K
kırmızıbeyaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.301
AYSHINCE......ve de HOFFEN...kızlar en sonunda oldu demek ne mutlu sizlere....şu an her ne mutluluk hissediyorsanız allah ım o duyguyu tatmayı bize de nasip etsin...bir tarafımızı eksik bırakmasın...
kızlar 8 ayın sonunda bende tedaviye başlıyorum :sm_cool: doktor bu ay bana gonaphene verdi. yumurta uyarıcıymış laelaelaelaelae 5 gün kullanıp yumurtacıklar ne alemde bakıcaz sırnaşık şey sanırım bu şansı biraz daha arttırıyormuş :teytey: inşallah bu defa tuttururuz :asigim:
gonaphene ve klomen niçin veriliyor arkadaşalr yumurtlama problemindemi doktor veriyor.ben şuan adetim gitsem hormon tahlili yaparlarmı.yani bikere doktora gittiğimde bebek istiyormusun dedi bende evet demiştim adteinin 2ci yada 3 günü gel demişti.ama ben gitmedim.kontrole gitmek istiyorum onunu için şimdi adetliyken gidip testi yaptırsammı diyorum..
ay çok sevindim canım yaaaa....bende bu ay başlamıştım ilk henüz sonuç almadım ama..inşallah bizler tedavimizin ilk ayında tuttururuz :sm_cool:
MORBONCUK...çok tebrik ederim...3 gündür yoktum sitede...sevincimi bugün bildirebildim...kabul et olur mu?
ya kızlar yarın benim dr gitmem gerek,adetimin 2.günü yarın ama bi sorun var şöyleki; önceki kontrollerimde herhangi bi sorun çıkmadı bende dr bide eşin gelsin tahlillerini yapalım demişti.bu ay beraber gideriz ben de klomen filan alırım demiştim ama eşim ikna olmuyo,1 aydır uğraşıyorum,güzellikle anlattım,küstüm,ağladım ama yok.önümüzdeki ay gidelim diye tutturdu.napcam ben ya,benim yalnız gitmemin bi anlamı yok heralde...
selam kızlar az önce test yaptım. negatif ...
bacılar şuan moralim çok bozuk. adetim hala gelmedi. 5. gün bugün. hiç bölee olmazdı.
gonaphene ve klomen niçin veriliyor arkadaşalr yumurtlama problemindemi doktor veriyor.ben şuan adetim gitsem hormon tahlili yaparlarmı.yani bikere doktora gittiğimde bebek istiyormusun dedi bende evet demiştim adteinin 2ci yada 3 günü gel demişti.ama ben gitmedim.kontrole gitmek istiyorum onunu için şimdi adetliyken gidip testi yaptırsammı diyorum..
inşallah yeşil gözlü canavarım benim :sm_cool: vallahi ilacı ellerime aldığımda daha bişey olmadan hamiş kalmış gibi hissettim kendimi :roflol: nasıl heyecan yaptım anlatamam :asigim: sanırım fazla kaptırdım kendimi. çarşambaya randevum var. dua edin kızlar yumuraların çok çok ve yeterli büyüklükde olsun. sonrada e az 1 tanesi bebiş olsun. sonra doğsun. sonra ben onu kollarıma alayım. sonra sonra sonra.........:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?