Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kadriye cim...canım...tabi ki tatiller herzaman güzeldir...hele biz kadınlara...yemek yapmadan toz almadan bi günüm geçse....daha yemekten kalkarken düşünmeye başlıyorum yarın a ne yapsam diye.....inan mali bütçende hazırsa bi dene ne olur...aşılamayı....iyi düşünelim iyi olsun...bence hazır dinlenmiş stres yokken...okullar açılınca zaten koşuşturma yüzdeyi düşürür......bence...hı sence......aman başkada bi resim koyayım artık bende...keloğlansız bi resim bulayım....

Kızlar ben geldim. Kocişten fırsat bulup ancak girebildim nete :) Of insan özlüyor 1 ay görmeyince. Neyse ben reglimi geciktirmek için Primolut -N tablet kullandım. Hem yumurtlama tarihimi eşimin evde olduğu bir güne getirmek hem de tatilde regl olmamak için. ve tam tableti bıraktıktan sonraki 3. gün regl oldum. sudenaz benim tarihimi 26 Temmuz olarak değiştirir misin canımcım. Umarım regl olmam çok çalışcaz bu ay inşAllah. :) Sonra hesapladım çünkü kadım ayına kadar kociş burda olmicak uygun günlerde...

Bu arada acı bibercim tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün... Darısı listedeki herkesin başına. Allahım sudenazın listesi bomboş kalsın. Hamişler listesi tavan yapsın inşAllahhhhhhhhhhhhhh............

kadriye cim....kadının kendi ailesi her zaman erkek tarafından daha bir başka olur...kendi ailenden destek al...başkada kimseye gerek yok .evvel allah....evet o göbek bende de oturdu...hafif eğildiğimde karpuz gibi sarkıyor...hep bu folic-asit in işleri....iştah açtı...şimdi de kapanmıyor..3 senedir yutuyorum--.hiç bir beklentim yok de eşine ---aşılama için...rahat ol hayatım dersin.-----..erkek cinsi azcık zorlamayı kaldıramıyor...bak ben dün gece için-- aman hayatım ne çocuğu,keyfim için istiyorum---- dedim de yanaştı...sanki çok meraklıyım bende o keloğlana,ama ne yapayım ricky martin muamelesi yapmak zorundayım...ah bu anneler şu erkek çocuklarını daha başka yetiştirseler olmaz mı?

Yok kociş yalnız değil yanımda da ben işe yaramıyom regl oldım zaten Tam da zamanında . Gerçi ben yaptım bu ayarlamayı. Kocişimin nöbetçi olmadığı bir haftasonuna denk getirebilmek için yumurtlama günümü. Bu arada kırmızıbeyaz bittim yorumuna. :) Erkkeler stres yapaibliyor görev olarak yapınca bunu. En iyisi söylememek hiç. Cilve felan yapmak :)

KADRİYE CİM...yeni gelin ne bilecekmiş....dur bakam sırasını hele bi beklesin...biz burda neciyiz?dün bir bugün iki...eşimde istemiyor kızkardeşim benden önce hamile kalmasın diye...tövbe tövbe .sana ne be adam.......bak kadriye cim...babam halis mulis karadenizli...ama tatlıdır,has kibar adamdır...cemiyet adamıdır....anneminde annesi gebzeli 7 göbeğe kadar.annemin babası ÇERKEZ.... AMA AİLEM 92 DEN BERİ BALIKESİR HANİ VAR YA akçay-edremit ORADAYIZ...ARTIKINDA ORALI OLDUK GARI...

canım ben ilaç kullanmıyorum yaşadığım bi doktor faciasından sonra bu ilk denememiz olacak ancak bir haftadır doktor nerdeyse iki güne bir beni çağırıp yumurtama bakıyor ve daha küçük diyor bende hiç bişey anlamadım hamile kalcammı kalmıcammı büyüncemi hamile kalcam bide ben size sölicem çalışma yapcanız zamanı falan dedi of bilmiyorummmm stres oldum yine

eeee..ne güzel işte. ŞEN AY cım...yumurta takibini yapıyor dr un..tabi ki aslı da budur...hamile kalabilmek için ilk adımı zaten atmışsın bi tanem. ....olabilir şimdilik ufak demiş...zamanla yumurtaların alışacak gelişecek ilaç da kulanacaksın bu arada...uygun gördüğü ay verecektir canım....sen dert etme...ne deniyorsa uygula...sıkma kendini...yaz bizlere canım gelişmeleri...

yani ben şimdi bu ay hamile kalamazmıyım yumurta küçük diye

Yok güzelim nerden anlayacak. Ama siz adama normalde hiç yaklaşmazsanız da sonra birden işveye cilveeye başlarsanız ferkeder tabi bayram deil seyran deil eniştem beni niye öptü der adam yane...kafamçokkarıştı :) Eşim okumuyor merak etme yazdıklarımızı :icecream::1hug: :) Bu arada Foça geçici görevdi artık neyse ki İstanbulda. Teşekkürler yine de . Çok çok sevgiler... :1hug::1hug::1hug:

Şenaycım kaçıncı gün reglinden bu yana? Yani benim yumurtam mesela 16. gün gelişiyor ve çatlamaya hazır hale geliyor... Ona bakmak lazım. bilfiğim kadarı ile her gün 1 mm gelişiyor ve 18 mm de çatlamaya hazır hale geliyor. Sen çalışmalara devam et bence. Olacak olan olur nasıl olsa...

Canım beni listeden silebilrsin çok canım sıkıldı regl oldum off ya ama pes etmek yok temmuz 24'e beni tekrar eklermisin bu sefer inşallah olur umudum birdahaki aya kaldı:a015:

canım ben bugun catlatma ıgnemı de vurdurdum pztesı aşılamam yapılacak ınsallah hayırlısıyla.malıyet deısıyor ben toplam 250 verdım ayryetten ılacların da yuzde 20 sını odedım.ama tup merkezlerı 850 cıvarında alıyor.test olartak esınden sperm testı ıstıyorlar tekrar ve senın hormonlarına ve vucuta tumor varmı dıye bakıyorlar

asıla yaptıran yada bu konuda fikri olan varmı.önceden hangi tahlilleri yapıyoar nekadr maliyeti

canım sen hangi dr yada hastaneye gidiyorsun ? ben özel bir hastaneye gidiyorum ama sşılama için başka merkeze gönderdi fiat aldım sperm yıkanması ve aşılama dahil 250 ytl istediler ama çatlatma ignemi kendim yaptırıcaktım ben 1 ay daha beklemek istedim diger hastaneleri araştırmadım.aşılama yapacak dr sordum aşılamada şansım ne kadar olur diye %20 veya %30 dedi bana düşük bir ihtimal gibi geldi.

kızlar slm
ben uzun bi süre giremedim.yeni arkadaşlarda var sanırım.
2 ay boyunca uzaktımm.işten ayrıldım.sağlık problemlerim olduu.onlarla ilgilendim falan derken.internetimide yeni bağlattım.sudenazcım arkadaşımm benide listeye ekler misin.
çok ümidim yok ama olsunn.3 temmuzzz.inşallah dileklerimiz kabul olsun.

herkese günaydın kızlar kalkar kalkmaz hemen girdim sayfamıza.yeni bi hamiş haberi var mı die.inş ilerleyen zamanlarda olur.bende bi umutla bekliyorum ama tık yokkk

canım tedavinde başarılar sana umarım hayırlı haberler alırsın.bende 3.yumurta takip tedavisi gördüm şuan beklemedeyim.benimde büyük ihtimal aşılama olabilir 1 yada 2 ay sonra.ben tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum biraz maliyeti zorluyor bizi.sen de ankaradansın nerde tedavin oluyorsun yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…