- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.661
kızlar benide silin temmuz listesinden önceki gün adet oldum,ağustos listesinede gün vermeyim.Bıktım artık günleri saatleri hesaplayıp her ay yeniden ümitlenip ve her seferinde yeniden yıkılmaktan.Oysa ne kadarda umutlanmıştım bu ay,nasılda sahici gelen belirtiler vardı ama hepsi yalanmış işte.Çok yoruldum,çok yıkıldım Allahım tüm hayırlı zamanları,günleri değerlendirerek tüm samimiyetimle nasılda dualar etmiştim sana.İsyan etmiyorum bunu aklımdan bile geçiremem senin yüceliğin karşısında ama demekki bana anne olmayı layık görmüyorsun, ya da ben buna layık olmayan bir kulum demekki.Hayırlısını dilemekten başka çarem yok ama içim kan ağlıyor,kan ağlıyor Allahım.
bişey sorucam herkess kayboldu yaaaaaaaaa
yaa kızlar benim eşim , ameliyat oldu 1 ay önce yaklaşık 2 aydır ve halada antibiyotik alıyo 1000 mg lık falan bu antibiyotikler sanırım spermleri etkliyomuş böle bişeyi daha önce duyan yada bilgisi olan varmıı??
canım bence git hem genel bi konrol olur ben şahsen gittim daha önce
kızlaaar yumurtalama döneminde olan sümüksü akıntı varya mukus yani. şimdi bu akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor yoksa büyümüş mü oluyor. bi bilgisi olan var mı?
kızlaaar yumurtalama döneminde olan sümüksü akıntı varya mukus yani. şimdi bu akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor yoksa büyümüş mü oluyor. bi bilgisi olan var mı?
hoşgeldin canım aramıza inş enyakın zmanda buluşursun meleginle.buarad temmuzda ki adet tarihini vercen yanı ne zaman olursun temmuzda onu yazıyoruz gerçi sude yazıyo onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?