- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.861
canim sonuşalriniz çok güzel eşiminkiler bakarsak..laborotuar onemli ama söle bi gercek var erkeklerden hep ayni yolla aliyoalr ya zaten oyuzden herkez için bi güncelelme var zaten yani herkesin ayini sekilde aldiklari için karsialştirma yaparken öenmli değilyani.önemli olan perhiz canim neyse eşimin doktoru 40milyon oldugu halde normal yolla olamini bekleyin diyo canim ee siz hayli hayli bekelyin artik burada nerde oğrtmenlik yapiyosun buarada
aytuğ 08 canım ben de 9 aydır korunmuyorum.mayısta erken bir düşük yaşadım ve 4.ayda doktor kontrollerinde eşimde de bende de hiçbir sorun olmadığı söylendi.kafaya takmayın dedi.doktor neden sana ilaç ve iğne verdi.hızlandırmak için mi?
ben de 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum benim bunları istememe gerek varmı kendiliğinden veriyomu.
bu arada sana rahim filmi çekildi mi?
evt aytug senin durumun bıraz değişikmiş ozaman yanlış analam ama söle söleyyeim sence aldırdıgın bebekin sorumlulugunu çekmen lazım cezasını demiyorum çok agır olur kimse kısra bakamsın ama arkadaşlar evliyada değil bbek aldıran arkadşalara alkışş iştiyorummm
canım lütfen üzülme.tabiki biz senin şartlarını neler yaşadığını bilemeyiz.kimse küçücük bebeğini kolay kolay koparamaz kendinden.cezalandırıldığını da düşünme sakın her şey de vardır bir hayır.demekki şu an beklemen gerekiyor.belki bu şekilde sabrımız sınanıyor.Allah hepimizi heyecanını,isteğini görüyor.en yakında mucizesini gösterir inşallah.bebişlerimizi kucağımıza alırız.
cnm çok tşkler anlayışın ve içime su serpen bu güzel mesajın için, inşallah dediğin gibi allah mucizesini en yakında gösterir .aslında benim bunu burada paylaşmamam gerekiyordu galiba , hata yaptım, okuyup rahatsız olan varsa ltf kusura bakmasın .
cnm inşallah en kısa zamanda hepinizin iyi haberlerini alırım , tekrar çok tşk ederim sana .
esmacım cıkmıssın ama ıns yarın okursun
bende anadolu yakasındayım
medıpole leyla hanıma gıdıyorum cokda memnunum
medıcalpark acıldı bırde yenı mehtap yazıcıoglu dıye bı dr var ona gıdecegım ptesı de cunku leyla hanımdan ancak 1 agustosa randevu alabıldım benım ıcın cok gec hemde medıcalparkıda bı denemek ıstıyorum hangısı bana gore ıyıse onu tercıh edecegım
ordan gelınce daha ıyı fıkır verebılırım sana
bu tarafta en ıyı hastaneler zaten ıkısıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?