- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.621
OHHH OHHH KIZLARRR...YUPPİİİİİİİ..HASTALANDIM ŞİMDİİİ YUPPİ..............İNANIN AZCIK BİLE ÜZÜLMEDİM.SANKİ KORUNDUĞUM DÖNEMLERDEKİ GİBİ......O ZAMANLAR HASTALANSAM DİYE YOL GÖZLERDİM.......İNANIN ŞİMDİD ÖLE OLDUMM..:teytey::içelim::içelim::içelim::hooray::sm_cool::enbuyukkk:a.s.:1hug:
günaydın kızlar..bu gece baya sancılandım ve başı çok döndü..ve lekelrim de devam ediyo.bugün 4.5ta randevu aldım doktorumda dua edin bana lütfen kötü bişey çıkmasınnn
günaydın kızlar..bu gece baya sancılandım ve başı çok döndü..ve lekelrim de devam ediyo.bugün 4.5ta randevu aldım doktorumda dua edin bana lütfen kötü bişey çıkmasınnn
günaydın,,,güzel arkadaşlarım.....BUGÜN SUDE İZİNLİ ,GİREMİYECEK NET'E....evrim cim ne tatlısın...projelerin ve hedeflerin var......bunları uygulamak için adet olmanı bile olgunlukla karşıladın.seninle gurur duyarım....canım........allah gönlünün muradını versin
Canım uzuluyoruz elbettekı ınsanız ama hayatın sonu degılkı
umudumuz var bu ay olmazza bı dahakı ay Rabbım ne zman takdır etmıs ıse
Demekkı bızım bılemedıgımız bır hayır var bundada
olmazsa sende uzulme hamıle oldugunda yapamayacaklarını yap mesela ben ehlıyet kursuna gdecegım
Rabbım baska dert vermesın hayatım en onemlısı saglık gerısı bos
üzülmediğine sevindım canım.ama bu kadar sevındığını garip olducadiarzu sen bebiş istemıyormusun nasıl boyle pozitif kalabılıyorsun?bana da ogret yaaa ben stresten kafa yemek üzereyim yaa ben hamiş kalmak istiyorummmmmmm biran once gebe kalayım yaaasenağlama
üzülmediğine sevindım canım.ama bu kadar sevındığını garip olducadiarzu sen bebiş istemıyormusun nasıl boyle pozitif kalabılıyorsun?bana da ogret yaaa ben stresten kafa yemek üzereyim yaa ben hamiş kalmak istiyorummmmmmm biran once gebe kalayım yaaasenağlama
evrim üzülmemene sevindim canım ama gerçektende nasıl bukadar soğuk kanlısın bizede öğretirmisin
merhaba arkadaşlar aslında siteye uzun zamandan beri üyeyim sürekli yazalanları okuyorum artık ben de aranızdayım demek istedim bende bebiş isteyenlerdenim 8-9 aydır uğraşıyoruz bakalım rabbim ne zaman meleğime kavuşturacak rabbim isteyen herkeze versin inşallah:asigim: beni de listeye yazarmısınız son adet 25 haziranyerimseniben
duygun canım moralini çok ama çok yüksek tutu olurmu sakın sakın üzme kendini sana bol bol dua edicez tüm site olarak ve o bizimde bebişim birlikte onu yaşama sıkıca tutunmasını sağlıcaz inanıyorum hiç bişey olmıcak lütfen buna sende inan tatlım olurmu lütfen ve uzan canım wc harici kalkmasan iyi olur tatlım.
unutma bebişin seni ve bizleri bırakmıcak.bizim onu nekadar çok sevdiğimizi biliyor en önemlisi onu nekadar zor ulaştığını biliyor.
arkadaşlar benim size bir sorum olacak benim adetim normalde 6 gün sürüyo ama 2 aydır 3 gün sürüyo 3 gün sonrası çok çok az gelmeye başladı benim gibi aynı şeyi yaşayanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada sitedeki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti diye üye oldum ama kimse benimle ilgilenmiyo kimse hoşgeldin demedi yaaa((((((((((((
arkadaşlar benim size bir sorum olacak benim adetim normalde 6 gün sürüyo ama 2 aydır 3 gün sürüyo 3 gün sonrası çok çok az gelmeye başladı benim gibi aynı şeyi yaşayanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada sitedeki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti diye üye oldum ama kimse benimle ilgilenmiyo kimse hoşgeldin demedi yaaa((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?