- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #41.921
canım benim böyle yapma bak meleğini de üzüyorsun belki geç döllenme olmuştur ve bebişin senin bildiğinden daha küçüktür panik yapma
30 eylülde kan verdim kanda 4-5 haftalık çıkmıştı 4 haftalık desem şimdi üzerinden 2 hafta geçti 6 haftalık olması lazım çok korkuyorum
Essra ne olur bİŞeyler sÖyle
SAĞOL CANIM NE OLUR DUA EDİN İNAN ŞİMDİ O KADAR TEDİRGİNİMKİ 2 HAFTADAN BERİDİR HİÇ SEVİNMEDİĞİM KADAR SEVİNDİM AMA ŞİMDİ NE OLUR KISA SÜRMESİN BEKLEDİĞİM MUCİZEM BIRAKIP GİTMESİN DİYE AĞLIYORUM DUA EDİYORUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM senağlama senağlama senağlama senağlama mafoldumben mafoldumben
daha guzelını yaparım dıyen varsa çıksın meydan onun arkadaşlr kımı zman hıç vaktım olmuyor sadece lısteyı guncel tutmak için onca sayfaya göz atmk zorunda kalıyorum arkadaşlr.anaaa yazdıklarımmm yokkk nire gitmişlerrr ???????? kadriyecimm haklısın valla geçen biri yazmışş bende sinirlendimm liste güsel değil diyee valla biz liste müdavinleri çok memnunuz senden Allah razı olsun senin listen sayesinde buraya ve birbirimize daha çok bağlanıyoruzz yoksa kimsee o kadar kişinin reğl gününü aklında tutup birbirine soramazz kaydirigubbakcemile5
vedacımm inşallah duymuşsundur dünyanın en güsel melodisinii darısı başımıza inşallah bilgem Allah sanada tez vakitte duyrsun canımm
mürvettttttttt kıs nerdesinnn özledimm valla
ya bırı kızdırmadı aslında bu genel bısı hepimizde göruyopruz bırı gelıyorya falanca regl olmuş yada fılanca hamile dıyor benım mantıgıma göre o kısı bızı kale alıp gelıp haber evrmelı hebr vermiyosa ben onu nıye kale alimki..kadrıyecıgım kım kızdırdı bacım senı haklısın lısteyı takıp etmek hazırlamk cok zordur
bacım ben söyledım dıye hatırlıyorum benı lısteden sılersen sevınırım bu ay fos oldu yıne
bıde takıp ettıgım kadarıyla asılama ıcın ıgneye baslamıssın hadı hayırlısı umarım buay kavusursun melegıne kib cnm
hişşşt guzel annem yapma yahuu hersey çok guzel olucak sıkma canını lutfen bak bebişte içerde sıkılıyorrkızlar çok mutsuzum ne olur yardım edin normalde doktorum geçen hafta için gelin rutin testleri yapalım demişti onun sonrasında 15 gün sonra kalp atışlarını duyarız demişti bende doktorum olmayınca bu hafta yerine bakan doktora gittim baktı kesenin içinde çok ufak bişey görebildi sonra vajinal ultrasona bakalım dedi ordada aynısı ama biraz daha netti kalp atışlarını duymadık ama biliyorum halen 15 gün dolmadı ben belki duyarım diye ümit etmiştim şimdi eşimde bende çok üzgünüz ne olur allahım meleğimi benden alma diye dua ediyor ağlıyorum geç buldum erken kaybetmek istemiyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım sen nasılsıncanım 7. haftada kalp atışını duyarsın bazen 8. haftayı bile bulabildiğini duymuştum.kan tahliline değil drun dediği haftaya bak canım.kendine iyi bak
bilgecim dün dr gidecekti ne oldu gitti mi acaba inşallah herşey yolundadır bebişinin kesesini görmüştür:ecrin_bebek::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?