Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Dün akşam dayanamayıp test yaptım sonucun ne olacağını biliyordum ama daha önce hiç denememiştim aman allahım heyecandan ölüyodum ya meğer ne kötüymüş beklemek tabiki neğatif çıktı, off bu ayda hamile kalamazsam dr. gidicem

hoşgeldin canım aramıza umarım en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun...yerimseniben

canım arastırdım bıraz 600 den 1000 e kadar cıkıyor degısıyor yanı
sen ne tarafta oturuyorsun ben ıcerenkoy sayılır eve yakın bı kursa baslayacagım artık hem vakıt gecer hemde coktandır ıstıyordum fırsat oldu
hamıle olunca belkı saglıgımız musaıt olmaz bu arada alayım dıyorum
evde kendı kendımızı yemenın bır anlamı yok bende cok bunaldım
ıs olmayınca bebek uzerınde yogunlasıp yyıyruz kafayı

duygun hamilleliğinle ilgili sorun yaşıyosun galiba canım ben yeni katıldım aranıza moralini yüksek tut herşey yoluna girecek ve sen de çooooooook mutlu olacaksın bunu hiç unutma rabbimin bi bildiği vardır tam olarak sorunu bilmiyorum bu arada ben inanıyorum hergün bi önceki günden daha mutlu olacaksın ve inanıyorum sen de inan canım sen ne kadar inançlı olursan bebişinde o kadar çok tutunur RABBİM kucağına almaya nasip etsin canım hepimize bu arada AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN coksekeriremsu

merhaba ben de aranıza yeni katıldım sizin gibi bebek istiyorum ama 3 aydır olmuyo Allah isteyen herkese versin inşallah bu ay tutar

kızlar benide silin temmuz listesinden önceki gün adet oldum,ağustos listesinede gün vermeyim.Bıktım artık günleri saatleri hesaplayıp her ay yeniden ümitlenip ve her seferinde yeniden yıkılmaktan.Oysa ne kadarda umutlanmıştım bu ay,nasılda sahici gelen belirtiler vardı ama hepsi yalanmış işte.Çok yoruldum,çok yıkıldım Allahım tüm hayırlı zamanları,günleri değerlendirerek tüm samimiyetimle nasılda dualar etmiştim sana.İsyan etmiyorum bunu aklımdan bile geçiremem senin yüceliğin karşısında ama demekki bana anne olmayı layık görmüyorsun, ya da ben buna layık olmayan bir kulum demekki.Hayırlısını dilemekten başka çarem yok ama içim kan ağlıyor,kan ağlıyor Allahım.

teşekkür ederim umarım hepimizin dileği gerçek olur
belki çok uzun zaman olmadı ama insan sabırsızlanıyor ilk denemesinde olacak zannediyor

canım kendini bu şekilde sakın üzme kısmet Rabbim inanıyorum sanada bigün nasip edicek bu duyguyu ama birazcık sabırrr .Allah sağlık versin öncelikle herşeyin sonu değil ümidini kaybetme sakın ve hayırlısı için dua et..Belki senin için hayırlısı bu İyi düşün ki iyi olsunnn bigün dualarımızın karşılığını alıcaz burdaki bütün arkadaşlar senin gibi bende dahill hepimiz böyle yaparsak ne olurrr biz birbirimize destek için burdayız. İnşallah önümüzdeki ay olur. Çalışmalara devamm Olana kadar...Şeniz

kızlar selammm herkeseee allah herkesi ama isteyen herkesi bebiş sahibi yapsın inşallahhh ve benideee. kızlar ben 4 aydır deniyorum size bişey sorabilirmiyiimmm:sm_confused:

teşekkür ederim umarım hepimizin dileği gerçek olur
belki çok uzun zaman olmadı ama insan sabırsızlanıyor ilk denemesinde olacak zannediyor

evet aynı şeyi bende zannediyodum korumayı bırakına sanki hemen olucakmış gibi tarih hesapları bile yapıyoduk ama kısmet benimde bu 3 ayım olucak.Onunda zamanı gelince olacağına inanıyorum. yerimseniben

cnm aynı durumları çoğumuz yaşıyoruz.her ay umutlanıp kafamızda bi sürü hayaller kuruyoruz.bende pko luyum 5 ay oldu tedavi görüyorum.ama her ayda adetimi görüyorum.tabiki çok üzülüyorum ağlıyorum ama bunun daha bi faydasını görmedim.üstelik eşim benden de çok istiyo bu ayda mı olmadı demesi beni bitiriyo.benim sorunum yüzümden oda baba olamıyor.ama napalım kaderimiz bu ve bunu yaşamak zorundayız.bunları senin pskolojinle yazıyorum çünkü dün adet oldum.yoruldum ama sabır etmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…