Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Benim yumurtalıklar tembelleşmiş onları uyaracağız hapla:uhm:Geçmiş olsun canım.İnsan söyleyecek fazla birşeyde bulamıyoa.s.

Benim yumurtalıklar tembelleşmiş onları uyaracağız hapla:uhm:Geçmiş olsun canım.İnsan söyleyecek fazla birşeyde bulamıyoa.s.
hadi bakalım inşallah hemen hamaratlaşırlar dualarım seninle yatıyım artık yarın büyük gün tanıştığıma sevindim allah yardımcın olsun ve allaha emanet ol:1hug:

ben küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorum ilçe ama pek gelişmemiş.....vajinimusun üstesinden gelemek diye bir kitap var onu sipariş ettim...ordaki vajina egzesizleri parmak egzersizleri birebir yaptık eşimle..önce çok korktum ağladım,geçiştirmekiçin ne bahaneler buldum..sırf egzersizlere devam etmeyim diye eşimle sudan bahaneler bulup kavga bile ettim.. ama o parmak egzersizleri çok faydalı oldu....belli bir süre düzenli devam ettik parmak egzersizlerine.ama ne gecelerdi ya kabus gibi....ya çok şükür....özellikle ilk ilişkiden çok korktum ben onuda nasıl halettim olmazsa özelden atarım sana mesaj...

pitoscum bak sana ne diyeceğim.bende vajinizmus hastasıydım.2 sene eşimle beraber olamadım.o kadar kötüydüki anlatamam.benim hayatım karardı bi bebeğim bile olmayacak dedim.eşimle tartışmaya hatta boşanmaya kadar gittik.sonra olmadı eşimle birbirimizi çok seviyorduk.mayısta ankaraya tedaviye gittim.4 milyara hem parmak hemde pikolijik tedavi yapıyorlar.ilk 150 ytl verdim bi seans psikojik tedavi yaptı o çok güzeldi ve biraz işe yaradı.sonra doktor kendi parmağı ile egzersize başlayınca midem bulandı.hemen ordan kaçar gibi çıktım.ankara sokakları başıma yıkılmıştı.ankaradan da ertesi gün ayrılıp eve geldik.dünüşte evde kendimi telkin ettim.ya olacak yada herşeye veda edecektim.hayal ettiğim bebeğime bile.ve derken parmak eğzersizleri ve beraber olduk.bir ay sonrada hamileyim.allah yüzüme güldü.şunu sakın unutma ama canım insanın kendinden başka iyi bir doktoru asla olamaz.allah yardımcın olsun.kendinle hep konuş ve ben bunu yapacağım de.çünkü ben bunu tek başıma başardım yapmalıyım dedim.kazanacaklarım ve kaybedeceklerimi göz önünde bulundurdum.sormak istediklerin olursa ben burdayım canım.

yok canım ya keşke hamile olsam.bu ay 9.denememiz.am mayısta düşük yaptım.henüz hiç ilaç da kullanmadım fikir almak istedim.inşallah güzel haberlerini alırız canım.umarım bebişin karnındadır.

bendede hiç bir sorun yoktu hiç bir şikayetim yoktu ama gittiğimde yara olduğu söylendi..............

selam kızlar 2 gündür bilgisayarım yoktu eşim format için götürmüştü...oku oku bitiremedim yazdıklarınızı acaba bi hamiş haberi alırmıyı diye hep heyecanla atladım sayfaları...

bu arada ben daha adet olmadım.....biliyorsunuz 30 hazirandı tarihim ama doktorum 4 üne kadar bekle demişti....cuma günü test yaptım akşamüzeri yine şaşı olcaktım nerdeyse bakacam ikinci çizgiyi görecem diye...baktım hiçbişey çıkmadıı...ammaaaannn dedim attım bi kenara testi...2 saat falan geçti aradan çöpe atayım ortalıkt durmasın dedim ama tabi bi umut ikinci çizgi varmıdır diye bidaha şaşı oldum...belli belirsiz çizgi gördüm gibi ama saat falan sonra o yüzden inanmıyorum 15 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyolar ya...bi de acaba ben çok görmek istediğim içinmi öle gördüğümü zannediyorum anlamadım...eşime test yaptığımı bile sölemedim...ve halen daha gelen giden yok.yarın 1 hafta olcak...daha doğrusu bu sabah....sabah uyanır uyanmaz bi test daha alıp yapsammı acaba kararsızım...ama olsaydı 5 gün geçtiğinde çıkardı...ne yapacağımı bilmiyorum...zaten bilen arkadaşlar vardır bu ay hiç umutsuzum yumurtam aşırı büyüme yaptığı için çatlayıp çatlamadığını ible blmiyorum...çatlatma iğnesi vurulduktan 3-4 gün sonra göğüs uçlarımda acı oldu ama geçti...heralde iğnenin etkisiydi..ama şimdi acı yok sadece koltuk altımın tarafından göğüslerime yandan şöle dokununca içi acıyor....bilmiyorum....adet olcaksam olayım biran önce zayıflamam lazım...bileyim de ona göre lahana kapsülü aldım ondan içicem.....

heralde - galiba - sanırsam herkes uyuyor............:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kızım sen ne duruyorsun sabah tut çişini :roflol: koş bi test al yap:teytey:

iyide dıptısım umudum % 1 ...çünükü belki biliyosundur bu ay çatlatmadan sonraki muayenemde aşılama günümde yani yumurtam çatlamamış 35 mm olmuştu....ve hatta bu sebepten aşılamamda yapılamamıştııı....

bu arada kadriyecim aklımdayken yarın hatırlat bana bende irenbeye gitmiştim dilek hanıma....

allah allah şimdi hatırladım. ama sen genede tedbiri elden bırakma yap 1 test daha bizimki bir umut. bu arada sana bişey sorucam senin 11. gün yada 1 gün öncesi 1 gün sonrası yumurtan kaç mm di?

evrim bana kalırsa hamıle olabılırsın.ben eczanede calıstıgım donemlerde bı bayan musterımıze gebelık testı yapmıstık,hanı su sızlerınde eczanelerden aldıgınız kutu ıcerısındekı testlerden.bayana testı yaptık sabah ve yok cıktı kadını yolladık tabı negatıf sonuc dıyerek.bayan eger negatıf sonuc cıkarsa bugun tedavım var onu devam edıcem ılac kullanmam gerek dıyordu.ee sonuc olumsuz olunca oda tedavısını kaldıgı yerden devam etmek ıcın evının yolunu tuttu..
aksam oldu bız sole bı ortalıgı toplarken bayana yaptıgımız test hala ole bı kosede duruyordu ve sonuc pozıtıf tı.bazen gebelıgın erken donemlerınde vucuttakı hormon sevıyesı dusuk oldugundan ıdrar testınde cıkmaya bılıyor.
sızlere tuhaf bır sey anlatıyım.yıne bole bır hastamız daha vardı kadın 9 aylık hamıle ve test sonucu hep negatıf cıkıyordu:)ıdrar testı pek guvenılır degıl.en garantısı kan tahlılı bence....

allah allah şimdi hatırladım. ama sen genede tedbiri elden bırakma yap 1 test daha bizimki bir umut. bu arada sana bişey sorucam senin 11. gün yada 1 gün öncesi 1 gün sonrası yumurtan kaç mm di?

benim yumurtlamam her ay geç oluyor zaten hap yada iğne kullansam bile 20.günlerde falan oluyor...bu ay iğnem bittikten sonra bakıldığında 19 mm di...ertesi gün çatlatma oldum 2 doz...ondan sonraki gün aşılama olcaktı doktor önce bi bakalım çatlamımı dedi çatlamamış 24 mm olmuş...2 gün sonra bidaha gittim 35 mmo lmuşş..doktor gün aşırı ilişki dedi bana ve adetimi beklememi söledi...4 üne kadar gelirse 3.günü gelmezsede o gün gel dedi ama ben daha bekliomm..

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...en iyisi sabaha gelen olmazsa kırmızılardan ben test alıp ilk idrarımla yapayım bariii..çünkü yarın 1 hafta olacak gecikmem...

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...en iyisi sabaha gelen olmazsa kırmızılardan ben test alıp ilk idrarımla yapayım bariii..çünkü yarın 1 hafta olacak gecikmem...

hayırlı sonuc alırsın ınsallah...allah yuzunu guldurur,senınde benımde:):teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…