- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.561
vallahi malatya lı ŞERMİN cim.............bzizm ki de sıcaklardan yatakta dokunmadan yatıyor...of pof çok sıcak....ay çok fenayım ...şimdi kolum kanadım kalkmıyor diye...hımmmm...demek ki sade benim ki değil miş..performans düşüklüğü var değil mi?eh bizde kışın sıkıştırırız onları....
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar yarın kan tahlili yaptırıcam aşılamamın 13. günü çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım
inşallah canım inanın burda birisi ben hamileyim yazzınca bile okadar seviniyorumki inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz sendemi beklemedesinki:1hug:İnşallah hadi bakalım bekliyoruz darısı bizlere...........yerimseniben
hadi inşallah seninde haberlerin güzel ulaşır bizlere rabbim yardımcın olsun ya ilk aşılamanmı benim ilk ve ayakta durunca sol kasığım cok agrıyor sanırım yumurtalıgım ama beni tedirgin ediyor sendede oldumu yada olan arkadşları biliyormusunevet canım bekliyorum 2 gün sonra klomene başlıyorum bakalım hayırlısı............
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar yarın kan tahlili yaptırıcam aşılamamın 13. günü çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım
inşallah canım sağol canım ben vajınusmus hastasıyım ondan dolayı direk aşılama olmam gerekti evet canım klomen kullandım 5gün canım sen 9. ayım derken neyi kasteetin hamilemisin eger öyleyse cok sevinirimumarım güzel sonuç alırsın .inşallah hamişsindir.bekliyoruz iyi haberleri.darısı bizim başımıza.bu arada benim de 9. ayım sen nekadar denedikten sonra aşılama yaptırdın.tahlil sonuçlarınız neydi,herhangi bir sorun tespit edilmişmiydi.bilgi verirmisin.aşılamaya geçmeden ilaç kullanmışmıydın canım
inşallah canım sağol canım ben vajınusmus hastasıyım ondan dolayı direk aşılama olmam gerekti evet canım klomen kullandım 5gün canım sen 9. ayım derken neyi kasteetin hamilemisin eger öyleyse cok sevinirim
evet öyle bir sorunumuz var evet canım sadece 5 gün klomen kullandım ve sonra catlatma iğnesi ve aşılama oldumNasıl 5 gün kullandın canım?Kaç ay kullandın yani?Bir de birleşememe sorununuzmu var yalnız anlamadıysam??fisfisfis
sorma ömrümün yarısı gitti sanki evliliğimin en güzel yıllarını hep tedavi olmakla geçirdim ama artık pes ettik ve bebek isteğimiz artınca aşılamaya karar verdik belki acılarımızı biraz unuturuz diye aşılamam bile anesteziyle oldu ama inşallah yarın mutlu olucam yoksa çok üzülürüm neye üzülsem artık bilemiyorumsenağlamaHımm.anladım zor oluyordur canım yani hiç ilişki olmuyomu aranızda eşinle?Belki özel oldu cevaplamayabilirsin?Ne biliyim üzüldüm canım ya...............
sorma ömrümün yarısı gitti sanki evliliğimin en güzel yıllarını hep tedavi olmakla geçirdim ama artık pes ettik ve bebek isteğimiz artınca aşılamaya karar verdik belki acılarımızı biraz unuturuz diye aşılamam bile anesteziyle oldu ama inşallah yarın mutlu olucam yoksa çok üzülürüm neye üzülsem artık bilemiyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?