- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.641
arkadaşlar benim size bir sorum olacak benim adetim normalde 6 gün sürüyo ama 2 aydır 3 gün sürüyo 3 gün sonrası çok çok az gelmeye başladı benim gibi aynı şeyi yaşayanlar veya bilgisi olanlar varsa yardımınızı bekliyorum arkadaşlar bu arada sitedeki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti diye üye oldum ama kimse benimle ilgilenmiyo kimse hoşgeldin demedi yaaa((((((((((((
canım ehliyet kursu dedığınde bende duşunuyorum.gebelık gelene kadar kafamı yememek için bende bir uraş arıyordum ve kursa gitmeye karar verdım. ama malıyetı nedır bilmiyorum.sen bir araştırma yaptın mı? kaça mal olur?bana bilgi verirmısına.s
hoşgeldin canım aramıza umarım en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun...yerimseniben
WALLA DERDİMİZE DÜŞTÜK CANIM KUSURA BAKMA HOŞGELDİN ARAMIZA....a.s.a.s.
kimse yokmu kıslarrrrr
merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizin gibi bebek istiyorum ama 3 aydır olmuyo Allah isteyen herkese versin inşallah bu ay tutar
kızlar benide silin temmuz listesinden önceki gün adet oldum,ağustos listesinede gün vermeyim.Bıktım artık günleri saatleri hesaplayıp her ay yeniden ümitlenip ve her seferinde yeniden yıkılmaktan.Oysa ne kadarda umutlanmıştım bu ay,nasılda sahici gelen belirtiler vardı ama hepsi yalanmış işte.Çok yoruldum,çok yıkıldım Allahım tüm hayırlı zamanları,günleri değerlendirerek tüm samimiyetimle nasılda dualar etmiştim sana.İsyan etmiyorum bunu aklımdan bile geçiremem senin yüceliğin karşısında ama demekki bana anne olmayı layık görmüyorsun, ya da ben buna layık olmayan bir kulum demekki.Hayırlısını dilemekten başka çarem yok ama içim kan ağlıyor,kan ağlıyor Allahım.
teşekkür ederim umarım hepimizin dileği gerçek olur
belki çok uzun zaman olmadı ama insan sabırsızlanıyor ilk denemesinde olacak zannediyor
kızlar benide silin temmuz listesinden önceki gün adet oldum,ağustos listesinede gün vermeyim.Bıktım artık günleri saatleri hesaplayıp her ay yeniden ümitlenip ve her seferinde yeniden yıkılmaktan.Oysa ne kadarda umutlanmıştım bu ay,nasılda sahici gelen belirtiler vardı ama hepsi yalanmış işte.Çok yoruldum,çok yıkıldım Allahım tüm hayırlı zamanları,günleri değerlendirerek tüm samimiyetimle nasılda dualar etmiştim sana.İsyan etmiyorum bunu aklımdan bile geçiremem senin yüceliğin karşısında ama demekki bana anne olmayı layık görmüyorsun, ya da ben buna layık olmayan bir kulum demekki.Hayırlısını dilemekten başka çarem yok ama içim kan ağlıyor,kan ağlıyor Allahım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?