Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yo canim sanirm hamile olmaihtimalin düşük 5 olasi gerkiyomuşsonuçun niye erken yaptirdinki tahlili nekarlik evlisn ya niye oncedentahlil yapitirpita yipratiyosunz ki ekndinzi olurun abiarkin azcikkk yaaaa

bu daha ilk ciddi deneyişimizde. seyahetteydim merak ettim birde sonuca göre kendimi fazla yormayacaktım.
Geçen ay testler yapıtdım prolaktin ve diğerleri normal çıktır doktor ultrasyonlada baktı oda normal çıktı. bunlara rağmen ilk denememizde olmaması normal değil mi? yoksa başka şeylerede baktırmamız lazımmı?

kızlar bende gebelşk testi yaptım ve sonunda ikinci çizgiyi gördüm yani hamile olduğunu bile bile test yapan var mı bilmiyorum ama 2 ayda hep tek görünce ikinciyi görmek istedim hadi kızlar ya nazar mı değdirdik hiç hamiş haberi yok buarada duygunun son durumunu bşlen var mı?

hadi baklım seninde hayırlı olsun:1hug:erkekler bizlere göre çok sabırlı olabiliyorlar bazen:1rolleyes:umarım tedavin başarılı geçer ve en kısa zamnda sende bebişine kavuşursuna.s.

ben de yapmıştıö testi senin gibi...hem de kan tahlili sonuçlarına göre hamile olduğumu bile bile....bende merak etmiştim senin gibi ikinci çizgiyi inanırmısın yine ilk çizgi gibi çok koyu çıkmamıştı a.s ama yaptım işte.....bakalım bir de dr. gideyim de iyice bi ohhh idyeyim kuşkular kaybolsun en azından...a.s.

evet ya sende de kuşkular oluyor mu bende öyleyim bir doktora gitsemde içimdeki kuşkularımı atabilsem.ama daha 5+3 üm ve galiba benimki bişraz geç döllenmiş.bu arda kasık veya bel ağrın oluyor mu hele de yorulunca?

kasık ağrısı yaşamıyorum ama bel ağrısı oluyor bazen..ben de hapiırınca sancı oluyor biraz dinleniyorum geçiyor....ama geçen c.tesi temizlik yaptım biraz yoruldum farkına vardım hafif sancımaya başladı...bıraktım herşeyi biraz dinlendim...eşim görse kızardı ama ne yapayım içim rahat etmiyor yapmayıncada....yavaş yavaş yapıyom işte....
klava:

benim eşimde kıl dönmesinde ameliyat oldu 3 gün hastanedeyim.Allah tan odamız güzel.burası beni biraz yordu galiba.belim çok ağrıyo..benim eşim inanamadı hem kendisi hemde benim hayal kırıklığına uğramamıza dayanamıyordu.ben 2 ay boyunca adetim gelince istemeden de olsa gözümden yaş aktı.o da buna çok üzülmüştü.şimdi artık sabahları falan elini karnıma koyup salavat getiriyor.gözler parlıyo ya gerçekten

merhaba.yeni gelen tüm arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.evrimmcim medeni cesaretinden dolayı seni kutlarım.duyguncum endişelenme.bak bende kanama hala var.2 gün arayla iğne vurdurmaya devam ediyorum.bebeğim benimle doktor merak etme düşmeyecek dedi.inşallah bişeycik olmayacak hemen endişelenme.ben duacınım ve aynı durumda gibiyiz.pozitif düşün bebiş bunları hissediyor canım.haber ver merak ederim.
acibiber bende hamile olduğumu hatta çift çizgiyi görmeme rağmen yine test yaptım insan inanamıyor.hele helede benim gibi biri hiç inanamıyor.şimdi doktordan geldim yeni ve tam ziğot halinin resmini aldık.ancak inanıyorum hamile olduğuma.doktor bile eşime senin hanıma önce psikolojik destek vermek gerek dedi.görüşmek üzere.

ENEL cim...artık önemli kısmı bayağı bayağı aştın....şimdi ne olur,,tadını çıkart hamileliğinin....
bizim için..............

arkadaşlar bu arada 5 gün var adetime........
ama sabah olur ya hani bi kokusu vardır kendine has...
burnuma geldi.
zaten bu ay ilaçların yan etkisini bile yaşamadım.
önemli değil,ben rahatım.......
çokşükür yine de başka azalarım sağlıklı hiç olmazsa.....
yürüyemeyen hatta suyu bile tadıyla içemeyen,,,türlü türlü hasta kullar varken ben nasıl şükretmem ki....

canım merhaba doktor nasıl anladı 20 yada 21.gün yumurtladığını ben de genelde 12-14-16 ve 18.günlere ağırlık veriyorum çünkü

evet burcu-arda cım.nasıl hesapladınız ve hangi yöntemle ortaya çıktı.tatlım ordaysan yazar mısın?

mrblar arkadaşlar daha yeni girebildim.bi baktım sayfalarca yazı. oku oku bitiremedim.ben de 4 ay beklemiştim olmayınca dolktora gitmiştim.ultrasonda baktığında merak etme yumurtlaman oluyor demişti kan tahlillerine bakmıştı ama 12-14-16.günler ilişkide bulunun demişti öyle farklı bi tarih söylememişti 20.gün gibi.eşiminkine de bakıldı.her şey normal kafayı takma ve denemeye devam et demişti ama bu 9.ay ve artık sıkıldım. önümüzdeki ay da ateş ölçmeyi denicem ve tekrar doktora gidicem.

kadriyecim seni canı gönülden tebrik ederim.bütün gerçekliği ile yaşamını anlattın ve üstüne rabbime şükür ettin.hepimiz bu şekilde şükür ediyoruz.ve yüce rabbim herkese bi bebiş verecek biz bu şekilde şükür ve dua ettikçe.seni kocaman öpüyorum canım.

canım...sweetbaby...bursa lı kız...nasılsın?annemler giderken bursa yolundan gidiyorum...çanakkale yolu çok uzun oluyor...allah izin etse önümüzde vakitler otobüsle geçerken sana el salllar,selam ederim..........
bursa garaja giriyor,sonra mola susurluk..senin için bi de susurluk ayranı içerim

kadriyecim doğru söylüyorsun ama işte insanız karamsarlığa düşüyoruz hiç olmıcak gibi geliyo.biliyosun bende mayısta erken bir düşük yaşadım 8. aydı hevesle bekliyodum hamile olduğumu öğrendim ama 1 hafta sonra düştü şimdi diyorum aten sağlıklı olsa hayırlısı olsa sıkıca tutunurdu bana.sen şey demişsin düşmesinin nedeni eşim diye. eşinin sperm sonuçları nasıldıki.bu sebeple düşükler olabiliyomu merak ettim şimdi.sayısımı azdı,şekilde mi bozukluk vardı yoksa hareketliliğin demi.bunlar etki edermi düşüğe canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…