Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

şimdi arkadaşlar gittim bebiş isteyeli 3.aydı bana folik asit ilaç verdi hep kullandım ama 2-3 aydır kullanmıyorum sıkıldım bi de bi şey daha soracaktım ben mantar ve sistit olmuştum özellikle sistitten çoook çektim ara sıra tekrarlıyo 5-6 ayda bir... yazdıklarımın hamile kalmayı engelleyici bi durumu oluyo mu çoook merak ediyorum arkadaşlarım??????????

canım tam olarak anlatabılırmısın nasıl tespıt etmış doktorun 20-21 gununde yumurtladıgını? veadetın kacıncı gunu doktora gıtmıştın?tam amlatabılırmısın*

ben tam 21. günü gittim ve sonn 5 ayın adet günlerini istedi benden ve ultrasonda baktı ve bana dediki sen 20-21. günler yumurtluyosun ve şuan yumurtlamışsın dedi işte bu şekilde

leylim inş.bebeğin vardır hadi hayırlısı canını sıkmak istemem ama sen yinede çok umutlanma çünkü ben öyle yapıyodum sonrasını bilirsin işte hayal kırıklığı ama inş sen hamişsindir

kızlar ben daha hastalanmadım ve yarın tahlil yapıcam evde ve doktora gidecem ve tedavime başlıcam inşallah hamişimdir allah isteyen herkese versin

canım bu arada inşallah hamişsindir canım ALLAH ım gönlüne göre versin yoksa da sakın üzülme biz anne adayıyız her zaman ümidimiz olmalı çalışmalara devam:teytey:

arkadaşlar hiç aranızda mantar veya sistit olmuş olan yokmu bi tek ben mi olmuştum yani... gebe kalmayı etkiler mi diye sormuştum...

arkadaşlar çok soru sordum biliyorum ama bi de şunu soracaktım şimdi benim hesaplarıma göre yumurtlamam bu ayın 11 i ama şimdi bu hafta sonu ayın 12-13 ü olduğundan eşim sperm sayısına baktırmak istiyo ve tam yumurtlama günlerinde çalışma yapmamamız kötü olacak çünkü 3 gün eşin çalışma yapmaması gerekiyo ondan sonra ki haftaya mı çıksam yoksa sadece ben dr. gitsemde eşim sonra ürolojiye mi gitsekafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

arkadaşlar merhaba;

ben adetimden 3 gün önce bhvg testi yaptırdım 0,5 çıktı sanırım bu ay hamile değilim bu sonuca göre olma ihtimalim varmı?

arkadaşlar merhaba;

ben adetimden 3 gün önce bhvg testi yaptırdım 0,5 çıktı sanırım bu ay hamile değilim bu sonuca göre olma ihtimalim varmı?

ben artık herşeye hazırladım kendimi ben daha tahlil yapmadım ama yarın sabah yapıcam ve gebelik cıkarsada yarın hemen özele dktra gitmem lazım bende kan pıhtılaşması var onun için tedaviya başlıcaz igne tedavisine doktorum bana demişti enfazla ikigün geçtikten sonra gel demişti ve yarın üçüncü gün oluyo yazılarınız içinde teşekkürler

arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim.cuma günü klomene başlıyorum.dk.adetin 13.günü beni çağırdı ama ben sehirdışında olacağım o yüzden dk.15.günü gel o zamn dedi sizce bi problem olurmu 2 gün gecikmem.

merhaba;
sorumu şöyle sorsam daha iyi olacak sanırım
adetimden 3-4 gün önce bhcg değerim 0,5 çıkmasına rağmen yinede hamile olmuş olabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…