- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.401
CANIM ADETİNİN İLK GÜNÜNDEN SAYIYOSUN ..YANİ ADETİNİN 1.GÜNÜ 1 DİYEREKTEN HESAPLIYCAN..FAKAT EĞER DÜZENSİZLİĞİN HERZAMAN OLUYODUYSA..ŞİMDİDEN DR.GİDİP Bİ MUAYENE OLMANI VE Bİ PROBLEM YOKSA ADET DÜZENLEYİCİ İLAÇLAR VERİYOLAR..ONLARDAN KULLANABİLİRSİN...ÇÜNKÜ DÜENLİ ADET GÖRMEK DÜZENLİ YUMURTLAMAK DEMEK..VE BU GEBE KALMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ Bİ DURUM...yerimseniben
ikisini birbirine tokuştur heeeeeeeeeeeee:)))))))))))))))))))))) valla yazmadan geçemedim kusura bakma:)))))))
Merhaba arkadaşlar.bugün dr. gittim .iki tane güzel yumurtam oluşmuş.yarın gece catlatacakmısım 12 de .kendın yap dedı ama ben yapamam herhalde kıme yaptırsam kı.pztesı de aşılama yapılacak.hayırlısı bakalım
ıgneyı kendın yap dedı gece gece ben kımı bulayım catlatmak ıcın
sude ben hakverdim sana çogul gebelik konsunda ayrıca belgeselde izledim tüp bebek konusunu aldıkları yumurtaları döllüyolar 5 -6 tanesi tutuyo ve anneye soruyolar kaç tane yerleştirelim diye kadın önce 1 dedi sonra garanti olsun diye 2 olsun dedi yani annenin fikrini alıyolar şimdi bu kız 3 e razı olmuş ya tutarsa diye yapılırmı öle şey 3 ya az diil al işte bide piyangodan çıkmış 4 olmuş sonra aldırayımmı napayım vay anam diye tutuşmak işten değil
canım nerden vurdurtcakmışsın..banada demişti akşam 8 de kendin vurdurt diye..allahtan hemşire bi arkadaşım vardı o nu çağırdın sağolsun yaptı..koldan demişti dr..eğer koldan yapcaksan çok basit direk kaba etten vuruyolar canım...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?