K
kırmızıbeyaz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.541
sudenazcım pes etmemen çok güzel.ümitsizlik hele hiç yakışmaz bizlere.sonuçta herşeyi veren allah.biz ona güvenelim yeter.bu listede adet tarihim 14 yazıyor.ben yanlış vermişim.onu 12 temmuz olarak değiştirebilir misin?bide bişey sorcam arkadaşlar.bende hiç hamilelik belirtisi yok.ne göğüslerde ne akıntı olayında bi değişiklik yok.adetime 6 gün var.hiç belirti olmaması normalmi.Hayırlısı bakalım.dualarımıza devam.
sudenazcım pes etmemen çok güzel.ümitsizlik hele hiç yakışmaz bizlere.sonuçta herşeyi veren allah.biz ona güvenelim yeter.bu listede adet tarihim 14 yazıyor.ben yanlış vermişim.onu 12 temmuz olarak değiştirebilir misin?bide bişey sorcam arkadaşlar.bende hiç hamilelik belirtisi yok.ne göğüslerde ne akıntı olayında bi değişiklik yok.adetime 6 gün var.hiç belirti olmaması normalmi.Hayırlısı bakalım.dualarımıza devam.
öyle canım hepimiz aynı dilekleri paylaşıyoruz. kırmızı beyaz yine güliceksin ama bir gün biz de o istemiyodum ama hamile kalıverdim diyenler gibi pırrrtt diye haberimiz olmadan hamile kalıvericez,karnımız koskocaaaman oluvericek,bebişlerimiz ultrasondan bizlere annnecimmmm ben burdayım telaş yapıp korkmayasın sakın dicekler. merak etme az kaldı gelicem ve gece boyu seni uyutmıcam,memişlerini biraz acıtcam ama olsun bekle geliyorum diceklerr.o günler yakın.hepimiz yşıcaz inşallah Allah izin verirse.ama dileğimiz bunun en yakın zamanda sağlıkla sıhhatle olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?