Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya o kadar şoktayım kii bne bile tam manasıyla sevinemedim:dance:

acıbiber tebrik ederim arkadaşların dedigi gibi 5 in yukarısı hamilelik.canım dinlen bolca..inşallah biproblem çıkmazda degerlerin artar.darısı bizim başımıza artık:1hug:

acibiber ayrıca dün dr gidecektin gögsünden süt gelmesine ne dedi?sormadınmı dr bukan tahlili sonucunu?eşine söyledinmi?sevinmiştir dimi

acibiber ayrıca dün dr gidecektin gögsünden süt gelmesine ne dedi?sormadınmı dr bukan tahlili sonucunu?eşine söyledinmi?sevinmiştir dimi

bebişten dolayı gelmiş.kerata annesini korkuttulülülülülülü doktorum bugün izinliymiş.pazartesi konuşacağım.y aikimizde bir garip olduk kafamçokkarıştı bundan böyle daha çok seviniriz inşallah yaaa:dance:

kızlar pazartesiye uzun uzun konuşuruz.ben size hamile kalmak için yaptıklarımı anlatırım.nolur benden dualarınızı esirgemeyin..hepinizi seviyorum.ya eşimle ikimizin ağzı kulaklarında yaaaaaaaaaaaa.inşallah en büyük arzum ve duam Allah sizlerede nasip etsin yaaaaaa

acibiberim yaaa inanmıyorumm çok sevindim kendim olmuş kadar hemde canım.:teytey: bak gördün mü dualarımız kabul oldu işde telaşlanıcam bişey yokmuş inan senin için çok dua ettim. Allah analı babalı büyütür inş. Sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş. Şimdi sıra sende dualarını bizden esirgeme olur mu canımmma.s.Şeniz

CANIM VALLA KISKANDIM SENİ NEGÜZEL BİDUYGUDUR DİMİ?KISKANÇLIGIMIDA YANLIŞ ANLAMA İMRENDİM VALLA BEN 3 YILLIK EVLİYİM AMA HALA BEBİŞ YOK..senağlama

canım Allah sanada nasip etsin. ben bu ayda umutsuzdum ama ayağımda devamlı çorapla gezdim bu sıcakta bile battaniye örtündüm ve meryem suresini okudum galiba vunların etkisi çok oldu canım..birde hep hayırlısını için dua ettim

kızlarrrr hemen sorumu cevaplayın lütfen kanda gebelik testi oldum.cevap olarak 14.94 dediler bu ne demek?

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: TEBRİKLER CANIMMMMMMMMM

BEN DEMİŞTİM SANA KARAMSAR DÜŞÜNME DİYE..BENİM PATRONUN 2 HAMİLELİĞİNDEDE GÖĞSÜNDEN SÜT GELMİŞTİ.....

HEYOOOOOOO HEYOOOOOOOOO :dance: :dance: :teytey: :teytey:

yaaaa.....neden ben eşim işe gitsin diye beklerken hep net,e geç girip herkes çıktıktan sonra yazıp cevap alamıyorum..............bak gene ACIBİBER İ dıpdısdıpdıs yazdı ilk önce.....ya bende tebrik edicem....ACIBİBER hayatım,nerdesin??**********muck muck çok öptüm,kucakladım,bize de el versene......canım,,benim süsü yazılarım yok sizin ki gibi.......bende tebrik ediyorum....ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…