P
pelosh
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.281
kızlar 8 ayın sonunda bende tedaviye başlıyorum :sm_cool: doktor bu ay bana gonaphene verdi. yumurta uyarıcıymış laelaelaelaelae 5 gün kullanıp yumurtacıklar ne alemde bakıcaz sırnaşık şey sanırım bu şansı biraz daha arttırıyormuş :teytey: inşallah bu defa tuttururuz :asigim:
BENİMDE BİLDİĞİM GERÇEKTEN YÜZMEK KADINLAR İÇİN Bİ HASTALIK OLABİLİR..AMA DR.LARIN DEDİĞİ ŞU ÖYLE Bİ DURUMDA KORUNMAK İÇİN TAMPON KULLANABİLİRSİNİZ...BÖYLELİKLE ZARARLI MADDELERDEN KORUNMUŞ OLURSUNUZ...yerimseniben
teşekkürler canım,benimde gece başladı kanamam çok az geldi sonra durdu,bu sabah yoğunlaştı dr aradım ne yarınmı gelim cumartesimi diye yarın gel dedi bakalım napıcak...
Tatlım bende bir yıldır ikinciye uğraşıyorumm..seni de mi dr.un yumurta takibine çağırmadı.benimki 5.gün başla 10.günü bitir 3 ay kullan günde iki tane dedi.gebelik olmazsa tekrar gel dedi. senin dr. neler dedi??
canımcım ya sağol fikrini paylaştığın için sanırım en doğrusu 5 temmuza kadar beklemek eğer regl olursam ondan sonra başlarım bi hafta gitmem.Doktorlar bu kimyasal maddeler yüzünden havuzdan çok denizde yüzmeyi öneriyolar bende bunu duymuştum.. Ya hamiş kalimde yüzme falan filan istemiyooommmmm...CADIARZU
kızlarr bugün acıbiber doktora gidicekti dimii hala gelmediii??? İnş. hamiştirrr.
ay buradyım şekerim yazılanları okuyorum.doktor işi yarına kaldı :1no2: yarın bir test yapayım diyorum kızlar.size bir soru sabah namazı kalktığım zamanda mı? yoksa saat 7:30 da kalktığımda yapayım testi:uhm: bu arada düşünmen çok sevindirdi beniŞeniz
kizlar şuan çok Gerildim..ve çok Kirildim...sizden Bişey Rica Edicem..isteyen Tabi...hamileyken Eşlerimiz Ya Aldatirsa Topicine Bi Bakarmisiniz..benim Ve Orda Bi Arkadaşin Yorumlarina...çok üzülüyorum Ya..lütfen Haksizsam Diyin Bana....iş Başka Boyutlara Gidiyor
neyse Gerek Kalmadi...ben Istemiştim Silinmesini Va Sağolsun Sildiler Mesajlari....
nerde ki bu topic? aaa benim hiç bir şeyden habrim yok yaa.ben bu topice bakıyormuşum ben sadece:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?