Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ya sorma ben 2 aydır 1 hafta geç adet oluyorum. ve yumurtlamalarım 22. güne denk geliyor. bu ay doktor ganophene başladı ve 11. gün gittiğimde 6mm olmuştu yumurtalarım senğalama dünya başıma yıkıldı tabi. acaba diyorum ilaç bi işe yaramadıda ben gene geç mi yumurtlayacağım. teee çarşamba günü randevum var deliriyorum senağlama

bende normalde yumurtlama oluyordu yumurtam kendılıgındende catlıyordu hıc bı sorunum yok,ganophene bende kullandum 4 ay yumurtlama takıbıne almıstı doktor benı ama bana pek etkı gostermedı ılac,yanı en fazla 2-3 yumurtam oldu o hapla.sımdı ıse bu ay asılama yapıcaz,puregon adında bır ığne kullanıyorum suan yarın kontrolum var bakalım yumurtalar ne durumda olucak,heycanlı ve korku doluyum:1no2::bbo:

sanırım banada iğne tedavisine başlayacak. çünkü 11 gün 6mm olması çok kötü. peki bu iğne tedavisi kaça maloluyor. ben ssklıyım ssk ödüyormu bir kısmını bu iğnelerin?

malesef kurumlar bu ıgnelerı odemıyor,sadece raporlu hastalarda oduyor.ıgnenın ucretı 437ytl.ama bız daha ucuza alıyoruz:)sonra bu donem ıcınde doktor kontrollerıde var ben suan ozel bı doktora gıdıyorum hıcbır hastahaneyle anlasması yok kendı ozel muayenehanesı.asılamayıda orda yapıcak zaten.bırde asılama masraflarıda var,sanırım toplam 600-700 ytl cıvarında tutucak.

senağlamasenağlama peki kurum ödeyince iğneleri ne kadara alıyorsun

günaydin canlarim..........
5 temmuz adet dönemimdi...........hala adet olmadim..........
Umudum yok inat ettim test yapmiyacağim............

sudenazcım canım hayılrııs .. ne yapalım biz elimziden geleni yapıyoz.. elbet olucak bak gömr.. bu emekler boşa değil.. zama zamnı gelmmeiş demek. ama o zaman gün geçtikçe yaklaşıyor.. bunu unutma canım.. :))

günaydın arkadaşlar çarşambadan beri giremiyorum siteye giriyorum aslında ama 2 sayfayı açamıyordum perşembe gününden beri hergün baktım ve nihayet bugün girebildim çok şey kaçırmamışımdır umarım hamişler varmı ya umarım vardır bu arada birdaha böyle bir durum olursa ne yapmam gerek. hepinizi kocaman öptüm iyi haftalar

sudeeee slm ben yeniden geldim. aslında tedavide değilim bu ay geçen ay tutmayan bir aşılamam var çünkü ama belki kendiliğinden olur benide eklermesin listeye 21 temmuz adet tarihim. oyyy oyy haziran ayında da amma bereket varmıştı ama biz kaçırmışıız. bütün hamişleri tebrik ediyorum.

hayırlısı tabi ki ipekçim....ne kadar olgun ne kadar olumlu karşılamışsın durumu.....ben utanıyorum geçen sefer ki o kadar ağlamalarımdan....kendimden utandım...

Canım uzuluyoruz elbettekı ınsanız ama hayatın sonu degılkı
umudumuz var bu ay olmazza bı dahakı ay Rabbım ne zman takdır etmıs ıse
Demekkı bızım bılemedıgımız bır hayır var bundada
olmazsa sende uzulme hamıle oldugunda yapamayacaklarını yap mesela ben ehlıyet kursuna gdecegım
Rabbım baska dert vermesın hayatım en onemlısı saglık gerısı bos

günaydın kızlar iyi haftalar....
ipekcim hayırlısı olsun dediğin gibi demekki zamanı gelmemişş demekki pest etmek yok olana kadar yola devammmm..gamyoncuiremsu

KIZLAR GÜNAYDIN NASILSINIZ? sude ne alemde bilen varmı? bende bu ay ateş olcüyorum ama cok ilginç bir şey var anlamadım.yumurtlamadan önce ısının düşmesi ardından da yukselmesı gerekır.bende ise birden yükseldi ertesi gun düştu.şimdi ben yumurtladımı degılmı? bilmiyorum.Rabbim bizi bekletmesin inşallah.

canım bende ısı ölçüyorum benimde 36,4 civarında giderken 15. gün 36.1 e düştü 16. gün 36.7 oldu bugün 17. gün 36.6 sence 16. gün mü yumurtladım

OHHH OHHH KIZLARRR...YUPPİİİİİİİ..HASTALANDIM ŞİMDİİİ YUPPİ..............İNANIN AZCIK BİLE ÜZÜLMEDİM.SANKİ KORUNDUĞUM DÖNEMLERDEKİ GİBİ......O ZAMANLAR HASTALANSAM DİYE YOL GÖZLERDİM.......İNANIN ŞİMDİD ÖLE OLDUMM..:teytey::içelim::içelim::içelim::hooray::sm_cool::enbuyukkk:a.s.:1hug:

günaydın,,,güzel arkadaşlarım.....BUGÜN SUDE İZİNLİ ,GİREMİYECEK NET'E....evrim cim ne tatlısın...projelerin ve hedeflerin var......bunları uygulamak için adet olmanı bile olgunlukla karşıladın.seninle gurur duyarım....canım........allah gönlünün muradını versin

günaydın kızlar..bu gece baya sancılandım ve başı çok döndü..ve lekelrim de devam ediyo.bugün 4.5ta randevu aldım doktorumda dua edin bana lütfen kötü bişey çıkmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…