- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.761
HAMİLEYİM GİBİ Bİ ÜMİDİM YOK KESİNLİKE CANIM..ÇÜNKÜ ATEŞİM ÇOK DÜŞÜK...AMA ANLATICAM DR.A....NE DİYECEK GÖRECEZ BAKALIM....SİZİ ANCAK YARIN HABERDAR EDEBİLİRİM..ÇÜNKÜ ÖĞLEDEN SONRA ÇALIŞMIYCAM..ARTIK YENİ ELEMAN GELDİ...VARDİYALI ÇALIŞIYORUM..yerimseniben.
HAMİLEYİM GİBİ Bİ ÜMİDİM YOK KESİNLİKE CANIM..ÇÜNKÜ ATEŞİM ÇOK DÜŞÜK...AMA ANLATICAM DR.A....NE DİYECEK GÖRECEZ BAKALIM....SİZİ ANCAK YARIN HABERDAR EDEBİLİRİM..ÇÜNKÜ ÖĞLEDEN SONRA ÇALIŞMIYCAM..ARTIK YENİ ELEMAN GELDİ...VARDİYALI ÇALIŞIYORUM..yerimseniben.
slm kıslar size bişey sorabilirmiyim
benim sol yumuntalıkta çukulata kistim var ama sağ yumurtalık düzenli çalışıyormuş tek yumurtalıkla çocuk sahibi olabilirmiyim
dr olabilirsin dedi ama ben emin olamıyorum
suenazcım bide benim 3gündür falan akıntım var gibi oluyor bakıyorum bişi yok acaba yumurtlaman bitmeini diye dalga geçiyor eşimde ne acaba bilyonmu bide kokuda var akıntımda bayadır böle olmuyodu.bzide yarın gitcez bakalım doktora canıom dua et
slm arkadaşlar benide listenize eklermisiniz?ben 23+6 haftalık hamileyim ekim sonu allah kısmet ederse bebeğimi doğuracağım.yazılarınızı okuyunca bir ara aynı şeyleri bende yaşamıştım o günler geldi aklıma:)dilerim hepinizin istekleri en kısa zamanda gerçekleşir lütfen kafanızı takmayın taktıkça bu iş olmuyor zaten.kendinize çok iyi bakın sevgiler.
teşekkür ederim şimdi içim biraz daha rahat 3 aydır bekliyorum ama olmuyor her ay umutlarım dahada tükeniyor ağustosu bekliyorum şimdi ne kadar zormuş beklemek allah herkese nasip etsin
artık dr gitmeye de korkuyorum her gittiğimde yeni bişeyler çıkıyor en son gittiğimde kanal filmide istedi ama ben bir türlü cesaret edip yaptıramıyorum baya ağrılı oluyo diyolar
sudecim canım.. Bu ay ilaç kullnadın ya belkide ondan öyle olmuştur adetin.. Bende ameliyatımdan sonra iki ay az olmuştum..şimdi normale döndü..stres üzüntü ilaçlar etkliyor canım adeti.. Sıkıntı yapma rahat ol.. Dr a söylersin zaten.. Bence ilaçların etkisi olabilir.. Progestran öyle yapabilir bence.. Hadi iyi haberlerle gel canımm..
canim bende aynen öyle tahmin ediyorum ....bide progestanida vajinadan almiştim...kesin ondan oldu....bakalim benim dr.ne diyecek...
sudenazzz canım bu ateş olcumunde en cok sen bilgilisiı.sen buna hakkaten guvenıyrmusun?bak ben gecen bır kac ay strestenmıdır nedendır bilmiyorum ama yumurtlamamıştım.bunu da bana ovulasyon testı gosterdı ayrıca ben epey zamandır mukusumu kontrol edıyorum ve hiç yumurta akı gibi degıl yanı mukusun kalıtesı de yok.vajınam hep kuru.bu ay bende ateş olcumu başladım ve eger dogru gosterıyorsa bugun adetımın 19 gunu ve ateşım cok duştu.36.1 zaaten boyle başladı ve hep WWWW bu şekilde dablw çızdı şımdı ise cok duştu yanı bu ay da yumurtlamadım biliyorum ona rağmen adetlerım duzenlı yaaa. ben bu hafta doktora gıdecegım.ne olur dua edin benım için.bir şey var ama ne bılmıyorum.bu ay da mukusum yoktu hep kuru kaldı vajınam.bilmiyorum neyım var.rabbim bizim kucagımızı boş bırakmasın.bize bebişlerimizi versin inşallah.
sudenazzz canım bu ateş olcumunde en cok sen bilgilisiı.sen buna hakkaten guvenıyrmusun?bak ben gecen bır kac ay strestenmıdır nedendır bilmiyorum ama yumurtlamamıştım.bunu da bana ovulasyon testı gosterdı ayrıca ben epey zamandır mukusumu kontrol edıyorum ve hiç yumurta akı gibi degıl yanı mukusun kalıtesı de yok.vajınam hep kuru.bu ay bende ateş olcumu başladım ve eger dogru gosterıyorsa bugun adetımın 19 gunu ve ateşım cok duştu.36.1 zaaten boyle başladı ve hep WWWW bu şekilde dablw çızdı şımdı ise cok duştu yanı bu ay da yumurtlamadım biliyorum ona rağmen adetlerım duzenlı yaaa. ben bu hafta doktora gıdecegım.ne olur dua edin benım için.bir şey var ama ne bılmıyorum.bu ay da mukusum yoktu hep kuru kaldı vajınam.bilmiyorum neyım var.rabbim bizim kucagımızı boş bırakmasın.bize bebişlerimizi versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?