Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

valla bizim bugün faliyetimiz var.bi ık mık yapsın sabaha kadar kavga ederim.ayda 5 6 kez iş yapmaya üşeniyolarsa erkekim diye gexmesinler.valla ben eşimi öle tehdit ediyorum yoksa yaşlanıyonmu diye:sırnaşık şey

aynen öyle haklısın kırmızıbeyaz...havalar ısındıkça erkelerde performans düşüyor istek azalıyor...biz bir haftadır ayrıyız o kendi annesigilde ben kendi ailemde...bugün gelip beni alcak birkaç gün evdeyiz sonra tatile gideceğiz o ara gezi tozuyum yoruldum derken bişeyde olmayacak bundan eminim hadi neyse.. en iyisi kışa doğru....biz ikimizde öğretmen olduğumuz için bu ay olmasını çok istedik hani izin durumları tam zamanı oluyordu ...hayırısı diyorum zaten erken ilk ay denememizdi o da olmadı...

sudecım benı sılebılırsın yada aguztos 4 e kaydırabılırısın
hayırlısı dıyelım

Son düzenleme:
hayırlısı tabi ki ipekçim....ne kadar olgun ne kadar olumlu karşılamışsın durumu.....ben utanıyorum geçen sefer ki o kadar ağlamalarımdan....kendimden utandım...

merhaba kızlar herkese iyi akşamlar yarın kan tahlili yaptırıcam aşılamamın 13. günü çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım

evet canım bekliyorum 2 gün sonra klomene başlıyorum bakalım hayırlısı............

evet canım bekliyorum 2 gün sonra klomene başlıyorum bakalım hayırlısı............
hadi inşallah seninde haberlerin güzel ulaşır bizlere rabbim yardımcın olsun ya ilk aşılamanmı benim ilk ve ayakta durunca sol kasığım cok agrıyor sanırım yumurtalıgım ama beni tedirgin ediyor sendede oldumu yada olan arkadşları biliyormusun

Ben daha yeni kullanacağım canım hapı hiç olmadı yani....................

merhaba kızlar herkese iyi akşamlar yarın kan tahlili yaptırıcam aşılamamın 13. günü çok heyecanlıyım inşallah güzel sonuç alırım

umarım güzel sonuç alırsın .inşallah hamişsindir.bekliyoruz iyi haberleri.darısı bizim başımıza.bu arada benim de 9. ayım sen nekadar denedikten sonra aşılama yaptırdın.tahlil sonuçlarınız neydi,herhangi bir sorun tespit edilmişmiydi.bilgi verirmisin.aşılamaya geçmeden ilaç kullanmışmıydın canım

inşallah canım sağol canım ben vajınusmus hastasıyım ondan dolayı direk aşılama olmam gerekti evet canım klomen kullandım 5gün canım sen 9. ayım derken neyi kasteetin hamilemisin eger öyleyse cok sevinirim

Nasıl 5 gün kullandın canım?Kaç ay kullandın yani?Bir de birleşememe sorununuzmu var yalnız anlamadıysam??fisfisfis

Hımm.anladım zor oluyordur canım yani hiç ilişki olmuyomu aranızda eşinle?Belki özel oldu cevaplamayabilirsin?Ne biliyim üzüldüm canım ya...............

Hımm.anladım zor oluyordur canım yani hiç ilişki olmuyomu aranızda eşinle?Belki özel oldu cevaplamayabilirsin?Ne biliyim üzüldüm canım ya...............
sorma ömrümün yarısı gitti sanki evliliğimin en güzel yıllarını hep tedavi olmakla geçirdim ama artık pes ettik ve bebek isteğimiz artınca aşılamaya karar verdik belki acılarımızı biraz unuturuz diye aşılamam bile anesteziyle oldu ama inşallah yarın mutlu olucam yoksa çok üzülürüm neye üzülsem artık bilemiyorumsenağlama

Ayy canım walla benide üzdün şimdi:çok üzgünüm:Çok zordur eminim.Peki aşılama olayında nasıl oluyo zar olayı falan??Ya birde sitede bu konudan muzdarip arkadaşlar var canım hiç baktınmı o linklere uyuşturucu spreylerle acı duymadan bitirmişler işi belki yardımcı olur bir bak istersen...yerimseniben

pitos arkadaşım ne zamandır evlisin? bende 3 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 2 ayı vajinismus yüzünden zehir oldu..hayatta hiç bişeyden zevk alamaz duruma gelmştim evlendiğimin bile frakına varamadım.ya neler çektim bir ben bir Allah bilir. hep öyle devam edicem ömür boyu öyle kalıcam sanmıştım.çok şükür sonunda yendik hatta bu ay baya bi çalıştık

canım neler yaptın birbilsen inanamazsın okadar iğne ilaç uyku ilaçları tık yok yani ne yapıyım buda benim kaderim evet zaten başka bir forumada üyeyim arkadaşlarım var ve cok yardımcı oluyorlar parmak egzersizleri deniyorum inşallah başarıcam bir gün senin sorunun neydi bu arada sıcaklığın ve samimiyetin için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…