- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.721
canım...sweetbaby...bursa lı kız...nasılsın?annemler giderken bursa yolundan gidiyorum...çanakkale yolu çok uzun oluyor...allah izin etse önümüzde vakitler otobüsle geçerken sana el salllar,selam ederim..........
bursa garaja giriyor,sonra mola susurluk..senin için bi de susurluk ayranı içerim
anacim bakiyorum daha 2. 3 aydan pes eden arkadaşalr var çokuzuluyorum onlaraa yaaa.daha ilk aydan bile kimi arkadaşalr umitisiz oluyolar ya denk gelmeişitr bide bzim elimzde dğilki olmasi olmamasi açikcasi kiizyorum o arkadaşlar kusura bakmayin canlarim ama komik oluyor kimi zman ayzdiklariniz okumak ya
bak canim söle düşünme eşimdedir sorun demiyorum siz kaç aydir istiyosunz ama eger6aydan fazla lduysa slinda 1yil diyo doktorlar eşininde bi tahlil yaptirmasi gerkir ya zaten erkek bişaldigindaki spermlerin 100de 1000u sağlikli olmayabilrmişki kimsenin 100de100sağliklidir denemzmiş belide seninnd ole oldu ve tam tutunamadi kromozomalr eksik geldi düştü inş canim2.si daha rahat olur bkiann baana emi
slm kızlar sitede gezinirken sizin yazdığınız konunun da benim sorunumla aynı olduğunu gördüm. benim eşimde de sperm şekil bozukluğu var. ben baktığımda sonuca gerçi bütün değerlerde sorun var ama doktor sende sorun yok demiş eşime.kadriyecim senin eşinde de aynısorun var anladığım kadarıyla eşimi sonuçlarını yazsam kıyaslar mısın ?
haklısın kadriyeciğim ama insaoğluyuz işte umut ekmek kapısı gibi oluyor.hem ağlarız hem güleriz halimize biz.
sen bilrsin canim senyaz bakalimbende burda eşimnkilerle karilaştirayim ee negüzel bak bi sorunyokmuş biz diyorz ki eşin sorunu oldugu halde hamileik olduysa şimdi ahyli hayli our ya ben ilk zmanalr ekndimi çok siktigim için şimdi uzulen arkadşalrayardimci olmaya clişiyorum üzülmekle biyere varilmiyor demk istiyorum sadece
varya işim var canim şuan kuusra bakma emiiii
arkadaşlar merhaba;
ben adetimden 3 gün önce bhvg testi yaptırdım 0,5 çıktı sanırım bu ay hamile değilim bu sonuca göre olma ihtimalim varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?