- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.881
ben geldiiiiimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bilgem sağol bidenem senden naber..
vedam kuşum öncelikl geçmiş olsun inşlh bebişine bi zarar gelmemiştir.. bugün bende senin için heyecanlıyım inşlh kalp atışlarını düzenli şekilde duymak nasip olur.. darısı diğer yeni hamişlere:Saruboceq:
bu arada ben adet oldum.. yeni tarih 11 kasım bu ay hiç çalışamamıştık.. oyüzden bekliyordum yani... ehhh artık bak kendimi hamişlerin hemencikcicik yanına yazıyorum ki banada bulaşsııınn...kaydirigubbakcemile3
bilgem , vedam sürtünün bakem bana zemuszemus
amma fırsatçıyım dimişakkıdı
ben geldiiiiimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
bilgem sağol bidenem senden naber..
vedam kuşum öncelikl geçmiş olsun inşlh bebişine bi zarar gelmemiştir.. bugün bende senin için heyecanlıyım inşlh kalp atışlarını düzenli şekilde duymak nasip olur.. darısı diğer yeni hamişlere:Saruboceq:
bu arada ben adet oldum.. yeni tarih 11 kasım bu ay hiç çalışamamıştık.. oyüzden bekliyordum yani... ehhh artık bak kendimi hamişlerin hemencikcicik yanına yazıyorum ki banada bulaşsııınn...kaydirigubbakcemile3
bilgem , vedam sürtünün bakem bana zemuszemus
amma fırsatçıyım dimişakkıdı
:CüvCüv::CüvCüv: ayy şunu ters çevirebilseydim göbüşü sürtecektim ama olmadıı ama sen sürtümm farzet kuşummm hemen gel paşimizdenn
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]ukla, esssraa, samyeli26+, veda_84+
kıss samyeli sıra sende hadi bakalım sende dilek tut bakemmmmm
bu arada ben yemeğe kaçtım kızlarr görüşürüz
ben geliyoruum açılııınnnn.....
yahu kızlar hani münir özkul-adile naşitin bi flminde uçakla evin içine giren şener şen karakterinin adı neydi...
ahanda ben onun gibi dalıcam hamişlerin içinekaydirigubbakcemile3
ayyy VECİHİ BAYILIYORUM O FİLME YAA:roflol:ben geliyoruum açılııınnnn.....
yahu kızlar hani münir özkul-adile naşitin bi flminde uçakla evin içine giren şener şen karakterinin adı neydi...
ahanda ben onun gibi dalıcam hamişlerin içinekaydirigubbakcemile3
bu ay inş.hamile kalırım bana dua edin arkadaşlar psikolojim çok bozuldu hiç aklımdan atamıyorum ve ay sonu hüsrana uğruyorum
bu ay inş.hamile kalırım bana dua edin arkadaşlar psikolojim çok bozuldu hiç aklımdan atamıyorum ve ay sonu hüsrana uğruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?