- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.801
ben burdayımmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım ama yazışmalarınızı bir süredir takip ediyorum ve herkesin birbirine verdiği destek ve moralden çok etkilendim , umarım güzel dostluklar kurarız.... özetle ben 2 senelik evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz , eşimin ve benim tüm testlerimiz normal , mayısta yumurtlama takibi yapıldı , gonaphene ve yumurta çatlatıcı ovitrelle iğne oldum , çok ümitlendim ama maalesef olmadı , haziranda ve bu ay ise eşimin seyahatleri nedeniyle bu ilaçlara ara verdik. bu ayki çalışmalarımız da yumurtlama günlerime pek denk gelemedi gibi . çok uzattım galiba , beni de listeye ekler misiniz kızlar 17 temmuz olmam gereken tarih ,belki bi mucize falan olmuştur:) hepinize dua ediyorum,sevgiler ....
bendeeeeeeeeeeeeee burdayımmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım ama yazışmalarınızı bir süredir takip ediyorum ve herkesin birbirine verdiği destek ve moralden çok etkilendim , umarım güzel dostluklar kurarız.... özetle ben 2 senelik evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz , eşimin ve benim tüm testlerimiz normal , mayısta yumurtlama takibi yapıldı , gonaphene ve yumurta çatlatıcı ovitrelle iğne oldum , çok ümitlendim ama maalesef olmadı , haziranda ve bu ay ise eşimin seyahatleri nedeniyle bu ilaçlara ara verdik. bu ayki çalışmalarımız da yumurtlama günlerime pek denk gelemedi gibi . çok uzattım galiba , beni de listeye ekler misiniz kızlar 17 temmuz olmam gereken tarih ,belki bi mucize falan olmuştur:) hepinize dua ediyorum,sevgiler ....
ya kimse benim yazdıklarımı okumuyormu niye bana kimse cevap yazmıyorsenağlama
kızlar bana neler oluyor anlamıyorum ayın 1.de adet olmam gerekiyordu olmadım ara kanama olduğum için belki 15. olurum dedim neyse dün geldi ama çok az bugün bel ve kasık ağrısından ölüyorum hala kanama yok damla damla geliyor neden olur bu daha önceden hiç böle olmazdım ne olur cevo verin kafayı yemek üzereyimsenağlamasenağlama
HOŞGELDİİİİİİİİİİN CANIM ALLAHIM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAAAAHHHjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar[/QUOT
Hoşbulduk , amin cnm , bu bekleme duygusunu ancak aynısını yaşayanlar anlar ,inşallah isteyen ve bekleyen herkesin müjdesini en kısa zamanda alırız
arkadaşlar herkese merhaba. adetime bir hafta kala yani geçen cumartesi akıntıyla beraber çok az bir kan geldi ve sonra bugüne kadar pembe,açık kahve olarak devam etti. dün şüphelenip doktora gittim, kan testi istedi,dün sonucu öğrenmek için laboratuarı aradım, negatif dediler,oysa ben yerleşme kanaması olduğuna emindim.kafam karıştı iyice. göğüs uçlarım da acıyo. ayrıca adetlerim de düzenlidir,hiç başıma böyle bişi gelmemişti. doktor bu kanamaya sebep olacak bi sorun yok dedi. yarın tam olarak görüp öğrenicem sorunu, test sonucumu göremedim henüz. allak bullak oldum iyice. kan testi erken olmuş olabilir mi? hala içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo.Allah isteyen herkese bebiş verir inşallah....benim daha 3.denemem bu, yıllardır deneyenleri öyle iyi anladım ki bu 3 ayda,her ay ümitlenip sonra üzülmek...
bendeeeeeeeeeeeeee burdayımmmmmmmmm
bende burdayim arkadaşlar benimde tüp bebek olucak perşembe veya cuma yumurtalar toplanacak banada dua edermisiniz cok heycanliyim ya günler azaldikca insan bir başka oluyor nedense allahim herkesin gönlüne göre veri rinşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?