- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.581
canım neler yaptın birbilsen inanamazsın okadar iğne ilaç uyku ilaçları tık yok yani ne yapıyım buda benim kaderim evet zaten başka bir forumada üyeyim arkadaşlarım var ve cok yardımcı oluyorlar parmak egzersizleri deniyorum inşallah başarıcam bir gün senin sorunun neydi bu arada sıcaklığın ve samimiyetin için teşekkürler
hadi bakalım inşallah hemen hamaratlaşırlar dualarım seninle yatıyım artık yarın büyük gün tanıştığıma sevindim allah yardımcın olsun ve allaha emanet ol:1hug:Benim yumurtalıklar tembelleşmiş onları uyaracağız hapla:uhm:Geçmiş olsun canım.İnsan söyleyecek fazla birşeyde bulamıyoa.s.
inşallah canım sağol canım ben vajınusmus hastasıyım ondan dolayı direk aşılama olmam gerekti evet canım klomen kullandım 5gün canım sen 9. ayım derken neyi kasteetin hamilemisin eger öyleyse cok sevinirim
yara ve iltihap olsa rahatsızlık vermezmi acaba ya,kafam karıştı iyice, bi iki gün daha bekleyim devam ederse gidicem artık dr teşekkürler
kızım sen ne duruyorsun sabah tut çişini :roflol: koş bi test al yap:teytey:
iyide dıptısım umudum % 1 ...çünükü belki biliyosundur bu ay çatlatmadan sonraki muayenemde aşılama günümde yani yumurtam çatlamamış 35 mm olmuştu....ve hatta bu sebepten aşılamamda yapılamamıştııı....
allah allah şimdi hatırladım. ama sen genede tedbiri elden bırakma yap 1 test daha bizimki bir umut. bu arada sana bişey sorucam senin 11. gün yada 1 gün öncesi 1 gün sonrası yumurtan kaç mm di?
evrim bana kalırsa hamıle olabılırsın.ben eczanede calıstıgım donemlerde bı bayan musterımıze gebelık testı yapmıstık,hanı su sızlerınde eczanelerden aldıgınız kutu ıcerısındekı testlerden.bayana testı yaptık sabah ve yok cıktı kadını yolladık tabı negatıf sonuc dıyerek.bayan eger negatıf sonuc cıkarsa bugun tedavım var onu devam edıcem ılac kullanmam gerek dıyordu.ee sonuc olumsuz olunca oda tedavısını kaldıgı yerden devam etmek ıcın evının yolunu tuttu..
aksam oldu bız sole bı ortalıgı toplarken bayana yaptıgımız test hala ole bı kosede duruyordu ve sonuc pozıtıf tı.bazen gebelıgın erken donemlerınde vucuttakı hormon sevıyesı dusuk oldugundan ıdrar testınde cıkmaya bılıyor.
sızlere tuhaf bır sey anlatıyım.yıne bole bır hastamız daha vardı kadın 9 aylık hamıle ve test sonucu hep negatıf cıkıyordu:)ıdrar testı pek guvenılır degıl.en garantısı kan tahlılı bence....
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için...en iyisi sabaha gelen olmazsa kırmızılardan ben test alıp ilk idrarımla yapayım bariii..çünkü yarın 1 hafta olacak gecikmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?