J
jasminia
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.701
yok olmaz canim rahat ol siz calişin ama 14.gün emi dedimi bişi doktor sugun yapin falan diye
yo canim sanirm hamile olmaihtimalin düşük 5 olasi gerkiyomuşsonuçun niye erken yaptirdinki tahlili nekarlik evlisn ya niye oncedentahlil yapitirpita yipratiyosunz ki ekndinzi olurun abiarkin azcikkk yaaaa
Bzide carşamba günü tupbbek merkzne gitcez bilğialcaz oradn da ya kizlar 135ytl bi muayeneee çok şükür durumum var ma egr istediğimz gibi fayda göremssek eşim söylenip durur atik çünkü o istemiyo gitmeyi daha erken diyo 3yil bitti nersi erkense daha
kızlar bende gebelşk testi yaptım ve sonunda ikinci çizgiyi gördümyani hamile olduğunu bile bile test yapan var mı bilmiyorum ama 2 ayda hep tek görünce ikinciyi görmek istedim hadi kızlar ya nazar mı değdirdik hiç hamiş haberi yok buarada duygunun son durumunu bşlen var mı?
evet ya sende de kuşkular oluyor mu bende öyleyim bir doktora gitsemde içimdeki kuşkularımı atabilsem.ama daha 5+3 üm ve galiba benimki bişraz geç döllenmiş.bu arda kasık veya bel ağrın oluyor mu hele de yorulunca?ben de yapmıştıö testi senin gibi...hem de kan tahlili sonuçlarına göre hamile olduğumu bile bile....bende merak etmiştim senin gibi ikinci çizgiyi inanırmısın yine ilk çizgi gibi çok koyu çıkmamıştı a.s ama yaptım işte.....bakalım bir de dr. gideyim de iyice bi ohhh idyeyim kuşkular kaybolsun en azından...a.s.
evet ya sende de kuşkular oluyor mu bende öyleyim bir doktora gitsemde içimdeki kuşkularımı atabilsem.ama daha 5+3 üm ve galiba benimki bişraz geç döllenmiş.bu arda kasık veya bel ağrın oluyor mu hele de yorulunca?
kızlar ben 10 gün önce doktora gitim ben yumurtlamamı hep 15 yada 16. gün olarak hesaplıyodum ve ona göre çalışıyoduk 4 aydır... meğerse ben 20-21. günlerde yumurtluyomuşumm:))) yani onca zaman boşa geçttii çünkü o zamanlar fazla çalışma olmuyoduuu:))
arkadaşlr duşünüyorum da söle bi,korunmayı bıraktıktan 10ay sonra hamile KALDIM HEMDE HİÇ BEKLEMDİĞİM AYDA SADCE 2KERELİK Bİ İLİŞKİ OLDUGU AYDA HAMİLE KALDIM.SONRA 2BUÇUK AYLIKTI 2.KONROLUMÜZE GİTTİK BEN DİYODUMKİ BBEKİMİZN KALP ATIŞLARINI DUYCAZ SONRA ELLERİNİ GÖRCEZ DERKEN BEBEKİMİZ GELİŞEMİŞ OLMUŞ MELEĞİM ANNESİNİN KARNINDA.AY O HABERİ ALMAK OLM GİBİYİD YAAA. MUAYENE MASASINDA 1SAAT FAALN AGLADIM ÇOK İYİ HATIRLIYORUM ÇÜNKÜ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞTIRMIŞTIM KENDİMİ ANNELİĞE BEBEKİME.NEYSE KURTAJDAN SONRA Bİ KADIN DOGUMCUYA GİTİTK EŞİMDEN DE TAHLİL İSTEDİ DÜŞÜĞÜN SEBEBİ EŞİNDNEDE KAYNAKLANIYOR OLABİLR DEDİ BAŞTAN IZMIŞTIK KADINA NEYSE EŞİNİN USTUNE DURDUK CİDDEN EŞİMDE VARDI SORUN O AMELİAYTOLDU ASLINDA BZİ EŞİN DURUMUNU BİLİYODUK ONEMSEMEDİK Bİ DE HAMİLELİK OLNCA GECTİ HERHALDE DEDİK. EŞİNİN MUAENSİNDE DOKTORU DEMİŞKİ 1YILDA YUZDE 50GERİELME OLMUŞ EGER BIRAZ DAHA DURSAYDINIZ TUPBBK BİLE ÇOK ZOR OLURDU SPERM BULAZDIK DEMİŞ ÇOK ETKİELNMİŞİTK HER SERDE Bİ HAYIR VARDIR ARKADAŞLAR.......BAKIN ŞİMDİ NEİ OLDU TATMBEKLİ HLA BEKİMİZ YOK AMA EGER BENİM BEBEKTE SORUNOLMSAYDI HAMİLEİKTE SORUN OLMASYDI YADA BEK OZÜRLÜ OLSAYDI Kİ O İHTİMAL VARMIL SPERMLERDE BOZUKLUK OLUNCA.2.BBEKİMZ HİÇ OLMUCAKTI BRKLİ.EVVTTT CANLARIM BENİM OKUYUN BU YAZDIGIMI VEE DERS ALIN ÖEL 2 AYDA 3AYDIR DENİYOZ OLMUYOR DEMEYİNNNN.VAKİT GECTİKÇE AYNLIZLIK OLE DOKUNUYOKİ İÇİME İŞLİYOR SAAT1E KADR YANLIZM BUGUN.EVDE TEK NEFESİM AMA ÇOK ŞÜKÜR YA OLAMZSA DEMİYORUMMMM.OLCAK DİYORUM KENDİMDEN DAHA ZOR HALLERE OLANLARA BAKIYORUM HİÇ HAMİLEİK YAŞAYAMAYANLARA 13YILLIK EVLİ OLAN 20YILLIK EVLİ OLANLARA BAKIYORUM SONRA EŞİYLE SORUNU OANALRA BAKIYORUM VE ALLAHIM SANA ÇOOKK ŞÜKÜR DİYORUM VE ALLAHA HERGÜN ŞÜKREDİYORUM ALAHIM BENİ MUSLÜMAN OLARK DUNYAYA GETİRİDİN İÇİN BANA MUKEMMEL Bİ AİE VERDĞİN İÇİN MUKEMMEL Bİ EŞ VERDĞİN İÇİN VE EN ÖENLİİS TÜM UZUVLARIMI VERDĞİN İÇİN DİYORUM HADİ BAKEMMMMMM SIRA SIZDE ŞİMDİ GÜLÜN BİRAZ VE SÜŞREDİN ETRAFINIZA BI BAKIN SİZN ELİNZDE BULUNAN Bİ ÇOK SANŞ DİGER İNSANALRDA VR MI DİYYEEE BURUN SZİİ BEKLİYORUMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?