Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

doktora gittim canım smear testi kan falan yapıldı sonuç bekliyorum hani bir sorun var mı falan diye.doktorum durumu biliyor.bekliyeceğiz şimdi bi kaç ay bi göreyim bakalım devam ediyor mu düzensizlik.ademin ilk gününden 21 sayıyordum galiba dimi.saol canım şimdiden allah herkese hayırlı bebişler nasip etsin ben de istiyorummmm

sude ben hakverdim sana çogul gebelik konsunda ayrıca belgeselde izledim tüp bebek konusunu aldıkları yumurtaları döllüyolar 5 -6 tanesi tutuyo ve anneye soruyolar kaç tane yerleştirelim diye kadın önce 1 dedi sonra garanti olsun diye 2 olsun dedi yani annenin fikrini alıyolar şimdi bu kız 3 e razı olmuş ya tutarsa diye yapılırmı öle şey 3 ya az diil al işte bide piyangodan çıkmış 4 olmuş sonra aldırayımmı napayım vay anam diye tutuşmak işten değil

Merhaba arkadaşlar.bugün dr. gittim .iki tane güzel yumurtam oluşmuş.yarın gece catlatacakmısım 12 de .kendın yap dedı ama ben yapamam herhalde kıme yaptırsam kı.pztesı de aşılama yapılacak.hayırlısı bakalım

ikisini birbirine tokuştur heeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))))))) valla yazmadan geçemedim kusura bakma:)))))))

kızma sakın arkadaşım ama koptum walla..........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey......acaba diyorum ben demi tokuştursam..en son salı günü gittiğimde 35 mm e dayanmıştı 3 doz pregnyl vuruldum bana mısın dememişti..şimdi çatladımı bilmiyorum...kasık sancım geçti...umarım çatlmaıştır...haklısın walla neden boşuna iğneyle uğraşıyom canımı yakıyom ki...tokuşturayım gitsin...tuz buz olsun........sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kızmadın dimi arkadaşım.....

ıgneyı kendın yap dedı gece gece ben kımı bulayım catlatmak ıcın

canım nerden vurdurtcakmışsın..banada demişti akşam 8 de kendin vurdurt diye..allahtan hemşire bi arkadaşım vardı o nu çağırdın sağolsun yaptı..koldan demişti dr..eğer koldan yapcaksan çok basit direk kaba etten vuruyolar canım...yerimseniben

Evet kızlar tekrar aranızdayım molum pko olunca tedavi çin pek uğramadım ama yanlış teşhis olunca d.k.h bıraktım ve bebişim için bende çift çizgi görmek istiyorum hadi hayurlısı

zaten bazılarının yazdıklarına çok sinirlendim canım..olmaz bu kadarıda..kadercilik yapıyomuşuz..acaba bizi kim yarattı..tıpmı Allahmı? böyle saçma şeymi olur..allah göstertmesin ama olacağa çare olmaz..yani senin başına gelecek varsa 1 bebeklede gelir hiç farketmez ben bunA İNANIR BUNU SÖYLERİM..EVET AYRICA DAHA İLK DENEMESİNDE 3 TANE 1. KALİTE EMBRİYO KOYUYOSUN BU RİSKLERİ BİLMEN LAZIM...YANİ BİDE DİYOR ARKADAŞ 4 ÜNÜNDE KALBİ ATIYOR DİYE..ŞİMDİ SEN NASIL SEÇERSİN İÇİNDEN..HANGİSİNE NASIL KIYARSIN? ACAYİP GERİLDİM VALLA...MİCRO ENJEKSİYON BİDE..DEMEKKİ ÇOK UĞRAŞMIŞ OLMAMIŞ SON ÇARE YAPILMIŞŞ...SEN OTUR YALVAR DUA ET ALLAH SENİN YÜZÜNE GÜLSÜN 4 TANE VERSİN SEN ŞİMDİ İSTEME...BUNA NEDENİR? İNSAN BUNUN VİCDANIYLA NASIL YAŞAR..ALLAH GÖSTERMESİN DİĞERLERİNE BİŞEY OLDUĞUNDA NE YÜZLE SAĞLIKLARI İÇİN DUA EDİLİRKİ..

GERÇİ YUKARDA ALLAH VAR O HERŞEYİ GÖRÜYOR ŞÜPHESİZ..VE KİMSE İNKAR EDEMEZKİ O CANLARI RAHMİMİZE YERLEŞTİRENDE O DUR..HERKESİN Bİ ALINYAZISI VARDIR..KADERİMİZ VARDIR..KİM NE DERSE DESİN GERÇEK OLAN BUDUR..YİNEDE HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR..BAŞKALARININ DEMESİYLE ÇOCUĞUNU ALDIRIRSA SONUÇTA O GÜNAHI KENDİ ÇEKER SÖYLEYENLERE BİŞEY OLMAZ...... ..

Allaha yalvarıyoruz yakaıyoruz hepimiz bi yavru için tamam 4 çocuk kolay diil ama onca uğraşıp okadar embiryo yerleştrtiyosun sonuçları düşünmek lazım dediğin doğru nasıl sececeksin hangisini öldüreceğini

koulndan ya da gobegınden yap dedı nasıl yapılacagını da gosterdı.tek dozluk bır ıgneymıs.bu arada bı oncekı catlamayıp kıstlesen yumurta hala yerınde duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…