeyim dedim
daha 1 -2 yudumda midemi bulandırdı süt..
canımmm inşallah kalp atışını duyarsınızzz darısı bana inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım ben sütü sabahları içiyorum benimde canım hiçbişey yemek istemiyo dün hiçbişey yiyemedim sadece tuzlu çubuk kraker yedim şimdi bile aç değilim

ateş ölçümümün son hali:

1 adetin birinci günü ölçüm yapmadım
2 ölçüm yapmadım
3 ölçüm yapmadım
4 ölçüm yapmadım
5 ölçüm yapmadım
6 35.2
7 34.8 adetin son günü
8 35.6
9 34.9
10 35
11 35.1
12 34.8
13 35.4
14 35.4
15 36
16 36
17 35.8
18 36
19 35.8
20 36
21 36
22 36.2
23 36
24 36.2
25 36.1
26 35.6
27 36.4
28 36.2
29 36.2

değerlendirir misiniz arkadaşlar?

25 haziran regl
20 temmuz regl
20 ağustos regl
15 eylül regl
13 ekim beklenen regl tarihi

canım ben regl günüden önce ateş düşmüşse gebelik yok diye biliyorum ama yalancı çıkmayı umut ediyorum.biraz bekle regl olmazsan kan testi yaptır belki geç döllenmedir.

ben geldiiiiimmmmmmmmmopuyorumnanaktan

bilgem sağol bidenem senden naber..
vedam kuşum öncelikl geçmiş olsun inşlh bebişine bi zarar gelmemiştir.. bugün bende senin için heyecanlıyım inşlh kalp atışlarını düzenli şekilde duymak nasip olur.. darısı diğer yeni hamişlere:Saruboceq:

bu arada ben adet oldum.. yeni tarih 11 kasım bu ay hiç çalışamamıştık.. oyüzden bekliyordum yani... ehhh artık bak kendimi hamişlerin hemencikcicik yanına yazıyorum ki banada bulaşsııınn...kaydirigubbakcemile3
bilgem , vedam sürtünün bakem bana zemuszemus

amma fırsatçıyım dimişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…