Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Evet Filiz Sana Katiliyorum Alinda Bi Liste Yapipta Kim Nekarlik Evli.nekadr Zamandir Istiyor Diyede Bi Liste Yapsak Nasil Olur Kizlar Hem Birbirimizede Fikir Olur

bu liste yapmak takip etmek kolay gibimi gözüküyor....beklemede silmesem durumunu bildirmeyenler doluuuuu kişi var aslında.....bazen tek tek mesaj gönderdiğim oluyor cevap yok....

ayrıca bahsettiğin gibi bi listenin sonu çabuk gelir yani mesela bu liste hamile kalmayanlar yeni tarih verdikçe sürekli devam ediyor..ama kaçyıllık evli veya nezamandır istiyosunuz listesi bi yerden sonra tıkanır devamı gelmez çünkü devirdaim etmez...tarih yenilenir fakat bu soruların cevabı bellidir yenilenmez...

yanlış anlamayın bu benim görüşüm yani..uzun zamandır yaptığım için biliyorum yani..yerimseniben

Hareketsizlik %72 -%75 -%78.-zambakcim Eşin Mi Tedavi Görüyo Doktorlar Nedei Varikoselmi Var Eşinde Benimeşimde Varikoselden Ameliyat Oldu Sonuç Yuzde1milyon Düzelme Oldu.paylaşmak Istedim

CANIM BENİM DR SONUCU DEGERLENDİRDİ SADECE VİTAMİN DESTEGİNE İHTİYAC VAR DEDİ.AMA GEL GÖRKİ EŞİM DR GİTMEK İSTEMİYOR...NE YAPMAK LAZIM BİLEMEDİM

SUDENAZCIIM BİŞEY SORCAM , DR VERDİGİ CVPTA : AŞILAMADAN FAYDA GÖREBİLİRSİNİZ DEMİŞ YANİ AŞILAMA OLMADAN GEBELİK OLMAZMI DEMEK?ayyy çok utandım valla bilafı anlamadım

CANIM BENİM DR SONUCU DEGERLENDİRDİ SADECE VİTAMİN DESTEGİNE İHTİYAC VAR DEDİ.AMA GEL GÖRKİ EŞİM DR GİTMEK İSTEMİYOR...NE YAPMAK LAZIM BİLEMEDİM

canım ilk sormamı istediğinde bunları yazınca şaşırdım yani..bariz bi şekilde eşinde problem var...yani spermlerinin %90 ı anormal yapılı işe yaramaz yani % 10 ununda hareketi % 3 lerde yani..normal yolla işiniz zor sizin...dr.da nasıl olurda bunu açıklamazki vitamin hiçbişey değiştirmez..ya uzun soluklu bir tedavi olacak yada aşılama bigi teknikleri deniycezsiniz..

hem nasıl ikna olmuyomuş..hem sebebi o hem tedavi olmasın..eeee? boşa bebek beklemesin o zaman öyle söyle canım..sana üzülüyorum bu inadı yüzünden olan sana oluyor...birbirinize destek olmanız gerek..onun istemesi gerek .....

SUDENAZCIIM BİŞEY SORCAM , DR VERDİGİ CVPTA : AŞILAMADAN FAYDA GÖREBİLİRSİNİZ DEMİŞ YANİ AŞILAMA OLMADAN GEBELİK OLMAZMI DEMEK?ayyy çok utandım valla bilafı anlamadım

benim fikrim çok zor gözüküyor..bak şimdi burda

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-infertilitesi-yuzunden-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-t191909/index.html

buraya gir ve hepsini oku bence..burda bir sürü spermiyogram örnekleri var..seninkiyle karşılaştır..görüceksinki senden daha iyi olanlar bile zor durumda

gününüz aydın, gönlünüz ferah, eliniz para, kucağınız bebişlerle dolu olsun. zambak cım,kadriye çok detaylı ve doğru yazmış...artık bu iş ciddi bir iş.erkeklik gururu,çevre ne der düşüncesi,yok ya bende bir şey yok turp gibiyim lafları geçerliliğini yitireli yıllar oldu......... sen kendin sadece bu kadar çabayla bir yere varamazsın.....eşinle ilgili bir problem sözkonusu.....allah yardımcın olsun.hiç kolay değil ....problem çözülmeden sadece sen ilaç çatlatma ile boşu boşuna vakit kaybedersin.... çok çok inanıyorum eşin sana çok destek olacak.tedavi olacak.bizler gibi duygusal olmadıklarından,düz mantıkdır onların ki....hep bir paylaşım içinde olalım ki,bizleri gelişmelerden hep haberdar et....AAAAAAA ZAMBAK CIM...EEE SEN HEMŞİREYMİŞSİN...bizden daha iyi bilirsin sen...çalışıyorsan bi hastane falan dr.lara daha yakınsın sen bi tanem.....

KADRİYE24 VE SUDENAZCIIM ÇOK TEŞEKKÜRLER FİKİRLERİNİZ İÇİN.ÖNÜMÜZDEKİ AY RAHİM FİLMİ İÇİN GİDİCEM VE ONADA BİRANDEVU ALCAM İKNE ETMEYE ÇALIŞICAM...klava:

aman canım gözünü sevayim ikna et kocanı..yoksam sen kendin için yaptıkların bile çöpe gider....ya ben senin dr.a şaştım ya...hiç uyarmamış..bariz ortada yani...normal sayılması için hareketliliğin %50 ve morfoloji normal yapınında % 50 olması gerek...

sudenaz cım...eee iki tane oldu bu KLOMEN TEDAVİSİ GÖRENLERİN BAŞLIĞI....BAZEN ŞAŞIRIYORUM HİÇ YAZMADIĞIMA GİRİYORUM...ESAS BİZİM YAZIŞTIĞIMIZ ESKİ SAYFALI OLAN....NE GEREK VARDI ACABA İKİ AYNI BAŞLIKLI KONULARA...CANIM SEN ESKİSİN...yanlış mı düşündüm.....

kadriye cim...sen yaz kızım,biz anlarız ne demek istediğini...sen yeter ki yaz...ellerine sağlık.....sudenaz cım hakikaten sana yeşil gözlü mü demişlerdi canım...öylemisin....vışşşş..bende karaböcek...doğduğumdan beri esmer...bak bak aynaya kara kara...ama göslerim ela yeşildir...ay vallahi eşim beni KOYUN GÖZLÜM diye sever............ee şimdi düşündümde fena mı söylüyor.iyi mi...bak aklıma şimdi geldi.....

Canim Aslinda şöyle Oldu..biz Eski Başlikta Bu Listeyi Yapicaktik..hatta Yapmiştim Bile Ama Rosem Yeni Başlik Açtiğini Söyleyince Bende Sildim Listeyi Eski Başliktan....mecbur O Tarafa Kaydik...açilmiş Artik Başlik Bişey Yapamayiz...bundan Sonra Yenisinden Devam Edelim Derim..yoksa Dediğin Gibi Bi Oraya Bi öbür Tarafa Zor Oluyor....

sudenazcım haziran geçti.benide temmuz listesine alırsan sevinirim canım.öptüm görüşürüz.:1rolleyes:

YOK CANIM BENİM GÖZLER YEŞİL DEĞİL AÇIK KAHVE....BU AVATAR HOŞUMA GİDİYOR SADECE :smiley-cool: :smiley-cool:

tamam canım demek yeni başlıklıdayız...KLOMENCİLER....peki siz nereye uygun derseniz kıslar.....siz nire ben ora....bu arada hiç BODRUM A gitmedim,görmedim...izmirden aşağı,ankara dan ileri,samsun dan dışarı geçemedim....

OFFF CANIMYA ÇEKTİRMESEMMİ FİLMİ?HORMON TAHLİL SONUÇLARIMDA İYİ.SADECE EŞİM İÇİNMİ GİTSEKK...:bbo:

CANIM ÇOK HAKLISIN KIRILMADIMDA SANA.HANİ DEDİGİN GİBİ BAZI ERKEKLER GURUR YAPIYO.ZATEN DR GİTTİGİMİZİ BİLE KİMSE BİLMİYO.BU KADAR ABARTIYO YANİ.BUAKŞAM KONUŞUCAM EŞİMLE BAKALIM NE DİYECEK.DESTEGİN İÇİN ÇOOK SAGOL:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…