- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.461
canım hiç belli olmaz...ben de günlerimi kaçırdım diyordum tam yumurtlama haftası kardeşimin düğünü vardı birde hopladım zıpladım düğünde kesin olmayacak galiba bu ay dedim ama yanılmışım bak hamileyim şimdi...benimde göğüslerim şimdi şimdi şişmeye başladı hiç bi belirti yoktu bende de sadece akıntım fazlalaşmıştı...ama sen umudunu kaybetme herşey olabilir Allah istedikten sonra...
öncelikle hayırlısı tabi ama dualarını eksik etme hiç..
canım hiç belli olmaz...ben de günlerimi kaçırdım diyordum tam yumurtlama haftası kardeşimin düğünü vardı birde hopladım zıpladım düğünde kesin olmayacak galiba bu ay dedim ama yanılmışım bak hamileyim şimdi...benimde göğüslerim şimdi şimdi şişmeye başladı hiç bi belirti yoktu bende de sadece akıntım fazlalaşmıştı...ama sen umudunu kaybetme herşey olabilir Allah istedikten sonra...
öncelikle hayırlısı tabi ama dualarını eksik etme hiç..
YAZ SEN SORAYIM CANIM...yerimseniben
evt olabılır belkıde yumurtalar cok gelıstıı ıcın olmustur belım falan baya agrıyo daha dogrusu adet olackmıs gıbıyım
ayshince bende sana katiliyorum cnm regl tarihimden bir hafta gecti anca goguslerimde agri sislik var kasiklarimdada ayni batmalar kasilmalar var simdiye kadar yoktu kizlar belirtilere cok fazla takilmayin, belirtim yok felan diye uzulmeyin gec basliyor zaten
BENİMDE GÜNÜNME 7 GÜN KALDI HALA SANKİ HER AN ADET OLCAKMIŞ GİBİYİM...kafamçokkarıştı
bıde Bısey Sorucam.catlatma ıgnesı Yapmadan Bır Gun Once ılışkiye Gırın Dedı Mı Doktor Sana Da
benımkı asılama olduu ıcın ıgneden bır gun once ılıskıye gır dedı.sonrakı ıkı gun gırmeyın dedı tam 36.saatte aşılamam yapılacak.offffcok heycanlıyım
kızlarrrr hemen sorumu cevaplayın lütfen kanda gebelik testi oldum.cevap olarak 14.94 dediler bu ne demek?
bu bal gibi hamilesin demek :dance: ama değer daha düşük adetin geçtimi?
hayır geçmedi 2 gün var..sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?