Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

:CüvCüv::CüvCüv: ayy şunu ters çevirebilseydim göbüşü sürtecektim ama olmadıı ama sen sürtümm farzet kuşummm hemen gel paşimizdenn

senı gidi senıı..canım evde değilim şimdi aşam gıtceme ve gıdınce eklerım senı artık

:CüvCüv::CüvCüv: ayy şunu ters çevirebilseydim göbüşü sürtecektim ama olmadıı ama sen sürtümm farzet kuşummm hemen gel paşimizdenn

ben geliyoruum açılııınnnn.....

yahu kızlar hani münir özkul-adile naşitin bi flminde uçakla evin içine giren şener şen karakterinin adı neydi...
ahanda ben onun gibi dalıcam hamişlerin içinekaydirigubbakcemile3

gülerim canım benim çok sağol bu arada sakın üzülme bizler yanındayız ben ayağımı halen sürtüyorum yere kesin önümüzdeki ay geliceksin peşimize kuşum benim

kızlra yemek yiyemiyorum arkadaşlar dışardan bişeyler istediler ben istemedim canım hiçbişey istemiyo odada yalnız başıma kaldım

ayyy VECİHİ BAYILIYORUM O FİLME YAA:roflol:

aaaaaa yemekten geldimmmm hiç bişey yiyemedim mercimek çorbası havuç salatası
hergün aynı yaaa yencek gibi yemekler :umursamaz:

bu ay inş.hamile kalırım bana dua edin arkadaşlar psikolojim çok bozuldu hiç aklımdan atamıyorum ve ay sonu hüsrana uğruyorum

bu ay inş.hamile kalırım bana dua edin arkadaşlar psikolojim çok bozuldu hiç aklımdan atamıyorum ve ay sonu hüsrana uğruyorum

duacınız tatlım takma demek kolay da takmamak zor.kelin merhemi olsa kendi başına misali.
ben de günlerdir kıvranıyorum sabırsızlıktan. inş kasım ayı sana bayram hediyeni getirir tatlım.

amin canım inşallah moralini bozma pozitif düşün Rabbim inşallah bebişlere kavuştursun bütün isteyenleri ve seni amiin

selam kızlar.uzun zamandır yazamadım. ben dün dr gittim yumoş büyümüş.yarın sabah iğnem olucak.perşembe aşılamam var..
benide listeye eklermisiniz.buyük ihtimalle 26 ekim de sonuç alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…