Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyi olur canım bazen gözler görmüyor ama biz bu sitedeki tüm arkadaşlarla gönülden bağlıyız. düşünsene birbirimizin yüzünü görmüyoruz yolda birgün yan yana geçicez ama birbirimizi tanımıcaz oysaki nelerimizi paylaşıyoruz.bizler gönül dostuyuz.çünkü insan bu duygularını karamsarlığını en yakın arkadaşıyla bile paylaşamıyor.en iyi aynı sıkıntıları yaşayanlar anlıyor.

kadriyecim cevabını bekliyorum.çok merak ettim acaba benim düşüğümün de seebi bu olabilirmi

haklısın kadriyeciğim ama insaoğluyuz işte umut ekmek kapısı gibi oluyor.hem ağlarız hem güleriz halimize biz.

canım biz 9 aydır korunmuyoruz.mayısta düşüğüm oldu işte.ama biz 4.ayda doktor kontrollerinden geçtik.doktor eşimde de bende de sorun olmadığını söyledi. ama istersen değerleri yazayım sana

duygunun lekelenmesi varmış doktora gitmişş iğne vermiş ve riskli gebelik demiş:teselli: bu arada öyle demeyin benim ailemdeki hatunların hemen hemen hepsi ilk ayda hamile kaldı ve çoğu da çok fazla çalışmadan.3. çocuklarının çoğu tek gecelik kaçamaklardan olunca insan kendi de öyle olacak zannediyor...ve 2 ay geçince acaba deyiveriyor...hemde ailedekiler 1.5 yıl niye korundunuz hata ettiniz ya şimdi olmazsa deyiverince insan ne olduğunu bilemiyor.aslında bizim en büyük hatamız kıyaslamak ama...

ah kadriye m...........şimdi gördüm az önce hoşgeldin demişsin bana.....
sizlerin yanında insan HOŞBULMAZ MI?
HADİ KIZLAR,,,AZ KALDI MURADIMIZA..
YAKINDIR BİZE DE ADAKLAR YAPMAYA....
DUA EDELİM BİRBİRİMİZE,,,,,,,,,
NE MUTLU BİZİ BURDA BULUŞTURAN A
ŞÜKÜR YARADANIMA..........

slm kızlar sitede gezinirken sizin yazdığınız konunun da benim sorunumla aynı olduğunu gördüm. benim eşimde de sperm şekil bozukluğu var. ben baktığımda sonuca gerçi bütün değerlerde sorun var ama doktor sende sorun yok demiş eşime.kadriyecim senin eşinde de aynısorun var anladığım kadarıyla eşimi sonuçlarını yazsam kıyaslar mısın ?

iyi akşamlar arkadaşlar bu ay ço ciddi hesaplamalar yapıyorum ilk defa,keçi boynuzu kürü aldırdım eşime dayatmayla:)yarın ona başlıycaz,ilk defa kendi bedenimi bu kadar dinledim kasık ağrılarım yumurtamın çatlamasını hissetmeye çalıştım,mukus kontrolü yaptım bugün yine ilk defa,bu ay daha çok dua etmeye başladım,19 aydır ilk defa bugün ilişkiden sonra taaaam 1 saat yattım (çatlayacaktım nerdeyse ama sıktım dişimi),bu günlerde tatile çıkmam gerekiyodu aslında ablam,annem bekliyo beni ama direttim yumurtlamam geçmeden hiç bi yere kımıldamıycam dedim klava: ve ay sonuna erteledim tatili...bide böyle deneyelim bakalım,bu ayda bişi olmazsa salıcam artık kendimi,nolursa olsun artık ya bananee diycemcoksekeriremsu...öpüyorum hepinizi.:1hug:

şimalcim yazsana değerleri kontrol edelim

yazıyorum değerleri.bir de biliyosunuz bu işlemi çok zor şartlarda ve isteksiz zorla yapıyolar oyüzden bence çok gerçeği de yansıtmayabilir ve eşim diyoki az geldi nerdeyse vermicektim demişti bana.

3 gün ilişki olmamıştı.
semen volümü:3.5
semen rengi: gri sarı opak
fresh koagülasyon: pozitif
likefaksiyon zamanı:15
viskozite:viskoz
semen kokusu:kestane çiçek kokusu

seminal fruktoz:324
seminal ph:8

1/2 saat
+1 immotil spermatoaza:42
+2 yerinde hareketli: 7
+3 progresif yavaş hareketli:42
+4 progresif hızlı hareketli:9

1 saat
+1 immotil spermatoaza:49
+2 yerinde hareketli: 5
+3 progresif yavaş hareketli:40
+4 progresif hızlı hareketli:6

normal morfoloji:9
abnormal morfoloji:91

akrozomal defekt:2
neck-midpiece defekt:19
baş defekti:60
kuyruk defekti:10

1 ml.deki spermotoaza sayısı:71 milyon
toplam sperm sayısı: 248 milyon 500 bin
her sahadaki lökasit sayısı:3

fertilizasyon oranı normal morfoloji yani %5-14 arasında olunca %64 olurmuş.
demekki bizimki %65-70 oranında canım. sonuçlar böyle.zaten ben netten araştırdığımda verilen normal değerlere sahipti.bir de zaten test sonucunda eşimin sonuçlar ve yanında da olması gereken aralık veriliyor.ve değerlerin hepsi olması gereken aralıktaydı.

bir de labaratuardan labaratuar sonuçlar değişebiliyomuş.seninkiler nasol söyle.

bir de eşi test yaptıranlar sonuçlarını söylerlerse sevinirim.

kendi test sonucumu da yazayım

benim tahlil sonucum

TSH:2,86

Prolaktin: 13,9

FSH:6,32

KENDİ TEST ORANLARINIZI YAZARSANIZ SEVİRİM.BU ARADA BU TSH,FSH,PROLAKTİN NE DEMEK RAKAMLAR NEYİ İFADE EDİYOR?

arkadaşlar merhaba;

ben adetimden 3 gün önce bhvg testi yaptırdım 0,5 çıktı sanırım bu ay hamile değilim bu sonuca göre olma ihtimalim varmı?

tatlım geçen ay bende adete 2-3 gün önce kan testini yaptırmıştım üzerimde hamilelik bulguları olduğunu düşünerek, ama benim de 0,1 çıktı. çok düşük dedi dr. imkansız olduğunu söyledi..

günaydın herkese arkadaşlar sudenazcım beni beklemede olanlardan silebilirsin hamile değilmişimsenağlamadün doktra gittim ultrasonda baktı gebelik gibi görünüyo dedi o an içten bi inşallha dedim ama kan testi yapalım dedi 2 saat sonra kan testini eşimle aldım doktr beklemeden açtım sonuç 0.0-5.0 görünce eşime yok dedim oda doktr baksın sen bilmezsin dedi biz içeri bile girmedik asistnı götürdü sonuçları gösterdi bi adet söktürücü yazmış gelmişti eşim sancıları oluyo napıcaz dedi bide ağrı kesici yazıp verdi elimize yıkıldığım andı:a015:eşim için belli etmemeye çalıştım oda ben bu dktra güvenmyrum başkasına gidelim dedi ama ben artık grçrktrn yorulmuştum hala ağlamaktan gözlerim şiş akşam bide annem aradı adet söktürücü içme diye görümcem aradı benim 25 gün geçiyodu negatif çıktı ama hamileydim diye napacağımı şaşırdım belirtiler gebe olduğumu gösteriyo ama bilmiyorum çıldırıcam napiyim arkadaşlar hapları yiyeyimmi yoksa bekliyimmi :uhmfffffffff çok yazdım kusura bakmayın hadi öptüm rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

merhaba kizlar.....................
Akşam dayanamayip gebelik testi yaptim..........
Söz vermiştim yapmayacaktim ama dayanamadim.........
önce tek çizgi çikti hemen ben bu tabloya alişkin olduğum için hee tamam negatif deyip biraktim...............
Aradan yarim saat geçtiaynanin önünde duran teste baktim kiii ikinci bi çizgi belirmiş ama açik pembe renkti diyeri kadar koyu değildi....
Hamile olma ihtimali var mi biemiyorum...çünkü çizgi tam diyeri gibi net değildi................
Umutlanmak ve hayal kirikliği yaşamak istemiyorum...
Birazdan gidip kan testi yaptircamm..........
Allah hayirlisini nasip etsin bakalim.2-3 saate kadar kan testi sonucunu söylerim dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…