Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sağol canım biraz rahatladım inan. İnsan hep bi belirti bekliyo işdee.Ama hayırlısı artık Senin hamişlik nasıl gidiyo umarım herşey yolundadır. Hamişlerin duası kabul olur derler. sende bize dua et olur mu canım.(ya zaten inanırmısın bu belirtiler olmayınca direk aklıma sen gelmiştin hamile olmadan önce yazın aklıma geldi bende belirtiler yok ama bekliyorum sadece çok uykum var işdeyim kafamı koysam uyucam demiştinn o zaman anladım herkezde belirtii farklı diye) Allahımdan hep hayırlısını istiyorum zaten eğer bu ay olmazsada üzülmicem zamanı gelmemiş demekki diyicemm...Şeniz

ayshince bende sana katiliyorum cnm regl tarihimden bir hafta gecti anca goguslerimde agri sislik var kasiklarimdada ayni batmalar kasilmalar var simdiye kadar yoktu kizlar belirtilere cok fazla takilmayin, belirtim yok felan diye uzulmeyin gec basliyor zaten

evt olabılır belkıde yumurtalar cok gelıstıı ıcın olmustur belım falan baya agrıyo daha dogrusu adet olackmıs gıbıyım

YAZ SEN SORAYIM CANIM...yerimseniben

MİKTAR:4CC-PH:8 - VIZKOZİTE:NORMAL -LIKEFAKSİYON:30DK -1CCDEKİ SPERMATAZOON.18MİLYON -TOTAL SPERMATOZOON:72MİLYON -NADİR LÖKOSİT GÖRÜLDÜ.HIZLI İLERİHAREKETLİ 1/2SAAT %20 - 1.SAAT%15 -2.SAAT %10...YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %5 - %6 -%7..YERİNDE HAREKETLİ %3 -%4 -% 5..HAREKETSİZLİK %72 -%75 -%78....MORFOLOJİ NORMAL YAPI %10..CANIM BU DEGERLER BEBEK OLMASINI ENGELLERMİ BUNUDA SORARSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOOK SAGOL:1hug:

hele bi gece adet tarihimden önce bi ağrı adet ağrısı ahhh tamam geldi artık dedim o gece bekledim yok ertesi gün bekledim yok...çünkü ben çok ağrı çekerdim adetin ilk günü..bayağ üzülmüştüm o ağrı ile .... ama olmadım işte....

bıde Bısey Sorucam.catlatma ıgnesı Yapmadan Bır Gun Once ılışkiye Gırın Dedı Mı Doktor Sana Da

hayir Demedi Canim Ama Araştirmalarima Göre çoğunluk Iğneden önce 3-4 Gün Boş Geçiriyolarki..o Zaman Fazla Sperm Oluşsun Diye..bende Iğneden 3 Gün öncesinde Ilişkim Olmuştu...iğneden 1 Gün Sonrada Başladik

benımkı asılama olduu ıcın ıgneden bır gun once ılıskıye gır dedı.sonrakı ıkı gun gırmeyın dedı tam 36.saatte aşılamam yapılacak.offffcok heycanlıyım

benımkı asılama olduu ıcın ıgneden bır gun once ılıskıye gır dedı.sonrakı ıkı gun gırmeyın dedı tam 36.saatte aşılamam yapılacak.offffcok heycanlıyım

DR.UN DEDİYSE HİÇ ENDİŞELENME O ZAMAN..HADİ BAKALIM İNŞALLAH TUTAR..AŞILAMADAN SONRADA MUTLAKA YATIP DİNLENEREK GEÇİR GÜNÜNÜ ..BOL ŞANSLAR :dance:a.s.

okullar kapandı allahtan ıkı gun ıstırahat edılcekmıs herhalde sonra dr.sorup tatıle cıkmayı dusunuyorum yol 12 saat cunku

hayır geçmedi 2 gün var..sırnaşık şey

oh oh tamam o zaman daha minik annesi ama bal gibi hamişsin :roflol: 5 in yukarısı gebe demek. yanlız sana tavsiyem 2 gün sonra yeniden baktır çünkü değerin 2 ye katlanması lazım, eğer katlanmazsa sorun vardır sakın ihmal etme olurmuŞeniz eh ilk ben tebrik edeyim seni

TEBRİKLERRRRRRR ACIBİBER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN

:teytey::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…