- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.501
folic plus dedğin şey folc asitmi canimm egr oleyse kullan bence yinwde doktoruna danişta gün aşirida alaliirisn düzenli olak şartiyla yani
ben bu ay ülser için ilaç kullandım ondan olabilir diye düşünüyorum,dünden beri yumurtamın çatladığını hissediyorum umarım öenmli bişi yoktur..ben 1,5 yıllık evliyim 3 ay korundum sadece dr kontrollerimde herşey temiz çıktı,yani sağlıklı yumurtluyorum,adetlerim düzenli,rahim ağzı temiz,iltihab yok vs.bu ay tatile çıkıcam olmazsa bi iki gün daha bekleyip dr gidicem bakalım...
evet canım aynı şeyler galiba,bugün tekrar başladım bakalım..geçenlerde tv de bi k.doğum uzmanı konuşurken dinledim eğer her gün düzenli olarak günde 3 tane almazsan bu folic asitin bi esprisi olmuyomuş...
günaydın kıslar herkese,pazar pazar yine umutlarım sönerek uyandım adet oldum.artık silersin beni listeden sudenaz.çok mutsuzumm.bu ay zaten tedavime ara vericem sıkıldım zatenn
canım benim de 9.ayım bu ay. ben de arasıra karamsarlığa düşüyorum.neden bizim de isteyince olmuyor diye.hem sadece karamsarlık değil aynı zamnada sabırsızlık da. bazen de şunu söylüyorum.ya herkesin olmuşsa bizim de olucak mutlaka bir gün.ama zamanını bilmiyoruz diyorum.ama nedense bu ay içimde bir umut var sanki bu ay hamile kalıcam.inşallah umutlarım boşa çıkmaz.artık bebişim içime yerleşsin ve karnım kossssskocamannnnnnnnnnnnn olsun tabi hepimizin.
folik asit folik plus aynı şeyler kızlar.folik plus ismi,yurtdışından ithal geliyor.ben 200 mg lığını kullanıyorum.günde 3 defa mide ağrısı yapmıyor.sadece biraz gaz yapıyor hepsi bu kızlar.
evet canım bende kullanıyorum yani bugün tekrar başladım,benim ülserim var ve çok fazla ilça kullanamıyorum,bi kaç gün deniycem tekrar eğer yine ağrı yaparsa dr gidip değiştircem ilacımı...
sweetbaby inşallah canım öyle hissediyorsan hamilesindir.çünkü hissediyor insan ben hissettim adet olunca değilmişim yanılmışım dedim.sonra hisle kalmadı rüyamda gördüm canım.inşallah hamişsinnn.
sweetbaby inşallah canım öyle hissediyorsan hamilesindir.çünkü hissediyor insan ben hissettim adet olunca değilmişim yanılmışım dedim.sonra hisle kalmadı rüyamda gördüm canım.inşallah hamişsinnn.
canım sen hem hamile hem adetmi gördün..ben bunu hiç anlamıyorum nasıl oluyor..yani adetin filan her ayki gibimiydi...
evt canım tek adetle kalsa üstüne kanamam da oldu.cumartesi iğne vuruldu şimdi leke leke var pazartesi yeniden bakacak doktor.
çok ilginç valla,peki kanaman varken nasıl anladın hamile olduğunu,nasıl şüpelendin yani..
ayy canim negüzel bi hayal böel ağzim sualndi bak hayalin einş canimmm hepimiz hamile oluurz ve hepiimizz fotografalrimiz buraya koyariz hamiş hamiş kiafetlerde giyerriz inşşşş
evt canım tek adetle kalsa üstüne kanamam da oldu.cumartesi iğne vuruldu şimdi leke leke var pazartesi yeniden bakacak doktor.adetim diğer aylarımdan farklı geldi.2 gün önce ufak bi kanama oldu ilişkiden sonra.2 gün sonra kanama ama o kadar kırmızıydıki düşük mü acaba dedim ama ağrım yoktu.sanırım bu ay böle olacak dedim.bi gün sabah erkenden rüyamda gördüm hamile olduğumu sonra test yaptım hamileyim.doktora gittik hemen hamile çıktım.doktor kanama var diye dış gebelik olabilir dedi.ama kan değerim 2 günün sonunda 1.556 olduğ için düşük tehlikesi çıktı.gerisini biliyorsun canım.benim için de korku dolu günler oldu.halada öyle.hayırlısı artık.
bir önceki sayfayı oku canım güncelleme yaptım yazının üstünde.
canım sen endişelenmeyi bırak ve kendine çok iyi bak.benim arkadaşoma da öyle demişlerdi şimdi doğurdu.bu arada bilgisayar zarar verirmi sizce ona doktoru biilgisayar ve cep telefonundan uzak dur demişti. zararı varmıdır ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?