Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu arada SAYKAL CIM...siteye girer de mesajımı görürsen yazar mısın?gerçekten 8 yıldır mı uğraşıyorsun,bekliyorsun..aman allahım diyorum...bu arada neler yaptın,neker yaşadın...çok bilmiyorum sizi anlatır mısın?

HA BİDE YELCAN 1982 seni de çok çok öperim..kucaklarım...hamileliğin hayırlı olsun....kızlar kusura bakmayın 3 gündür hastaydım yoktum....ama bunları da not aldım yazılarınızdan...tebrik etmezsem çok üzülürüm.....

ayrıca BEY-ZA ve BUKET-26 ....HAMİŞ HABERLERİNİZİ OKUDUM...allah diyorum başka birşey demiyorum....binlerce kere tebrik olsun sizlere....sevgilerime.

evetttt ben geldimmmmmmmmmmmm

müdürler gitti sonunda..of allahtan çok beğendiler herşeyi.....moralim yerine geldi :sm_cool: :sm_cool:

ay çok sevindim canım yaaaa....bende bu ay başlamıştım ilk henüz sonuç almadım ama..inşallah bizler tedavimizin ilk ayında tuttururuz :sm_cool:

gonaphene ve klomen niçin veriliyor arkadaşalr yumurtlama problemindemi doktor veriyor.ben şuan adetim gitsem hormon tahlili yaparlarmı.yani bikere doktora gittiğimde bebek istiyormusun dedi bende evet demiştim adteinin 2ci yada 3 günü gel demişti.ama ben gitmedim.kontrole gitmek istiyorum onunu için şimdi adetliyken gidip testi yaptırsammı diyorum..

hiç zaman kaybetmeden yaptır arkadaşım.bu konularda zaman çok önemli ne kadar erken o kadar iyi.yazdığın ilaçlar yumurta gelişimini sağlıyor.doktorlar söylediğin gibi adetin 2 yada 3.günü çağırıyorlar.

ay çok sevindim canım yaaaa....bende bu ay başlamıştım ilk henüz sonuç almadım ama..inşallah bizler tedavimizin ilk ayında tuttururuz :sm_cool:

inşallah yeşil gözlü canavarım benim :sm_cool: vallahi ilacı ellerime aldığımda daha bişey olmadan hamiş kalmış gibi hissettim kendimi :roflol: nasıl heyecan yaptım anlatamam :asigim: sanırım fazla kaptırdım kendimi. çarşambaya randevum var. dua edin kızlar yumuraların çok çok ve yeterli büyüklükde olsun. sonrada e az 1 tanesi bebiş olsun. sonra doğsun. sonra ben onu kollarıma alayım. sonra sonra sonra.........:icecream:

selam kızlar az önce test yaptım. negatif ...

bacılar şuan moralim çok bozuk. adetim hala gelmedi. 5. gün bugün. hiç bölee olmazdı.

ya kızlar yarın benim dr gitmem gerek,adetimin 2.günü yarın ama bi sorun var şöyleki; önceki kontrollerimde herhangi bi sorun çıkmadı bende dr bide eşin gelsin tahlillerini yapalım demişti.bu ay beraber gideriz ben de klomen filan alırım demiştim ama eşim ikna olmuyo,1 aydır uğraşıyorum,güzellikle anlattım,küstüm,ağladım ama yok.önümüzdeki ay gidelim diye tutturdu.napcam ben ya,benim yalnız gitmemin bi anlamı yok heralde...

yanlız gitmenden ziyade..eşinin tahlilleri yapılmadan sorunun ne olduğu tam anlaşılmaz..atıyorum sende bi sorun yok..eşinde baktırtmıyor...eeee bu dr. sana ne verebilirki? eşinin sonuçlarını bilmeden bi ilaç vermesi yanlış olur zaten...verse bile belkide boşuna vermiş olcak..bilemeyiz...yani eğer istiyosa bebeği gitmesi gerek..bunun başka yolu yok yani....ayrıca ha bu ay ha bidahaki ay ne farkı varmışki? CADIARZU

selam kızlar az önce test yaptım. negatif ...

bacılar şuan moralim çok bozuk. adetim hala gelmedi. 5. gün bugün. hiç bölee olmazdı.

canım şu aralar kimsenin düzenli gelmiyor..havalardan adet günleri karıştı valla..ama sen yinede bikaçgün daha gelmezse bi dr.a git tabiki yerimseniben

canım adetliyken git bence zaten o zaman sadece test yapılmıyorki muayenede ediyor alttan...asıl adet olmadan gidersen pek bi anlamı olmaz...hazır arada hepsini çıkartırsın.dr.unu dinle bence yerimseniben

gonaphene ve klomen yumurta uyarıcıdır...illa yumurtlama sorunu olanlara verilmez..bi sorunları olmadıkları halde gebe kalamıyanlarada ilk tedavi olarak bu ilaçlar verilir...bi ilaçlarla 1 yerine daha fazla yumurtan oluşabiliyor...şansın artıyor..yerimseniben

sen bide yumurtaları ekranda gördüğündeki halini düşün..şahsen ben kese görmüş gibi sevindim..amanında aman yumurtacıklarım benim :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…