Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar hele şükür girebildim bu ara çok yoğunum giremedim aklım burda kaldı..
kızlar bu arada ben hala beklemedeyim 7 gün geçti işyerinin yakınında eczane yok 3 gündürde geç çıkıyorum işyerinden alamadım bu akşam nasipse alıcam sabah yapacam size bildirim ama hiç umudum yok çünkü hiçbir belirti yok sadece göğüs uclarım hassas okadar hamiş olsam başka belirtiler olurdu deme...
aslında adetime yakın vardı baya bi ama yok oldu hepsi
hakkımızda hayırslı...

sevil slm,ben bugün katıldım aranıza , beni de 17 temmuza ekleyebilirseniz sevinirim , tşkler şimdiden ...inşallah iyi haberlerini alırız en kısa zamanda ....

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım ve ağustosu bekleyenlerdenim benide listeye eklermisiniz

sevil slm,ben bugün katıldım aranıza , beni de 17 temmuza ekleyebilirseniz sevinirim , tşkler şimdiden ...inşallah iyi haberlerini alırız en kısa zamanda ....

yeni katılan arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz liste eklemeyi sudenaz arkadaşımız yapıyo. siz adet olucağınız tarihi yazın o girdiği zaman görüp sizi listeye ekler. yerimseniben umarım listemiz uğur getirir...

Hayırlısı olur canım inş hamişsindir. Belirtilei takama kafana kişiden kişeye değişiyo. Sabah sonucu öğrendiğinde bizi haberdar et olur mu? yerimseniben

arkadaşlar arkadaşımın bebişi oldu okadar duygulandımki allahım inş hepimize nasip etsin offfffff çok güsel bişey bu akşam yine gidicem yardım ederim ona çok güsel bişey ya allahım hepimize nasip etsin o duyguyu tatmayı

hb teşekkür ederiz bizi yönlendirdiğin için şahsen ben henüz siteyle ilgili pek bişey bilmiyorum
benm tarihim 3 ağust
senağlama lütfen olsun artık

sevil canım bebişin olabilir dikkat et sen hamilelik belirtileri henüz başlamayabilir inş hamişsindirde istediğine kavuşursun

aslına bakarsan çok olmadı 3 ay geçti ama ne bileyim ilkinde olmayınca sanki hiç olmayacak duygusuna kapılıyor insan
2 yıllık evliyim tam çocuk yapmaya karar verdik kistimiz ortaya çıktı sol yumurtalığım hiç çalışmıyormuş
dr dediğine göre sağ çalışıyormuş ama ne bileyim korkuyorum işti
zaten dr sol yumurtalığın hiç çalışmıyor dediğinde dünya başıma yıkıldı sanki
şimdi biraz toparladım ama korkularım geçmedi hala

evet canım daha yeniymiş benimde aynı gerçi 3. ayım bekliyoruz. Burda 1 sene bekleyende var 1. aydan hamile kalanda herşey kısmet zamanı gelince oluyo işde sanada doktorun dediği gibi eğer yumurtalığın çalışıyomuş iyi düşün iyi olsun canım .Rabbim en kısa zamanda herkeze nasip eder inş.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben hiç doktora gitmedim bu 3. ayıdada olmazsa bende bi kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

ben haber aldım canım duygun bebiş gözükmüyormuş kese felanda gözükmüyormuş cuma günü tekrar gidecekmiş doktora inş bişey olmaz

ayy yaa inşaallahh ama bazı arkadaşlarda duymuştum belki daha yeni diye gözükmüyodur. inşallah bi sorun çıkmaz inş..:sm_confused:

arkadaslarım soruma bı cevap verecek yokmu sımdısengözlerimebaksanab

arkadaslarım soruma bı cevap verecek yokmu sımdısengözlerimebaksanab

valla canım bildiğim kadarıyla adetine 7 gün kala yapıldığında tutmuyo. ama yumurtlamanın ne zaman olduğunu kestiremeyenler yani kaçırmamak için adete kadar gün aşır yapıyola bazen geç döllenme yaşanabiliyo. Bildiğim kadarıyla böyle. yerimseniben

ya arkadaşlar bende size bişey sorim şimdi 1,5 senelik evliyim ve bu 3 ayım olucak korunmayalı şimdiye kadar ne ben nede eşim hiç doktora gitmedik ben bu ayda geçsin olmazsa giderim diyodum. Sizce biraz daha beklim mi yoksa zaman kaybetmeden bu ay gidim mii?????

sagol esmacım hızır gıbı yetısıtın yınea.s.

sende dr a gıt bu arada hamılelıge hazırlık ıcın bakıyolar smear testı falan yaparlar hem folık asıt alırsın gecıktırme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…