- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.381
YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (27,06,2008)
UMUTYARENCİM KÜSME LÜTFEN SENİ EKLEDİM SANIYODUM..BELKİDE KOPYALAMA YAPARKEN ATLAMIŞ OLABİLİRİM LİSTEYİ...SORYYY CANIM..EKLEDİM ŞİMDİ İNŞALLAH TEMMUZ HAMİŞLERİ LİSTESİNEDE EKLERİM a.s.
ya bugün moralim çok bozuk durmadan ağlamak geliyor içimden
galiba hiç anne olamıycam ben
merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Katıldım Burda çok Keyifli Arkadaşlıklar Var. Size Bi Derdimi Anlatacağım. Ben Evleniyorum 1hafta Kaldı Düğünüme. Yasmin Ilaç Kullanıyorum Fakat Delirmek üzereyim:) 25 Mayısta Hastalığımın Ilk Günü Diye Yasmine Başladım Ilacın Bitmesine Son 1 Hafta Kala Koyu Kahve Lekeler Geldi. Ilaç Bitti 7 Gün Ara Verdim Ilaca Başladım Bugün 27 Haziran Ve Ben Hala Hastalanmadım Bu Nasıl Iş.__???
ya bugün moralim çok bozuk durmadan ağlamak geliyor içimden
galiba hiç anne olamıycam ben
ya benim sorunum eşim istemiyorHİÇ ÖYLE DÜŞÜNME CANIM...SAKIN...DAHA TIPTA NELER VAR...RABBİMİZ VAR...LÜTFEN BÖYLE FENDİNİ YIPRATMA..DEMEKKİ DAHA ZAMANI VARMIŞŞŞ..a.s.
ya Benim Sorunum Eşim Istemiyor
Iki Kez Hamile Kaldım 2 Side Karnımda öldü
eşim Nie Istemiyoki..alla Alla Cadiarzu
Tabi Bu Farkli Bi Konu..olmamasiyla Alakali Değil...yani Benimde Bi Arkadaşim Var..eşi Nuh Diyodu Peygamber Demiyodu..arkadaşimda Inanilmaz Derecede Istiyor..bizde Her Onlara Gittiğimizde Bebek Konulari Açiyoruz..bebekli Evlere çağiriyoruz..inan Varya Aylar Sürdü Ama şimdi 1 Aydir çalişmalara Başladilar...ikna Ettik Sonunda..sende Birilerinden Destek Alabilirsin...
ah keşke nerde o günler keşke istese o gün benim için dğünyanın en güzel günü olur heralde
slm arkadaşlar ya ben sanırım adet günümü yanlış hesapladım uzun süredir hap kullanıyordum ya şimdi benim geçen ay adetim başladığı günden itibaren mi sayıcam yoksa bittiği günden itibarenmi.adetim 7haziran da başladı 11 inde bitti.geç geldi erken bitti.yani hap kullanmadan önce benim adetlerim çok sancılı uzun ve yoğun geçiyordu bu ay nolcak bilmiyorum.kasıklarım ağrıyor.bu ay bebek yok sanırım adet olcam zaten ilk aydan beklemiyordum bebek hapı bırakınca.
yani benim adetimi nası hesaplayacağım kafam karıştı iyice
CANIM ŞİMDİ HAPI BIRAKTIKTAN SONRA GENELDE ÇOĞU KİŞİ ADET DÜZENSİZLİĞİ YAŞAR..BUNU ANCAK TAHMİNİ YAPABİLİRSİN..Bİ KAÇ AY SONRA ANCA KESTİREBİLİRSİN..AYRICA NEDEN BEKLEMİYOSUN İLK AYDAN..BENİM Bİ ARKADAŞIM VAR 6 SENE KORUNUYODU...BIRAKTI İLK DENEMESİNDE HAMİLE KALDI..KENDİ BİLE İNANAMADI...HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER...yerimseniben
ya üzülme burada üzgün birini görmek bizi de üzüyo...[/QUO
Teşekkür ederim cnm ama bu ay çok üzüldüm elimde değil ne yapayım. Öyle güzel gidiyordu ki herşey bütün belirtileri yaşadım ben bu ay ve bütün arkadaşlarıma söyledim var olduğunu hissediyorum diye, şimdi onlara adet olduğumu söylerken öyle üzülüyorumki hiç bir arkadaşımı görmek istemiyorum. En zoruda eşime söylemek oldu mafoldu adamcağız. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm.
anladım cnm ortalama olarak adet başlangıcından sayıcam ama dimi,biti mi değil.21 gün mü sayıcam en az ? düzensizlik hep yaşıodum zaten haptan önce.gene başlıcak kabus dolu günler offffffffkafamçokkarıştı ne bileyim bebek çok istiyoruz ama ben de öyle bir his yok yani biraz geç olcak gibi gelio.ama geçen rüyamı anlatmıştım ya oluyordu.a.s.
ya üzülme burada üzgün birini görmek bizi de üzüyo...[/QUO
Teşekkür ederim cnm ama bu ay çok üzüldüm elimde değil ne yapayım. Öyle güzel gidiyordu ki herşey bütün belirtileri yaşadım ben bu ay ve bütün arkadaşlarıma söyledim var olduğunu hissediyorum diye, şimdi onlara adet olduğumu söylerken öyle üzülüyorumki hiç bir arkadaşımı görmek istemiyorum. En zoruda eşime söylemek oldu mafoldu adamcağız. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çok üzgünüm.
CANIM BAŞLARDA bende böyleydim..herkese şuram ağrıyo şu belirtilerim var diyorum tabi hepside hevesleniyor..sonrası ise kabus gibi..ama artık belirti yaşasamda söylemiyorum..eşime dahil demiyorum..hatta hiç heveslenmesin diye bu ayda olmıycak biliyorum diyorum ki umutlanmıyor o zaman..böylesi en iyisi en azından tutarsa güzel bi sürpriz olur tutmazsada eskisi kadar üzülmem,zaten biliyodum derim..sende böyle yap canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?