- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.481
oh oh tamam o zaman daha minik annesi ama bal gibi hamişsin :roflol: 5 in yukarısı gebe demek. yanlız sana tavsiyem 2 gün sonra yeniden baktır çünkü değerin 2 ye katlanması lazım, eğer katlanmazsa sorun vardır sakın ihmal etme olurmuŞeniz eh ilk ben tebrik edeyim seni
TEBRİKLERRRRRRR ACIBİBER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
:teytey::dance::dance::dance:
tbrler acıbiber hap mı kullanıyordun arkadaşım??
acıbiber tebrik ederim arkadaşların dedigi gibi 5 in yukarısı hamilelik.canım dinlen bolca..inşallah biproblem çıkmazda degerlerin artar.darısı bizim başımıza artık:1hug:
hayır canım eşim korunuyordu ve bıraktıktan 3 ay sonra hamile kalmışım:dance:
acibiber ayrıca dün dr gidecektin gögsünden süt gelmesine ne dedi?sormadınmı dr bukan tahlili sonucunu?eşine söyledinmi?sevinmiştir dimi
Yeni evlisin sanırım canım Allah tamamına erdirsin inşallah.....:teytey:
kızlarrrr hemen sorumu cevaplayın lütfen kanda gebelik testi oldum.cevap olarak 14.94 dediler bu ne demek?
1.5 yıllık evliyiz..:dance:
tebrikler canım allah tamamına erdirsin rahat ve saplıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin allah a emanet ol kendine dikkat et:teytey:a.s.
kızlar pazartesiye uzun uzun konuşuruz.ben size hamile kalmak için yaptıklarımı anlatırım.nolur benden dualarınızı esirgemeyin..hepinizi seviyorum.ya eşimle ikimizin ağzı kulaklarında yaaaaaaaaaaaa.inşallah en büyük arzum ve duam Allah sizlerede nasip etsin yaaaaaa
CANIM VALLA KISKANDIM SENİ NEGÜZEL BİDUYGUDUR DİMİ?KISKANÇLIGIMIDA YANLIŞ ANLAMA İMRENDİM VALLA BEN 3 YILLIK EVLİYİM AMA HALA BEBİŞ YOK..senağlama
kızlarrrr hemen sorumu cevaplayın lütfen kanda gebelik testi oldum.cevap olarak 14.94 dediler bu ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?