- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.421
EVRİMMM O NE LENNNN...??
BİR ANDA NE BAKIYON YAZISI ÇIKINCA HAKKATEN Bİ NEOLDUĞUMLA KALDIM..:roflol: :roflol:
acibiber2053 ten haberiniz varmı?dün dr gidecekti dimi?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende bebek istiyorum.İlk denememiz malesef olumsuz sonuçlandı ama normalmiş bu durum. benide 23 temmuz listenize ekleyebilirmisiniz. Teşekürler :asigim:
EVET CANIM HENÜZ DAHA CEVAP YAZMADI...BENDE ÇOK MERAK ETTİM..İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR...a.s
sudenazcıgım bende dayanamadım dün akşam idrar testi yaptım ama sonuç negatif:1no2:gögüslerim heran patlayacak bomba gibi...regle 5gün falan var ama hiç sanmıyorum buseferde olmadı.acaba tüplerimdemi biproblem var???
CANIM 5 GÜN ÖNCESİNDEN HİÇ İDRAR TESİ ÇIKARMI? OLSA BİLE GÖZÜKMEZ....SEN ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ ...HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER...yerimseniben
ahhh Canım Be şu Olmaz Olası Merak Varya Hep Ondan Hani Dedim Belki:uhm:ama Koşullandırmadım Kendimi Kesin Olacak Diye Allah Hayırlısını Versin Canım Ya.bu Arada Biz Bukadar çoçuk Isterken Bakamayacagı çoçuk Doguranlara,evlilik Dışı çoçuk Yapıpta çöplere Atanlara Okadar Kızıyorumki Anlatamam Sana.klava: klava:
günaydın Arkadaslar Nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?