- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.481
anladım canım çok sağol.inşallah bende normal ve kolay doğum yaparım.anneminde doğumları normal ve 15 dk da olurmuş.annem işte beni hala çocuk görüyor.boyum 1.60 canım fazlada uzun değil.yerimseniben
ayzan bencede folic plus kullanman lazım o vitamin bildiğim kadarıyla ama sana neden dokundu anlamadım bence sen yinede doktoruna bir sor. inş. ilaçları kullanmadan hamile kalırsın canım
Arkadaşlar ya benim bugün 11.günüm ama hala bende lekelenme oluyor,özellikle ilişkiden sonra,daha önce hiç böyle olmamıştı,herşeyde normal seyrediyor ağrım sızımda yok neden bu ay böyle olmuş olabilir fikri olan varmı?
INSALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH OLMAZSSIN...insallah bende olmam 2 gundur yok ama olacak gibiyim hayirlisi hepimiz icin!!günaydın kızlar gün geçtikçe heyecan bastı galiba hasta olmayacam öyle hissediyorum 2 günüm kaldı dua edin lütfen
INSALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH OLMAZSSIN...insallah bende olmam 2 gundur yok ama olacak gibiyim hayirlisi hepimiz icin!!
INSALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH OLMAZSSIN...insallah bende olmam 2 gundur yok ama olacak gibiyim hayirlisi hepimiz icin!!
adet sonrası kanama olması iyi birşey değil canım. hala devam ediyorsa ve süreklilik gösteriyorsa ihmal etme.illa da kötü bir şey olacak diye bir şey yok ama içinirahatlatmış olursun ama kanı sulandıran bir ilaç da içtiysen adetin küçük küçük de olsa tam olarak bitmemiş olabilir.bebek istiyosun dimi canım .nezamandır istiyosun.ve sürekli olmuyosa önemi fazla da yoktur bence
merhaba arkadaşım bendede ilişkiden sonra az az kan geliyordu ve dr. gittim yara ve intihap olduğunu söyledi bence ihmal etme yara varsada erken tedavi iyi olur yaran daha çok ilerleyip büyümez şimdeden geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?