- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #4.581
Ee Hormonlarda Iyiise Tabi çektirme
Rahim Filmi Agrili Oluyomuş Bide Sonrasindaagri Yapiyomuş Diye Duymuştuk Eşine Dedki Madem Bende Birakiyorum Olmazsaolmasin Madem Falande.sen Ama Cidden Birak Tedaviyi Eşinin Ustune Odakalan Eşine Destek Oldugunu Blli Et Bide Pek Kişmsede Söylemyin Tatlim Eşine Hasende Habende 2mzide Etkilemiyiormu De Eşimde Baştan Sikinti Yapacakti Ama Ebn Musade Etmedim Sorun 2mzide Ilğilendiriyor Dedim Ama Eşim Se Sağolsun Pek Sikinti Yapmadi Gitti Paşapaşa Tedavisini Oldu Ve Biti çok Sukur şimdi Diyoruz Keske En Baştan Olsaydi Diye Işte Benim Bide Hamilelite Olunca Onemsemidk Biz
sudenazcım temmuza benide eklemeyi unutma inşallah temmuzda bir sürü hamilemiz olur.amin.a.s.
OFFF CANIMYA ÇEKTİRMESEMMİ FİLMİ?HORMON TAHLİL SONUÇLARIMDA İYİ.SADECE EŞİM İÇİNMİ GİTSEKK...:bbo:
canim Eşim Ameliyattan çikardilar Dahanarkozun Etkisi Tabi Elimi Tuttu Cocugumuz Olcak Dimi Demişti Bana Hiç Unutmam Ay Tutlerim Diken Diken Oldu Kendimi Tutamayip Aglamiştim Kayinvalidm Kayinperdim Dayanamayip çikmişti Dişari
e Eşin Nasil Yaptirdi Sperm Taliln Kim Soyledi Senin Doktorunmu
ama Senin Doktorun Eşinin Sonçunu Görse Ne Azindan Oda Bi Sisöylerdi Olmzasa Sen Kendi Doktoruna Göster Sonucu Bakalim O Nediycek Eşini Ikna Edene Kadr Yaniama Canim Ilkonce Eşinin Tedavi Olmai Sart Bide Vakit Gectikce Yaş Ilerledikca Işler Dahada Zorlaşcak Eşine Bunuda Söle Kaç Yaşinda Eşin.
Dogru Söylusun Sende Canim Başka Bi Konu Acsak Mesala Kim Nekarlikevli Nekardir Istiyo Diye Ordan Takip Etsek Neyse Canimya
Pekde öenmli Değil Aslinda Ben Bribrimize Fikri Olur Diye Yazdim En Azindan Daha Ilk Aydan Umitsilğe Kapilan Arkadaşara Yardimci Olunurdu
kızlar benim kasığım çok ağrıyoo yaa.birde koçişi hamile olduğume inandıramıyorumklava:
:1shok: :1shok: NİYE İNANMIYOKİ ?
CANIM KASIK AĞRIN NORMAL YANİ..
ne bileyim doktora gitmeden inanmazmışklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?