- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.521
tatlım sanırım yumurtlam gününde 19mil olması lazım 24 milimi gecince sanırım catlam olmaz diyolar.benim 16mildi doktor daha catlamaış demişti.ama sen bunlara takılmaya ilaç mı kullanıyosun tatlım sen
eeee..ne güzel işte. ŞEN AY cım...yumurta takibini yapıyor dr un..tabi ki aslı da budur...hamile kalabilmek için ilk adımı zaten atmışsın bi tanem. ....olabilir şimdilik ufak demiş...zamanla yumurtaların alışacak gelişecek ilaç da kulanacaksın bu arada...uygun gördüğü ay verecektir canım....sen dert etme...ne deniyorsa uygula...sıkma kendini...yaz bizlere canım gelişmeleri...
denizkokusu kız erkekler kacın kurdu anlamazmı onlar eniçin oldugunu.insan gercekten isteyince bı başka oluyo kı onlar anlıyolar be bu durumu.neyse eşin aynındaymış bıraz dikkat edlim keliemelre dimi eşinede slm söyle buarad foca menemene yarım saattik yol.bi isteği olursa eşimle gönderyim bak çekinmesin sonuçta senin eşin ya seninde yolun buraya duşerse bekelrim mısafırimiz olun emi
asıla yaptıran yada bu konuda fikri olan varmı.önceden hangi tahlilleri yapıyoar nekadr maliyeti
canım ben bugun catlatma ıgnemı de vurdurdum pztesı aşılamam yapılacak ınsallah hayırlısıyla.malıyet deısıyor ben toplam 250 verdım ayryetten ılacların da yuzde 20 sını odedım.ama tup merkezlerı 850 cıvarında alıyor.test olartak esınden sperm testı ıstıyorlar tekrar ve senın hormonlarına ve vucuta tumor varmı dıye bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?