Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

anladım canım çok sağol.inşallah bende normal ve kolay doğum yaparım.anneminde doğumları normal ve 15 dk da olurmuş.annem işte beni hala çocuk görüyor.boyum 1.60 canım fazlada uzun değil.yerimseniben

bosver sımdi sen bunları alla herseyin kolaylıgınıverir.sen hamileiğin keyfini çıkar.
tnt de bir film baslıcak cılgın mambo dıye bır romantik komedi umarım güzeldir onu izliyim diyoru tv de dogru düzgün bişi yok bakalım iyi bi filmmi. başladı öpüyorum herkesiiiiiiiiŞenizŞeniz

ayzan bencede folic plus kullanman lazım o vitamin bildiğim kadarıyla ama sana neden dokundu anlamadım bence sen yinede doktoruna bir sor. inş. ilaçları kullanmadan hamile kalırsın canım

bende ülser vardı canım o yüzden ağrı yaptı..yarın tekrar başlıcam bakalım,bu aralar tam yumurtlama dönemim kandil geceside çok dua ettim hepimize,ALLAH'ım inşallah hayırlısyla hepimize verir yavrularımızı...

Arkadaşlar ya benim bugün 11.günüm ama hala bende lekelenme oluyor,özellikle ilişkiden sonra,daha önce hiç böyle olmamıştı,herşeyde normal seyrediyor ağrım sızımda yok neden bu ay böyle olmuş olabilir fikri olan varmı?

adet sonrası kanama olması iyi birşey değil canım. hala devam ediyorsa ve süreklilik gösteriyorsa ihmal etme.illa da kötü bir şey olacak diye bir şey yok ama içinirahatlatmış olursun ama kanı sulandıran bir ilaç da içtiysen adetin küçük küçük de olsa tam olarak bitmemiş olabilir.bebek istiyosun dimi canım .nezamandır istiyosun.ve sürekli olmuyosa önemi fazla da yoktur bence

Belki yara vardır genelde yaralarda böyle ilişkiden sonra kanama olur.İhmal etme ve baktır canım..

merhaba arkadaşım bendede ilişkiden sonra az az kan geliyordu ve dr. gittim yara ve intihap olduğunu söyledi bence ihmal etme yara varsada erken tedavi iyi olur yaran daha çok ilerleyip büyümez şimdeden geçmiş olsun

günaydın kıslar herkese,pazar pazar yine umutlarım sönerek uyandım adet oldum.artık silersin beni listeden sudenaz.çok mutsuzumm.bu ay zaten tedavime ara vericem sıkıldım zatenn

kadriyecim teşekkür ederim haklısın.kesinlikle kucağına bi alsın annem iyikide dünyaya gelmiş diyecek.inşşallah en kısa zamanda sizlerde güzel bebişlerimize kavuşursunuz.derinden sakın böyle moralini bozma canım.bak hepimiz burda dua ediyoruz.inanın her duş aldıktan sonra oturup bi yasin okuyorum.bebişlerimiz sağlıklı doğsun,diğer tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşsun ve birde tüm genç kızlara hayırlı kısmetler versin allahım diye.ve eminim ki rabbim açılan elleri boş bırakmaz.hepinize günaydın.

saol cnm allah hepimizin dualarını kabul etsin.sana inş.hayırlı sağlıklı bi bebiş versin.sende gebeliğin boyunca umarım hiç sıkıntı çekmeden dünyaya getirirsin yavrunu.işte insan üzülüyor olmayınca engel olamıyosun bir tek zamanını allah biliyor beklemekten umut etmekten başka şansımız yok

evet canım kesinlikle.allahtan ümit kesilmez o herşeye kadir canım.rabbim kulunu mutlu edeceğini zamanı bilir.

ya arkadaşlar adetime 5 gün var ama öyle bir sancı varki anlatamam:-( aşr halsizlik var uyandım kahvalt yapp tekrar uzandım....adet olucam sanırım:-(

ya ben bu ay fire verdim sağolsun kırmızılar geldi hemde 5 gün önceden.....umutlanmama bile izin vermedi...:-( neyse hayırlısı diyelim.... arkadaşlar bu arada sudenaz nerde umarım kötü biey olmamıştr, kantesti yaptırdı mı ?inşallah onunda kırmızılar gelmemiştir...sudenaz beni 4 ağustosa yazarsan sevinirim....

Gelir birazdan inşallah gelmemiştir(halası)....Biz üzüldük o sevinse bari........

ben bu ay ülser için ilaç kullandım ondan olabilir diye düşünüyorum,dünden beri yumurtamın çatladığını hissediyorum umarım öenmli bişi yoktur..ben 1,5 yıllık evliyim 3 ay korundum sadece dr kontrollerimde herşey temiz çıktı,yani sağlıklı yumurtluyorum,adetlerim düzenli,rahim ağzı temiz,iltihab yok vs.bu ay tatile çıkıcam olmazsa bi iki gün daha bekleyip dr gidicem bakalım...

yara ve iltihap olsa rahatsızlık vermezmi acaba ya,kafam karıştı iyice, bi iki gün daha bekleyim devam ederse gidicem artık dr teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…