- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.241
ben Yaptirdim Canim...bilmek Istediğin Bişey Varsa Sor Cevapliyim [/ QUOTE ÇOK ACI VEREN BİYÖNTEMMİ?BİRDE AGRIKESİCİ ALDINMI İŞLEMDEN ÖNCE
ben Yaptirdim Canim...bilmek Istediğin Bişey Varsa Sor Cevapliyim [/ QUOTE ÇOK ACI VEREN BİYÖNTEMMİ?BİRDE AGRIKESİCİ ALDINMI İŞLEMDEN ÖNCE
BENDE ÇOK KORKUYODUM CANIM YANİ HERKES GÖZÜMÜ KORKUTMUŞTU...HATTA DR.A ANESTEZİLİ YAPALIM BİLE DEDİM..DR.UM BEN ŞİMDİYE KADAR 1 KİŞİYE ANESTESİLİ YAPTIRDIM ODA PANİKATAKTI MUAYENESİ BİLE ZOR OLUYORDU..HEM BÜNYENE ZARAR HİÇ GEREK YOK DEDİ...VE BEN GİRMEDEN YARIM SAAT ÖNCE AĞRIKESİCİ ATTIM..SONRASI HİÇ BU KADAR KOLAY OLCAĞI AKLIMA GELMEZDİ..HİÇBİŞEY HİSSETMEDİM...SIVI VERİLİRKEN BİRAZ ADET SANCISI YAPTI AMA ODA HİÇ BİŞEYDİ...GÜLE OYNAYA ÇIKTIM..KENDİMİ HİÇ KASMADIM..ALETLERE HİÇ BAKMADIM SÜREKLİ DERİN NEFES ALDIM..VE EKRANA ODAKLANDIM...BÖYLE YAPARSAN EMİNİM SENİNDE ÇOK KOLAY OLUR..
DÜŞÜN BİDE BEN İLİŞKİDE BİLE ÇOK ZORLANAN BİRİYİMDİR...
RAHAT OL SONUCUNU DÜŞÜN..AMA İNŞALLAH GEREK KALMADAN HAMİŞ KALIRSIN..yerimseniben
arkadaşlar herkese merhaba..uzun zamandır forumu takip ediyorum, güzel haberlerinizi okuyorum..sorunlarıma burdan çare arıyorum.. ama daha yeni üye olabildim. 10 aylık evliyim,ve bende bu listeye eklenmek istiyorum izninizle:)
Sudenazcigim çok Teşekkür Ederim Umarim Gerek Kalmaz Ama Regl Bikaçgün Kaldi Ama Bibelirti Yok.bu Ayda Olmadi Galiba...
arkadaşlar Birde Bişi Danışmak Istiyorum.jinekoloji Bölümüne Yazdım Ama Cevap Veren Olmadı10 Gün önce Doktora Gittim Kasık Ve Bel Ağrısı şikayetiyle. Enfeksiyon çıktı Tahlilllerde.antibiyotik,fitil Verdi. Antibiyotik Bitti,fitilde Bir Tane Kaldı. Bugün Veya Yarın Yumurtlamam Olacak Büyük Ihtimalle. Son Fitili Kullanmasam Bi Problem Olur Mu Sizce? Yada Fitil Kullanımından Kaç Gün Sonra Ilişkiye Girmek Gerekiyor? Bu Ayda Hamile Kalamıycam Yoksa
evet vajinadan.sanırım antibiyotiğin yanında mantardan korumak için verdi. doktor bana ilişkiye girme filan demedi,ama fitilin prospektüsünde ilişkiden kaçınılması gerekir yazıyor da tedirgin oldum. evlendiğimden beri nerdeyse her ay doktora gidiyorum,valla bunaldım artık
teveccühünüz hocam,size layık olmaya çalışacağım.kendim için bişi istiyosam nolim (töbe töbe) :)
ya arkadaşalr edoktora gitmeyi düşünüyorum onunu için size bi kaç bişey sorcam.adetliykenmi muAYENE OLMAM GEREKİR GENEL BİR MUAYENE İÇİN.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM...
Yarın bi doktora gideyim hem bchg ye baktırayım kesinleşsin. Hemde düşük önleyici bişey verirse belki. Korkuyorum yine düşük olmasından.
ya arkadaşalr edoktora gitmeyi düşünüyorum onunu için size bi kaç bişey sorcam.adetliykenmi muAYENE OLMAM GEREKİR GENEL BİR MUAYENE İÇİN.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?