- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.681
canım sende bi sorun yokki tedaviye başlamaz hemen bence eşinden sperm testi ister bence benim dr um istedi çünkü bende bi sorun gözükmüyo..bu arada sperm testlerini nerelerde yaptırıyosun???????
kızlar ben 10 gün önce doktora gitim ben yumurtlamamı hep 15 yada 16. gün olarak hesaplıyodum ve ona göre çalışıyoduk 4 aydır... meğerse ben 20-21. günlerde yumurtluyomuşumm:))) yani onca zaman boşa geçttii çünkü o zamanlar fazla çalışma olmuyoduuu:))
kızlar ben daha hastalanmadım ve yarın tahlil yapıcam evde ve doktora gidecem ve tedavime başlıcam inşallah hamişimdir allah isteyen herkese versin
VALLA ÇOOK İYİYMİŞ GÜVENİLİR BİR SİTEMİ...?? BEN BODRUMDAYIM BURAYADA GETİRİYOLARMI ACABA? CADIARZU
yarında testi yaptımmı müjdeli haberimi veririm sizlere inşallah hamişimdir
inşallah canım iyi :içelim:haberini bekliyoruz
süprizzzzzETKİLEMZ SANIRM CANIM YA O SADEC İLİŞKİYİ ETKİELR AMA SEN YİNED EİHMAT ETME DAHADAYAYILIIR MANTAR ONUNİÇİNBİ FİTİL VERİYOLR BİDE JEL GEÇİYOR YENİMİ EVLİSN SEN[/QUOT
canım ben onları kullandım zaten şu anda öyle bi problemim yok 3 yıllık evliyim ama 9 aydır istiyoruz bebiş canım
merhaba;
sorumu şöyle sorsam daha iyi olacak sanırım
adetimden 3-4 gün önce bhcg değerim 0,5 çıkmasına rağmen yinede hamile olmuş olabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?