Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Tatlım bende bir yıldır ikinciye uğraşıyorumm..seni de mi dr.un yumurta takibine çağırmadı.benimki 5.gün başla 10.günü bitir 3 ay kullan günde iki tane dedi.gebelik olmazsa tekrar gel dedi. senin dr. neler dedi??

canımcım ya sağol fikrini paylaştığın için sanırım en doğrusu 5 temmuza kadar beklemek eğer regl olursam ondan sonra başlarım bi hafta gitmem.Doktorlar bu kimyasal maddeler yüzünden havuzdan çok denizde yüzmeyi öneriyolar bende bunu duymuştum.. Ya hamiş kalimde yüzme falan filan istemiyooommmmm...CADIARZU

yok canım bana öyle demedi :1shok: zaten doktorunun yaptığı çok tehlikeli:1shok: olurmu hiç takipsiz :mymeka: allah korusun eğer yumurtan çatlamazsa kist olur. delimi bu doktor :mymeka: benimki 5 gün kullanacaksın geleceksin dedi. hatta randevu tarihini bile ayarladı. takiii yumurta çatlayana kadar bakacağız ara ara dedi. ben zamanı gelince sana söyleyeceğim ve o zamanlarda ilişkiye gireceksiniz dedi :sm_cool:
cidden doktorunun pervasızlığı karşısında şokdayım :1shok: yol ver kuzum sen ona yol ver yenisine geç :icecream:

Hamiş olunca doğru denize..yüzme hamişlikte çok yararlı.. enfeksiyon-mantar olmamak için denize..KIZLARR şezlongların ve koltukların minderlerine havlusuz oturmayalım.. Terle karışıp bize geçebilir.

kızlarr bugün acıbiber doktora gidicekti dimii hala gelmediii??? İnş. hamiştirrr.

ay buradyım şekerim yazılanları okuyorum.doktor işi yarına kaldı :1no2: yarın bir test yapayım diyorum kızlar.size bir soru sabah namazı kalktığım zamanda mı? yoksa saat 7:30 da kalktığımda yapayım testi:uhm: bu arada düşünmen çok sevindirdi beniŞeniz

Ne demek canım unuturmuyum senii dün aklıma her geldiğinde senin için dua ettimmm :teselli:
sabah ilk idrarınla yapılması gerekiliyo canım hadi hayırlısııı :dance:

kizlar şuan çok Gerildim..ve çok Kirildim...sizden Bişey Rica Edicem..isteyen Tabi...hamileyken Eşlerimiz Ya Aldatirsa Topicine Bi Bakarmisiniz..benim Ve Orda Bi Arkadaşin Yorumlarina...çok üzülüyorum Ya..lütfen Haksizsam Diyin Bana....iş Başka Boyutlara Gidiyor

nerde ki bu topic? aaa benim hiç bir şeyden habrim yok yaa.ben bu topice bakıyormuşum ben sadece:uhm:

nerde ki bu topic? aaa benim hiç bir şeyden habrim yok yaa.ben bu topice bakıyormuşum ben sadece:uhm:

İLAHİ CANIM YAAAA GÜLDÜRDÜN BENİ :roflol: :roflol: :roflol:

BULSANDA FARKETMEZ ŞİMDİ MESAJLARIMIZI SİLMİŞLER..TATSIZ Bİ TARTIŞMA OLDU..ARKADAŞLAR BURDA HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ...FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ VEYA YORUMDA BULUNUYORUZ..AMAÇ KÖTÜ OLAMAZ YANİ...BİRBİRİMİZİN FİKİRLERİNİ BEĞENMEYEBİLİRİZ..AMA GÜZEL Bİ DİLLE SÖYLEMELİYİZ..NEYSE UZATMIYIM KONUYU...HEPİNİZİ SEVİYORUM :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: a.s. a.s. a.s.

KIZLAR BEN BİRAZ YOKUMMM..İYİ BAKIN KENDİNİZE İŞYERİNE BÖLGE MÜDÜRLERİ GELİYOR...İLGİLENMEM LAZIM a.s. a.s.

MORBONCUK...çok tebrik ederim...3 gündür yoktum sitede...sevincimi bugün bildirebildim...kabul et olur mu?

NALAN82 ablan hamileymiş ...hemde yazdığına göre kafasına takmadan kendiliğinden bu haberleri duymak bizlere de umut kapısı oluyor...çok selamlar ablacığına...

AYSHINCE......ve de HOFFEN...kızlar en sonunda oldu demek ne mutlu sizlere....şu an her ne mutluluk hissediyorsanız allah ım o duyguyu tatmayı bize de nasip etsin...bir tarafımızı eksik bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…