- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.561
Evet Filiz Sana Katiliyorum Alinda Bi Liste Yapipta Kim Nekarlik Evli.nekadr Zamandir Istiyor Diyede Bi Liste Yapsak Nasil Olur Kizlar Hem Birbirimizede Fikir Olur
Sudenazcim Ya Yazdiklarimi Okumusndur Dimi Uf Ya Eşimi Ikna Edmiyorum Yaaaa
Hareketsizlik %72 -%75 -%78.-zambakcim Eşin Mi Tedavi Görüyo Doktorlar Nedei Varikoselmi Var Eşinde Benimeşimde Varikoselden Ameliyat Oldu Sonuç Yuzde1milyon Düzelme Oldu.paylaşmak Istedim
CANIM BENİM DR SONUCU DEGERLENDİRDİ SADECE VİTAMİN DESTEGİNE İHTİYAC VAR DEDİ.AMA GEL GÖRKİ EŞİM DR GİTMEK İSTEMİYOR...NE YAPMAK LAZIM BİLEMEDİM
SUDENAZCIIM BİŞEY SORCAM , DR VERDİGİ CVPTA : AŞILAMADAN FAYDA GÖREBİLİRSİNİZ DEMİŞ YANİ AŞILAMA OLMADAN GEBELİK OLMAZMI DEMEK?ayyy çok utandım valla bilafı anlamadım
KADRİYE24 VE SUDENAZCIIM ÇOK TEŞEKKÜRLER FİKİRLERİNİZ İÇİN.ÖNÜMÜZDEKİ AY RAHİM FİLMİ İÇİN GİDİCEM VE ONADA BİRANDEVU ALCAM İKNE ETMEYE ÇALIŞICAM...Zambakcim Ama Eşim Antibiyotikte Kullaniyo Benim Doktoru Vermişti Yani
KADRİYE24 VE SUDENAZCIIM ÇOK TEŞEKKÜRLER FİKİRLERİNİZ İÇİN.ÖNÜMÜZDEKİ AY RAHİM FİLMİ İÇİN GİDİCEM VE ONADA BİRANDEVU ALCAM İKNE ETMEYE ÇALIŞICAM...klava:
KADRİYE24 VE SUDENAZCIIM ÇOK TEŞEKKÜRLER FİKİRLERİNİZ İÇİN.ÖNÜMÜZDEKİ AY RAHİM FİLMİ İÇİN GİDİCEM VE ONADA BİRANDEVU ALCAM İKNE ETMEYE ÇALIŞICAM...Zambakcim Ama Eşim Antibiyotikte Kullaniyo Benim Doktoru Vermişti Yani
sudenaz Cım...eee Iki Tane Oldu Bu Klomen Tedavisi Görenlerin Başliği....bazen şaşiriyorum Hiç Yazmadiğima Giriyorum...esas Bizim Yaziştiğimiz Eski Sayfali Olan....ne Gerek Vardi Acaba Iki Ayni Başlikli Konulara...canim Sen Eskisin...yanlış Mı Düşündüm.....
Hamişliği bekleyen sevgili arkadaşlarım..
Önceki topicimizin başlık tarih olarak artık eskide kaldı..
Yeni aylara giriyoruz..ve yeni umutlar bekliyoruz...
İnşallah mayıs ve haziran ayları bizlere şans getirir..
Bu aylarda hepimizin hamiş olması dileğiyle inşallah diye başlıyorum......
kadriye cim...sen yaz kızım,biz anlarız ne demek istediğini...sen yeter ki yaz...ellerine sağlık.....sudenaz cım hakikaten sana yeşil gözlü mü demişlerdi canım...öylemisin....vışşşş..bende karaböcek...doğduğumdan beri esmer...bak bak aynaya kara kara...ama göslerim ela yeşildir...ay vallahi eşim beni KOYUN GÖZLÜM diye sever............ee şimdi düşündümde fena mı söylüyor.iyi mi...bak aklıma şimdi geldi.....
sudenazcım haziran geçti.benide temmuz listesine alırsan sevinirim canım.öptüm görüşürüz.:1rolleyes:
Bidak Anlamdim Canim Bişeyi Sen Eşinin Budurmunu Bildigin Halde Hala Rahim Filmiylemi Ugrasiyon Kuusra Baka Ama Aklini Başina L Kendine Eziyet Etme Bozun Ailaçlarla Falan Hormonlarini Bozma.bide Senin Doktorun Eşinin Durumunu Biliyormu.bnim Daha Once Gittiğim Doktorum Once Eşimden Tahlil Istemişti Onda Sorun Yoksa Ben Sana Yonelirm Demişti Eşimde çikinca Problem Bana Sana Yapablicek Bişeyim Yok önce Eşin Tedavi Olsun Ameliyat Olsun Demişti.ve Beni Geri Cevirdi.senin Doktorun Niye Sana Yukleniyorki Tatlim Doktoruna Bi Sorsana Bu Durumu.bizm şimdilk Bi Sorunumz Yok Ama Biz Sabretemsinibilmiyoruz Sadece
Ee Hormonlarda Iyiise Tabi çektirme
Rahim Filmi Agrili Oluyomuş Bide Sonrasindaagri Yapiyomuş Diye Duymuştuk Eşine Dedki Madem Bende Birakiyorum Olmazsaolmasin Madem Falande.sen Ama Cidden Birak Tedaviyi Eşinin Ustune Odakalan Eşine Destek Oldugunu Blli Et Bide Pek Kişmsede Söylemyin Tatlim Eşine Hasende Habende 2mzide Etkilemiyiormu De Eşimde Baştan Sikinti Yapacakti Ama Ebn Musade Etmedim Sorun 2mzide Ilğilendiriyor Dedim Ama Eşim Se Sağolsun Pek Sikinti Yapmadi Gitti Paşapaşa Tedavisini Oldu Ve Biti çok Sukur şimdi Diyoruz Keske En Baştan Olsaydi Diye Işte Benim Bide Hamilelite Olunca Onemsemidk Biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?