Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar murat duası diye mail geldi.Bende sizlerle paylaşmak istedimm.Umarım bu cuma günüde herkezin muradı kabul olur.(AMİN)
Bismillahirrahmanirrahim

Bismillahirrahmanirrahim,
Vela havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim. Allahümme inni
esabet ya kadümü ya daimü yasekde yeus yabudu ya semedü ya hayyümü ya
kayyümü ya zel celali ve ikram fiin teccihan fevui hasilla hala ihake ilahu
aleyni teveknül tüve hüverabbilazim.
Yüce Allah bu duayı 1251 yılında birinin eline geçirmiş 7 yapıya dağıtmış
zengin olmuş,sonra bir fakirin eline geçmiş inanmamış evi yanmış.
Tesadüfen çocuğu olan birisine geçmiş ve inanmamış çocuğu ölmüş. Bu
dua kimin eline geçerse 7 kapıyay dağıtsın muradı olur. Duayı 7 gün
içinde çıkarsın o gün neler neler olacak göreceksiniz. Allah duanızı
kabul etsin.
Amin.

teşekkürler sudenazımmm inşallah hamiş oluruz yüce yabbim duysun sesimizi hayırlı evlatlar versin inş.

teşekkürler sudenazımmm inşallah hamiş oluruz yüce yabbim duysun sesimizi hayırlı evlatlar versin inş.

canım Allah bizi her zaman duyuyor ondan hiç şüphen olmasın..burada o kadar ümitsiz görünenler.listeden adını sildirmek isteyenler sonra oynaya hamiş olduklarını söylediler.Allah demekki bizim sabırımızı ölçüyor.eğer isyan etmezsek herkesin olduğu gibi bizim de olur.sabredelim ve birbirimize dua edelima.s.

Son düzenleme:

ben gönderdim bile :icecream: :sm_cool:

ne tesadüftürki 7 gün sonrası regl günüm :dance:

MERHANA KIZLAR HAYIRLI CUMALAR.allah dualarımızı kabul etsin.allah bizlere yardım etsin. dilerim rabbimden burda ki tüm kızlar hamiş kalsın.bizim kucagımızda birer bebek olsun.bir hafta sonra mübare üç aylara giriyoruz Dilerim Rabbimden bu üç ayların nimetine Yaradan bizi hamiş etsin.Yüzümuzu güldürsun.Analığı bize tattıtsın.Amin Amin Amin

kızlarrrrr size bir şey soracağım ya.. şimdi eşim aradı test sonucu için..bende teste bakarken konuşuyordum.yandan bakınca çok çok silik bir çizgi varmış gibi ama test yapalı 1 saati geçti.ne bu şimdi bir daha mı yapsam ki?

TEKRARLA BENCE TESTİNİ DAHA EMİN OLURSUN YADA KAN TESTİ YAPTIR:1hug:

ana kız hamiş olmayasınn:teytey::teytey: genelde silik çıkanlar testi bi kaç gün sonra tekrarladığı zaman netleşiyoo daha yenidir belkim ondan çıkmamıştırr.. Sen bence bugün kan testi yaptır hazır doktora gidiyoken inşallah hamişsindir yaaa çok süper olurrr.Hadi hayırlısııı :enbuyukkk:

kızlar doktordan geliyorum yumurtacığım büyümemiş daha bu gün 12. gün normalmi pazartesi bidaha gel dedi yumurta büyüten bişi varmı ya

bende öyle dedim,sanırım bi dahaki aya kadar psikolojik olarak kendini hazırlayacak,zaten bugün istesemde gidemiycem eşimin amcası vefaat etti istanbula gidiyoruz bugün,bi iki gün yokum,inş döndüğümde güzel haberlerinizi alırım.sevgiler.

kızlar doktordan geliyorum yumurtacığım büyümemiş daha bu gün 12. gün normalmi pazartesi bidaha gel dedi yumurta büyüten bişi varmı ya

canım ymumurtayı ancak klomen gibi ilaçlar büyütür..yoksa kendiliğinden beklenir büyümesi..kaç mm olmuştu.?ayrıca olabilir bi arkadaş daha var..onunda büyümemiş bugün 18.günü ekrar baktırcak..endişelenme...büyür canım

acıbiber2053 belirtilern varmı buarada varsa anlat bakalımmmm....geliyor galiba:teytey:

ya umutlanmak istemiyorum ama benim göğsümden sıktırımca süt geldi bir damla. birde sızlıyorlar ki sorma.doktora sordum gebelik belirtisi olamaz gel hormon testleri falan yapacağız dedi. bugün doktora gideceğim kan testi isteyeceğim.zaten adetimede 3 gün var..ya dua edin.bilmiyorum ki testin üzerinden zaman geçmesi ve çok çok silik olması şüphelendiriyo ama içim kıpırdadı birden yaaasırnaşık şey

acıbiber2053 canım hamişsindir yaaaa oleyyyyy bir bebek daha geliyor .olmasaydın ıkınci çizgi bir saat sonra bile olsa çikmaz!!!!!!. haydi hayirlısı.bir test daha yaptır bizi de merakta bırakma canım.

canım başınız sağolsun..maden öyle düşünme sen bunları..kendine çok iyi bak a.s.

canım nasılsa hastaneye gideceksin..gitmişken kantestinide yaptır için rahatlasın..şimdi boşuna idrar testi yapma...inşallah güzel haberlerle gelirsin a.s.

acıbiber2053 canım hamişsindir yaaaa oleyyyyy bir bebek daha geliyor .olmasaydın ıkınci çizgi bir saat sonra bile olsa çikmaz!!!!!!. haydi hayirlısı.bir test daha yaptır bizi de merakta bırakma canım.

ya inş bakalım hayırlısı.ama çizgiye bakacağım derken şaşı olabilirim. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…