- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.341
canim Necla şohbenden Zehirlenmişti.leyla Ona Yardim Etti..ambulansa Götürüyolardi Sonrasindada Hayriye Hanimla Kocasi Cezaevinden çikarken Göstertti Orda Bitti...
teşekkürler sudenazımmm inşallah hamiş oluruz yüce yabbim duysun sesimizi hayırlı evlatlar versin inş.
arkadaşlar murat duası diye mail geldi.Bende sizlerle paylaşmak istedimm.Umarım bu cuma günüde herkezin muradı kabul olur.(AMİN)
Bismillahirrahmanirrahim
Bismillahirrahmanirrahim,
Vela havle vela kuvvete illa billahi aliyyil azim. Allahümme inni
esabet ya kadümü ya daimü yasekde yeus yabudu ya semedü ya hayyümü ya
kayyümü ya zel celali ve ikram fiin teccihan fevui hasilla hala ihake ilahu
aleyni teveknül tüve hüverabbilazim.
Yüce Allah bu duayı 1251 yılında birinin eline geçirmiş 7 yapıya dağıtmış
zengin olmuş,sonra bir fakirin eline geçmiş inanmamış evi yanmış.
Tesadüfen çocuğu olan birisine geçmiş ve inanmamış çocuğu ölmüş. Bu
dua kimin eline geçerse 7 kapıyay dağıtsın muradı olur. Duayı 7 gün
içinde çıkarsın o gün neler neler olacak göreceksiniz. Allah duanızı
kabul etsin.
Amin.
ben gönderdim bile :icecream: :sm_cool:
ne tesadüftürki 7 gün sonrası regl günüm :dance:
kızlarrrrr size bir şey soracağım ya.. şimdi eşim aradı test sonucu için..bende teste bakarken konuşuyordum.yandan bakınca çok çok silik bir çizgi varmış gibi ama test yapalı 1 saati geçti.ne bu şimdi bir daha mı yapsam ki?
kızlarrrrr size bir şey soracağım ya.. şimdi eşim aradı test sonucu için..bende teste bakarken konuşuyordum.yandan bakınca çok çok silik bir çizgi varmış gibi ama test yapalı 1 saati geçti.ne bu şimdi bir daha mı yapsam ki?
yanlız gitmenden ziyade..eşinin tahlilleri yapılmadan sorunun ne olduğu tam anlaşılmaz..atıyorum sende bi sorun yok..eşinde baktırtmıyor...eeee bu dr. sana ne verebilirki? eşinin sonuçlarını bilmeden bi ilaç vermesi yanlış olur zaten...verse bile belkide boşuna vermiş olcak..bilemeyiz...yani eğer istiyosa bebeği gitmesi gerek..bunun başka yolu yok yani....ayrıca ha bu ay ha bidahaki ay ne farkı varmışki? CADIARZU
kızlar doktordan geliyorum yumurtacığım büyümemiş daha bu gün 12. gün normalmi pazartesi bidaha gel dedi yumurta büyüten bişi varmı ya
acıbiber2053 belirtilern varmı buarada varsa anlat bakalımmmm....geliyor galiba:teytey:
bende öyle dedim,sanırım bi dahaki aya kadar psikolojik olarak kendini hazırlayacak,zaten bugün istesemde gidemiycem eşimin amcası vefaat etti istanbula gidiyoruz bugün,bi iki gün yokum,inş döndüğümde güzel haberlerinizi alırım.sevgiler.
acıbiber2053 canım hamişsindir yaaaa oleyyyyy bir bebek daha geliyor .olmasaydın ıkınci çizgi bir saat sonra bile olsa çikmaz!!!!!!. haydi hayirlısı.bir test daha yaptır bizi de merakta bırakma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?