Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım üzüntünü cok ıyı anlıyorum.nezamandan beri istiyorsun?nezamdır olmuyor?:teselli:

yaa kızlar benim eşim , ameliyat oldu 1 ay önce yaklaşık 2 aydır ve halada antibiyotik alıyo 1000 mg lık falan bu antibiyotikler sanırım spermleri etkliyomuş böle bişeyi daha önce duyan yada bilgisi olan varmıı??

ben burdayım canım ya ben bişey soracaktım arkadaşlara ama ortalıkta kimse sesimi duyan varsa cevaplarsa sevinirim 9 ay oldu bebiş isteyeli ama arkadaşım dr. gitme diyor ben gitmek istiyorum ne yapmalıyım????

bence git muane ol ve bir sorun yoksa dktr sana folik asit veriyo gebe kalmadan 3 ay önce kullanılıyo bu ilaç hem senin için iyi hemde bebek için ama doktora git arkadaşını bence dinleme

yok canım tam tersi.benim kardeşım varıkosel ameliyatı oldu ve ameliyatdan yaklaşık 3 ay
boyunca antıbıyotık içtı.yani antıbıyotikler spermdeki lokosidi kurutuyormuş.buda spermin kalıtesını artırıyor.ama doktor ona sadece 3 ay vermişti.endışeetme canım.inşallah senınde guzel haberını alırız.

kızlaaar yumurtalama döneminde olan sümüksü akıntı varya mukus yani. şimdi bu akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor yoksa büyümüş mü oluyor. bi bilgisi olan var mı?

evet canım bencede doktora gitmelisin eğer bunun bi sebebi varsa zamanında öğrenirsin geç kalmadan git

kızlar ben 10 gün önce doktora gitim ben yumurtlamamı hep 15 yada 16. gün olarak hesaplıyodum ve ona göre çalışıyoduk 4 aydır... meğerse ben 20-21. günlerde yumurtluyomuşumm:))) yani onca zaman boşa geçttii çünkü o zamanlar fazla çalışma olmuyoduuu:))

canım bence git hem genel bi konrol olur ben şahsen gittim daha önce

canım şimdi arkadaşım tedaviye başlar hemen dr. diyor 9 ay olmuş bi kaç ay geçsin ondan sonra git diyo ben bi kere gittim dr. ultrason dahil kanallar hariç baktı ama kanallara bakmadı çünkü daha çok erken gitmiştim 3 ay olmuştu isteyeli...sorun yok dedi ama bi de bi ark. önerdi bi dr. fiyatı ssk olduğu için düşüktü başka hastane de ondan daha yüksekti aklım çok karıştı ikiside op. dr. napıcam bennn arkadaşlar????kafamçokkarıştı

kızlaaar yumurtalama döneminde olan sümüksü akıntı varya mukus yani. şimdi bu akıntı olduğunda yumurta çatlamış mı oluyor yoksa büyümüş mü oluyor. bi bilgisi olan var mı?

merhaba aslı seninle daha önceden de konuşmuştuk pko var sanırım sende.bildiğim kadarıyla akıntının miktarı bol ve iki parmak arasına aldığında uzayan biçimdeyde yumurtladığını gösteriyo.bnm dr akıntım bol geliyo dediğimde bı iyi yumurtluyosun diyordu.

canım sende bi sorun yokki tedaviye başlamaz hemen bence eşinden sperm testi ister bence benim dr um istedi çünkü bende bi sorun gözükmüyo..bu arada sperm testlerini nerelerde yaptırıyosun???????

canım parmaklarının arasında yumurta akı gibi uzarsa yumurtlamana en yakın gün oluyo sanırım

hoşgeldin canım aramıza inş enyakın zmanda buluşursun meleginle.buarad temmuzda ki adet tarihini vercen yanı ne zaman olursun temmuzda onu yazıyoruz gerçi sude yazıyo onuda

hoşbulduk kadriyecim temmuz 25 canım adet tarihim benide eklerseniz çoook sevinirim canım inşallah hep beraber sayfamızdaki bütün anne adayları sırasıyla anne olurda doğum zamanımı hamileliğimizi konuşuruz inşallahcoksekeriremsu

kızlar ben daha hastalanmadım ve yarın tahlil yapıcam evde ve doktora gidecem ve tedavime başlıcam inşallah hamişimdir allah isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…