- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.201
canım evde idrar testi yaptım dün çıkmadı.bugünde çok sancım olunca olmıcak demekki diye düşündüm.
GÜNAYDIN HERKESE BENDE BUGÜN START VERİYORUM ÇALIŞMALARA BAKALIM bu ay da hamiş kalamazsan tam tatilimin başında adet görcem ne kötü dimi?
SANA KOLAYY GELSİN UMARIM ÇABALARIN KARŞILIKSIZ ÇIKMAZ VEEEE BİAN ÖNCE HAMİŞLER LİSTESİNDE OLURSUN...... KEŞKE HEPİMİZ O LİSTEDE OLSAK DİİİMİİİ......:teytey:
SUDENAZ canım doktor seni duşunerek sana fitili önerdi. bak progesteron agız yoluyla alınırsa cok agır yan etkisi var. kendım bu tedavılerı gördum ve cok araştırdım bu konuda. fitil spermelerın geçmesini engelıyormuş oyleme??? yaa peki bukadar kürtaj yapan varkı bunca korunmasına ragmen hamile kalan varki.alkol de yumurtlamayı bozuyormuş canım.pekı bu kötü kadınlar okadar alkol alan ve kürtaj için sırayı beklıyorlar haa? bunun cevabı nerde ? canım bebegının gelecegi varsa onu kimsecik durdurmaz.rahat ol. nasip allahtan.Bence bu ay sen mutlaka hamile kalacaksın. Güzel haberlerini bekliyorum.
kızlar KADRİYE24 den ne haber bilen varmı ne durumda?
sudenaz meraba ben az önce hasta oldum.bu ayda yumurtam boşa gitti.hayırlısı umutlar başka bir aya artık kısmet nezamnsa ozaman gelir bebişimiz..listeden çıkarabilirsin beni.
Biliyorum arkadaşlar bugünün ilk güzel haberini kim verecek diye sabırsızlıkla bekliyorsunuz. Neyse ben sizi daha fazla bekletmeyeyim. Zaten size yazcam diye heyecanlandım kalbim küt küt. Beklemedeydim ve bugün test yaptım. Testte 5 dakika bekleyin diyo daha beklemeden hemen beliriverdi ikinci çizgi inanamadım. Çok şükürki HAMİLEYİM. :teytey: :teytey:
Biliyorum arkadaşlar bugünün ilk güzel haberini kim verecek diye sabırsızlıkla bekliyorsunuz. Neyse ben sizi daha fazla bekletmeyeyim. Zaten size yazcam diye heyecanlandım kalbim küt küt. Beklemedeydim ve bugün test yaptım. Testte 5 dakika bekleyin diyo daha beklemeden hemen beliriverdi ikinci çizgi inanamadım. Çok şükürki HAMİLEYİM. :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?