Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kırmızıcım bende p tesı gıtcem kadrıyede sorar bende sorarım hayatım ama sen dıkkat et bebek olmasa bıle bayanlar ıcın agır kaldırmak pek ıyı degıl

tamam canım teşekkür ederim zaten doktor da sorun yok demişti ama insan kendisi de emin olmak istiyo canım.neyse tekrar teşekkürler.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

esmacım cıkmıssın ama ıns yarın okursun
bende anadolu yakasındayım
medıpole leyla hanıma gıdıyorum cokda memnunum
medıcalpark acıldı bırde yenı mehtap yazıcıoglu dıye bı dr var ona gıdecegım ptesı de cunku leyla hanımdan ancak 1 agustosa randevu alabıldım benım ıcın cok gec hemde medıcalparkıda bı denemek ıstıyorum hangısı bana gore ıyıse onu tercıh edecegım
ordan gelınce daha ıyı fıkır verebılırım sana
bu tarafta en ıyı hastaneler zaten ıkısıde

cnm düşük için çok üzüldüm, doktor sorun yok dediğine göre yakında haberini alırız inşallah... bi arkadaşım da düşük yaptı 6haftalıkken ve 3 ay sonra yine hamile kaldı ve şimdi 7 aylık hamile ve gayet iyi gidiyor, sakın kafana takma , o öyle yaptı ve faydasını gördü inan .benim durumum biraz değişik, burada herkes samimi ve yakın olduğundan paylaşabileceğimi düşündüm , biz eşimle maalesef evlenmeden önce beraber olmaya başladık ve bundan yaklaşık 5 sene önce çok çok pişmanım ki bir bebek aldırmak durumunda kaldık ,evlenme imkanımız yoktu ,o günden beri hergün pişmanlıkla uyanıyorum ve acı çekiyorum. 1 senedir bebek olmayınca aynı doktoruma gittim , o nedenle rahim filimine gerek görmedi ama bütün tahlillerimizi yaptı benim ve eşimin. sonra da herşey normal ama 1 sene beklemeniz benim için uzun bir süre dedi ve bu ilaçları verdi,sanırım yumurtlamayı ve çatlatmayı hızlandırmak istedi. doktorun gerekli görürse zaten verecektir ama istersen yine de bir sor gerek var mı diye . ya durumum işte böyle...görüşürüz....

tepkini anlıyorum ama o anki şartların nasıl oluştuğunu ve neden bunları yaşamak sorunda kaldığımı burada uzun uzun anlatmayacağım çnkü zaten yeteri kadar fazla ağırdı , ben isteyerek bunu yapanlardan değildim , tamamen eşim neden olmuştu ,ardından 2 sene psikolojik tedavi gördüm. eşim de sonrasında ne yaptığını anladı ve gittiği hacda günlerce bunun için af diledi . inan biliyorum allahın bizi cezalandırdığını , benim çektiklerimden daha ağır olamaz zaten söylediklerin.yine de sağol akışlarına ....

canım lütfen üzülme.tabiki biz senin şartlarını neler yaşadığını bilemeyiz.kimse küçücük bebeğini kolay kolay koparamaz kendinden.cezalandırıldığını da düşünme sakın her şey de vardır bir hayır.demekki şu an beklemen gerekiyor.belki bu şekilde sabrımız sınanıyor.Allah hepimizi heyecanını,isteğini görüyor.en yakında mucizesini gösterir inşallah.bebişlerimizi kucağımıza alırız.

cnm çok tşkler anlayışın ve içime su serpen bu güzel mesajın için, inşallah dediğin gibi allah mucizesini en yakında gösterir .aslında benim bunu burada paylaşmamam gerekiyordu galiba , hata yaptım, okuyup rahatsız olan varsa ltf kusura bakmasın .
cnm inşallah en kısa zamanda hepinizin iyi haberlerini alırım , tekrar çok tşk ederim sana .

sen kendini bizlere yakın hissettiğin için bunları anlattın.sana ancak samimiyetin için teşekkür edebiliriz.canım lütfen kafana takma.güzl günler yakındır inşallah.lütfen kendini kötü hissetme.

cnm sağol daha iyi hissediyorum kendimi şimdi. inşallah çok yakında burada harika haberleri neşeli neşeli yazışıp mutluluklarımızı paylaşıyor oluruz ..

bebeklerini aldiranlara bende cok uzuluyorum kiziyorumda belki ama daha cok icim aciyo cunku benimde 1 yildir bebegim olmuyo ama kimseyi yaptigi hatadan dolayi veya vermek zorunda kaldigi bu zor karardan dolayi yargilamak bize dusmez gibi geliyo cunku yasamayana yorum yapmak cok kolay kimseyide kinamiyorum cunku biliyorum ki kinadigim sey kendi basima gelmeden bu dunyadan goc etmem Allah akil fikir sagligi versin kimseyi dogru yoldan saptirmasin ve sabir versin bir kez daha ayni seyi yasatmasin

arkadaslar benide listeye eklemeniz mumkunmu.temmuz yada agustosta Allah`im izin verirse bir bebesim olsun artik.3 yillik evliyim 1 yildir korunmuyorum.
gecen ayda 2 gun adetim gecikti ve cok umitlendim..Ama sanirim psikolij oluyo butun duzenim bozuldu birazcik dusunmesem belkide olucak.
Ama herseyin hayirli diyorum
Allah hepimizin yuzunu guldurur insaallah

canımcım sağol ilgilendiğin için medipol hastanesi biliyorum. Ablam geçen sene orda çalışmıştı ama ayrıldıı.medıcalparkda yeni hastane olması lazım sen bi gidip memnun kalırsın bana yazarsın sağol canım öptüm. Şeniz

GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN ARKAAAAADAAAAAAAALAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SUDEANAZ NE OLDU ACABA YAZMADI HABERİ OLAN VARMI????????kafamçokkarıştı

günaydın arkadaşlar dün yazdıklarıma cevp yazmışsınız teşekkür ederim bugün size gene bir şey sorucam daha doğrusu anlatıcam şimdi kayınvalidem dün gezmede fal baktırmış bebek için kapatmış kadında açar açmaz bebek için kapatmışsın demiş senin gelin hamile demiş annemde demiş yok adetli hayır demiş kadın üstüne görüyo o hamile ama demiş 15 gün sonra anlıcak ikiz olucak demiş siz olsanız inanırmısınız ben inanmam aslında ama aklımda karışmadı değil hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…