Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

üzülmediğine sevindım canım.ama bu kadar sevındığını garip olduCADIARZU sen bebiş istemıyormusun nasıl boyle pozitif kalabılıyorsun?bana da ogret yaaa ben stresten kafa yemek üzereyim yaa ben hamiş kalmak istiyorummmmmmm biran once gebe kalayım yaaasenağlama

günaydın kızlar..bu gece baya sancılandım ve başı çok döndü..ve lekelrim de devam ediyo.bugün 4.5ta randevu aldım doktorumda dua edin bana lütfen kötü bişey çıkmasınnn

İnşallah herşey yolundadır canım. Annesinin onu ne kadar beklediğini , ona ulaşmak için ne sıkıntılı günler geceler geçirdiğini , ne kadar çok sevdiğini bilsin.. Ve sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. İçini ferah tut.. :1hug:

duygun canım hayırlısıyla hiç bir şeyın olmaz inşallah. dualarımız senınle.sen kendını fazla yorma yeterki. benım bir tanıdıgım var onun de kahve lekeler gelıyordu doktor ona duşuk olmasın diye yatarak gebelıgını gecırmesını soyledı.oda yattı sadece tuvalette kalkardı onun dışına hep uzanırdı yatardı.ve şımdı saglıklı bir bebek dunyaya getırdı.sen uzulme korkma Yaşatan Rabbim yaşatır .bebegın senınle olur.öptuuum

evrim üzülmemene sevindim canım ama gerçektende nasıl bukadar soğuk kanlısın bizede öğretirmisin

merhaba arkadaşlar aslında siteye uzun zamandan beri üyeyim sürekli yazalanları okuyorum artık ben de aranızdayım demek istedim bende bebiş isteyenlerdenim 8-9 aydır uğraşıyoruz bakalım rabbim ne zaman meleğime kavuşturacak rabbim isteyen herkeze versin inşallah :asigim: beni de listeye yazarmısınız son adet 25 haziranyerimseniben

duygun canım moralini çok ama çok yüksek tutu olurmu sakın sakın üzme kendini sana bol bol dua edicez tüm site olarak ve o bizimde bebişim birlikte onu yaşama sıkıca tutunmasını sağlıcaz inanıyorum hiç bişey olmıcak lütfen buna sende inan tatlım olurmu lütfen ve uzan canım wc harici kalkmasan iyi olur tatlım.
unutma bebişin seni ve bizleri bırakmıcak.bizim onu nekadar çok sevdiğimizi biliyor en önemlisi onu nekadar zor ulaştığını biliyor.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIMCIM....BENİ ANLADIĞIN İÇİN ANLAMAYAN ARKADAŞLAR YADIRGAYABİLİRLER BU TUTUMUMU...AMA BEN 1,5 SENEDİR HER AY HAP İĞNE TEDAVİ DOKTOR GİBİ SÖZCÜKLERİ DUYMAKTAN NEFRET ETTİM...ÇOK ÜSTÜNE GİTTİM....BEN ASLINDA ÖĞRETMENİM AMA KPSS İÇİN UĞRAŞIYORUM..KNEDİME YENİ KARARLAR ALDIM...DEVLET OLMAYACAK BÜYÜK İHTİMAL VE BEN HER İŞ FIRSATINI
DEĞERLENDİRİP ÇALIŞACAĞIM...EVDEN UZAKLAŞMAM DEMEK BEBEK DÜŞÜNCESİNDEN UZAKLAŞIP RAHATLAMAM DEMEK....AYRICA EVDE OTURMAK YÜZÜNDEN VE İLAÇLAR YÜZÜNDEN KİLO ALIYORUM HERGEÇEN GÜN VE VEREMİYORUM...BU DA BENİİ OLUMSUZ ETKİLİYOR BEBEK SAHİBİ OLMAMA ENGEEL OLUYOR ÇÜNKÜ BU HASTALIĞIN EN BÜYÜK DÜŞMANI KİLO DOKTORUM KİLO VERİRSEN BANA İHTİYACIN KALMICK KENDİNİ ÇOK ÜZÜYOSUN DDİYOO.....BİRAZ DİNLENMEYW BIRAKICAM VÜCUDUMU VE BEYNİMİ....O YÜZDEN BU KADAR UMUT DOLUYUM.....BİLİYORUM Kİ ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞIMDA HEM HUZUR BULUCAM HEMDE KİLO VERİCEM VE HAPA GEREK KALMADAN HAMİLE KALICAMM..HERŞEYİN Bİ ZAMANI VARDIR...DEMEKKİ ALLAH BANA BİRAZ DAHA DİYOR...DAHA YAPMAN GEREKEN ÖNEMLİ İŞER VAR DİYOR..BEN ŞUAN BUNA İNANIYORUM VE HUZURLUYUMM..a.s.a.s.a.s.
L​

canım ehliyet kursu dedığınde bende duşunuyorum.gebelık gelene kadar kafamı yememek için bende bir uraş arıyordum ve kursa gitmeye karar verdım. ama malıyetı nedır bilmiyorum.sen bir araştırma yaptın mı? kaça mal olur?bana bilgi verirmısına.s

arkadaşlar yadirgayabilirsiniz anliyorum sizi..bende daha 1 ay öncesine kadar böleydim...ama ben 1,5 senedir her ay hap iğne tedavi doktor gibi sözcükleri duymaktan nefret ettim...çok üstüne gittim....ben aslinda öğretmenim ama kpss için uğraşiyorum..knedime yeni kararlar aldim...devlet olmayacak büyük ihtimal ve ben her iş firsatini
değerlendirip çalişacağim...evden uzaklaşmam demek bebek düşüncesinden uzaklaşip rahatlamam demek....ayrica evde oturmak yüzünden ve ilaçlar yüzünden kilo aliyorum hergeçen gün ve veremiyorum...bu da benii olumsuz etkiliyor bebek sahibi olmama engeel oluyor çünkü bu hastaliğin en büyük düşmani kilo doktorum kilo verirsen bana ihtiyacin kalmick kendini çok üzüyosun ddiyoo.....biraz dinlenmeyw birakicam vücudumu ve beynimi....o yüzden bu kadar umut doluyum.....biliyorum ki çalişmaya başladiğimda hem huzur bulucam hemde kilo vericem ve hapa gerek kalmadan hamile kalicamm..herşeyin bi zamani vardir...demekki allah bana biraz daha diyor...daha yapman gereken önemli işer var diyor..ben şuan buna inaniyorum ve huzurluyumm..

evrim üzülmemene sevindim canım ama gerçektende nasıl bukadar soğuk kanlısın bizede öğretirmisin

inaniyorumki biz ne zaan çok istediğimiz bişeyden umudumuzu keser ilgimizi başka tarafa çevirirsek işte o zaman olacak........

SUDECİM BENİ SİLME LİSTEDEN YENİ ADET TARİHİ VERİCEM...ARTIK ÜSTÜNE GİTMİYORUM AMA LİSTEDEN ADIMI SİLDİRİP SİZLERDEN DE KOPMAK İSTEMİYORUM....AKIŞINA BIRAKICAM ARTIK....OHH BE RAHAT RAHAT HAPSIZ ADET OLUP YİNE ADETİN İLK GÜNLERİNDE İLAÇ İÇMEMEK YADA İĞNE KULLANMAMAK GÜZEL Bİ DUYDUYMUŞŞ...TAHMİNİM YENİ TARİHİM 5 AĞUSTOS OLUR.....a.s.a.s.

hoşgeldin canım inş kavuşursun bebişine

canım çok tşk ediyorum gözyaşlarıma hakim olamadımmsenağlama

arkadaşlar benim size bir sorum olacak benim adetim normalde 6 gün sürüyo ama 2 aydır 3 gün sürüyo 3 gün sonrası çok çok az gelmeye başladı benim gibi aynı şeyi yaşayanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada sitedeki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti diye üye oldum ama kimse benimle ilgilenmiyo kimse hoşgeldin demedi yaaa((((((((((((

hoşgeldin canım aramıza,ne iyi ettinde katıldın aramıza...canım sorununla ilgili herhangi bi bilgim yok,ama yanlış bilmiyosam 3 günden az,10 günden fazla olunca dr a görünmek gerekiyomuş.benimde bu ay uzadı adetim,ama ben ülser ilaçları kullandım kanı sulandırıyo galiba..neyse umarım çok önemli bi sorunun yoktur..

canım hiç olurmu öle şey gzden kaçmıştır hoş geldin tabiki aramıza

WALLA DERDİMİZE DÜŞTÜK CANIM KUSURA BAKMA HOŞGELDİN ARAMIZA....a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…