- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.521
herkese selam üzgünüm sudenaz bende beklemede olanlardanım hala hastalanmadım:sm_confusedek uğrayamadım şehir dışından misafirim vardı offffff 2 kez test yaptım ilkinde gölge gibi bişey belirdi yada ben öyle gördüm ikincisinde hiç bişey yoktu 2 haftadan beri belim kasıklarım ve göğüs uçlarım felaket ağrıyo düngece belim yüzünden uyuyamadımsenağlamaama ümidim yok kist varkende böyleydi ben yine kist oluşmuştur diyorum ama annem allahtan ümit kesilmez belki vardır diyo kan testi için sağlık ocağına gittim ama yapmıyolarmış :mymeka:sinir oldum yarın sabah yine test yaparım :1no2:umarım rabbim önce sudenaza sonra dileyen herkese verir kucaklarımızı boş bırakmaz bu arada ateşimde yüksek 37 lerde rabbim inşllah bu sefer vardır öpüyorum hepinizi:1hug:
slm sudecim ateşin çok düşmemiş regli günün olmasına rağmennn allahım inşallahhh hamilesindir en az senin kadar istiyorum vede heyecanlanıyorum
kıslar slm ben geçen günde yazdım ama sitede bulamadım.ben dün adet oldum ikinci adetimde bu ayın 31inde olucam 28 günde bir oluyorum.hamilelik için hangi günler daha çok kalma ihtimalim var hesaplamayı beceremdim.daha doğrusu ayrı ayrı .çıktı bir kaç tane tarih.nasıl hesaplıycam yardımcı olurmusun bide ateş ölçme yöntemini de bulamadım sitede bu konudada yardım eder misiniz.
bendeee sabırsızlıkla bekliorum çift çizgiyiiiiiiiii!!!!!!!!! benide eklermisiniz listeyeeeeeeeee :enbuyukkk:
canım seninle aynı durumdayız..malesef bende ilk yaptığım testte gölge gibi çıkmıştı..ikincisinde hiç bişey yoktu...dün adet olmam gerekiyodu..hala kırmızılar yok..ama inanılmaz derecede sancım var..ve akıntım çok fazla...aslında hala ümit edebilirdim ama malesefki ısım gün geçtikçe düşüyor..bugünde 36.6 oldu...her an adet olabilirim :a015:
kızlar ben bişi sormak istiyorum,çok kafama takıldı..ilişkiden sonra yarım saat yatıyorum kalkmadan (ama bu süre içiersinde çatlıyorum nerdeyse,hayatımın en uzun yarım saati gibi geliyo bana) ama kalktığımda içimdeki tüm spermlerin aktığını hissediyorum,bunun ne kadarının geri gelmesi normal acaba yumurtama ulaşan varmıdır,bilginiz varmı bu konuda..
bence öyle düşünme sudecim adet ağrısı ile hamilelik belirtileri aynı oluyomuş bence sen hamilesin benimde 2 günüm kaldı acaba test yapsammı
evt canım tek adetle kalsa üstüne kanamam da oldu.cumartesi iğne vuruldu şimdi leke leke var pazartesi yeniden bakacak doktor.adetim diğer aylarımdan farklı geldi.2 gün önce ufak bi kanama oldu ilişkiden sonra.2 gün sonra kanama ama o kadar kırmızıydıki düşük mü acaba dedim ama ağrım yoktu.sanırım bu ay böle olacak dedim.bi gün sabah erkenden rüyamda gördüm hamile olduğumu sonra test yaptım hamileyim.doktora gittik hemen hamile çıktım.doktor kanama var diye dış gebelik olabilir dedi.ama kan değerim 2 günün sonunda 1.556 olduğ için düşük tehlikesi çıktı.gerisini biliyorsun canım.benim için de korku dolu günler oldu.halada öyle.hayırlısı artık.
kızlar kusura bakmayın bu saate kadar giremedim internetim yoktu..anca geldi girdim hemen..şuan işyerindeyim bugünde çalışıyorum..yarın izinliyim..yarın giremem zaten internete...
destekleriniz için teşekkürler...bu arada sancım çok..şimdi tuvaletten geliyorum...kahve rengi bi akıntı ve pembelik var...yani yavaş yavaş benim kırmızılar geliyor malesef...ısı olayını 4 aydır yapıyorum..ve beni hiç yanıltmadı..bugünde düştü ve dedim kesin olacam...ahanda başladım olmaya....kısmet değilmiş demekki yine...adetimin 3. günü gidecem dr.uma ..demişti zaten adet olursan 3. günü gel diye...sanırım yine klomen vericek...
kızlar kusura bakmayın bu saate kadar giremedim internetim yoktu..anca geldi girdim hemen..şuan işyerindeyim bugünde çalışıyorum..yarın izinliyim..yarın giremem zaten internete...
destekleriniz için teşekkürler...bu arada sancım çok..şimdi tuvaletten geliyorum...kahve rengi bi akıntı ve pembelik var...yani yavaş yavaş benim kırmızılar geliyor malesef...ısı olayını 4 aydır yapıyorum..ve beni hiç yanıltmadı..bugünde düştü ve dedim kesin olacam...ahanda başladım olmaya....kısmet değilmiş demekki yine...adetimin 3. günü gidecem dr.uma ..demişti zaten adet olursan 3. günü gel diye...sanırım yine klomen vericek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?