Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Arkadaşlar merhaba ben aranıza bugün katıldım ama yazışmalarınızı bir süredir takip ediyorum ve herkesin birbirine verdiği destek ve moralden çok etkilendim , umarım güzel dostluklar kurarız.... özetle ben 2 senelik evliyim ve 1 senedir korunmuyoruz , eşimin ve benim tüm testlerimiz normal , mayısta yumurtlama takibi yapıldı , gonaphene ve yumurta çatlatıcı ovitrelle iğne oldum , çok ümitlendim ama maalesef olmadı , haziranda ve bu ay ise eşimin seyahatleri nedeniyle bu ilaçlara ara verdik. bu ayki çalışmalarımız da yumurtlama günlerime pek denk gelemedi gibi . çok uzattım galiba , beni de listeye ekler misiniz kızlar 17 temmuz olmam gereken tarih ,belki bi mucize falan olmuştur:) hepinize dua ediyorum,sevgiler ....

canım aramıza hoşgeldin umarım güzel vakitler geçiririz. En kısa zamanda bebişine kavuşursun inş.. yerimseniben

HOŞGELDİİİİİİİİİİN CANIM ALLAHIM HEPİMİZİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAAAAHHHjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

CANIM BU KONUDA HİÇ BİLGİ SAHİBİ DEĞİLİM AMA ADETLERİN DÜZENSİZSE BELKİ ÜSTÜNE GÖRME OLMUŞ OLABİLİR VEYA ZOR SÖKÜLÜYO OLABİLİR CANIM AMA RABBİM KALBİNE GÖRE VERSİN CANIMsengözlerimebaksanab

gocmen biraz daha bekle istersen belki gelirr. eğer gelmez kesilirsen bi test yaparsın canım. Allah herkezin gönlüne göre versin.

arkadaşlar herkese merhaba. adetime bir hafta kala yani geçen cumartesi akıntıyla beraber çok az bir kan geldi ve sonra bugüne kadar pembe,açık kahve olarak devam etti. dün şüphelenip doktora gittim, kan testi istedi,dün sonucu öğrenmek için laboratuarı aradım, negatif dediler,oysa ben yerleşme kanaması olduğuna emindim.kafam karıştı iyice. göğüs uçlarım da acıyo. ayrıca adetlerim de düzenlidir,hiç başıma böyle bişi gelmemişti. doktor bu kanamaya sebep olacak bi sorun yok dedi. yarın tam olarak görüp öğrenicem sorunu, test sonucumu göremedim henüz. allak bullak oldum iyice. kan testi erken olmuş olabilir mi? hala içimden bi ses hamile olduğumu söylüyo.Allah isteyen herkese bebiş verir inşallah....benim daha 3.denemem bu, yıllardır deneyenleri öyle iyi anladım ki bu 3 ayda,her ay ümitlenip sonra üzülmek...

MERHABA YERLEŞME KANAMASI DEMİŞSİN BEN İLK DEFA DUYDUM BANADA ANLATIRMISIN BİLDİĞİN KADARIYLA YERLEŞME KANAMASINI NE ZAMAN OLUR NE KADAR OLUR HERKESTE OLURMU???????şakkıdı

ben de internetten araştırdım ve bilgi sahibi oldum canım. yumurta döllendikten sonra rahime yerleşirken kılcal damar üstüne dek gelirse hafif bir kanama veya lekelenmeye sebep olabiliyormuş.genellikle döllenmeden 7-10 gün sonra olurmuş.bazen adet tarihiyle aynı zamanda olduğu için çoğu kadın hamile olduğunu bile anlamazmış. ama dediğim gibi çok hafif bir kanama bu. ve rengi ve yapısı da farklı oluyormuş. benim bildiğim bu kadar valla. bazen fazla bilmek de iyi olmuyor galiba:) bu defa her yaşadığımzı hamilelik belirtisi sanabiliyoruz,benim gibi:)

ve herkeste olmayabilir. yani illaki olacak diye bir durum yok. ama internetteki hamilelik sitelerinde normalden farklı zamanda,farklı nitelikte adet görülürse hamilelik ihtimalinden şüphenelinir diyor.

kızlar benim 12 temmuz ama hiç sanmıyorum bişey olduğunu göğsüm çok acıyo ve şiştiler ama zaten bende her adet dönemi olan bişey bu bide kızlar benim adete bi kaç gün kala karnım guruldar ve yine aynısı var az az böle olan varmı

hee bide dün akşam sağ kasığıma böle kısa süreli kramp girdi girdi çıktı bi kaç kez o kadar pek hamişlik belirtisi yok anlıcağınız((

Arkadaşlar benim çok merak ettiğim bişey var , erken hamilelik belirtisi olarak kirpiklerin çapraz çapraz durması sizce ne kadar duyulmuş ya da yaşanmış bişey, buradaki erken belirtilere baktım ama kimsenin pek başına gelmemiş ya da farkedilmemiş.adetime 9 gün var ve biraz önce farkettim ki kirpiklerim çapraz duruyor. belirti olabilir mi ya da ben mi her ay heveslenecek bişeyler yaratıyorum? bilgisi olan varsa nolur benimle paylaşsın( bi de bikaç gündür sırtım ve belim inanılmaz ağrıyor , adetlerimde hiç bel ve sırt ağrım olmadı , bu bir belirti olamaz di mi bebiş varsa? her ay bastırıyorum kendimi yok yok kesin hamile değilimdir diye üzülmemek ve hayalkırıklığına uğramamak için ama sonuç hep aynı üzüntü ve hayalkırıklığı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…