- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #5.901
canım günaydın şimdi gezerken gördüm msj hemen yaziyim dedim hikayemi,sizleri okurken bende aynı sıkıntıları yaşamış olduğum günlerim geldi gözümün önüne belki dedim arkadaşlara tercüman olurum.herşeyden önce allahın dediği oluyor biz ne kadar çabalarsak çabalayalım vakit saat gelmeyince olmuyor.biz evleneli 2 yıl doldu yani hamile kaldığımda 2 yıllık evliydim yaşım geçmemiş olsaydı aslında uzatmayı düşünüyordum ama hem dr um hemde ailenin baskısı artık yıldırdığı için bizde çocuk yapmaya kara verdik.2 yılı geçkin bir süre hap kullandım sonra birgün şu anki dr tanıştım ve hap kullanmayla gebe kalamamnın hiçbir bağlantısı olmadığını bana çok güzel izah etti ama yaşımın geçmekte olduğunu dolayısıyla yumurtlama süremin azalmaya başladığını ve artık karar vermemiz gerektiğini anlattı.bende durumu eşimle paylaştığımda bir müddet daha devam sonra bırakırsın dedi.adam rahatına düşkün yaşantımız kısıtlanacak diye bebek istemezken şimdi hergün YA DOĞSUN ARTIK BEN OĞLUMU SEVEYİM demeye başladı.dr bana anlattığı hamilelik denen olayı bir hedef tablosu düşün sen bir hedefsin eşinde sana atılan ok hedef tahtasında oku 12den vurabilme ihtimalin ne kadarsa gebe kalabilme şansın işte o kadar diye izah etti.ve tek faktör kadın değil erkek en önemli faktör dedi.24 yaş gebe kalabilmenin en yüksek yaşıdır bu yaştan sonra yumurtlama yavaşlar ve şans aşağıya doğru düşer diye izah etmişti.beni psikolog gibi gebeliğe hazırladı arkadaşım çok yardımcı oldu.gebelik öncesi testler yaptırdı bana tiroid,kan sayımı,toksoplazma,kızamıkçık tüm sonuçlarım iyiydi artık çalışmalara devam dedi.ben ilacı kestim 4. ayımda hamile kaldım.eşimde sürekli okuyor işte ilişki sonrası yat kalma bak tutmazmış falan inanki hepsi boş biz gerçi o ay epey bir çalıştık eşim seyahate gitmeden ve geldikten sonra çalışmalar devam etti ilginç olan şuki ben hiçbirinde öyle uzun süre yatmadım ve yumurtlama günüm gelmeden gebe kalmışım.ilk önce check upa girmiştik oradaki dr bizi uyardı benim glikozum yüksek çıkmış gebe olabilirsiniz demişti bende bekleyelim daha adet günüme var olmazsa tahlil yaparız demiştim ve allahtan röntgen çektirmemişim çünkü hamileymişim:)1 mart günü eşimle ecz den testi aldık eve geldik ve mrekla ben yapıcam dedi zaten ikimizde bilmiyoruz nasıl olduğunu hemen aldı ve bana şöyle dedi;AŞKIM BU AYDA PAS GEÇMİŞİZ NAPALIM DURMAK YOK YOLA DEVAM OLANA KADAR.bende napalım sağlık olsun dedim sonra bana tsti gösterdi çift çizgi çıkmış HADİ HADİ GÖZÜN AYDIN ANNE OLUYOSUN dediğindeki gözyaşlarımı anlatamam çok tuhaf ama güzel bir duyguydu.cinsiyetini öğrendiğimde yaşadığım heyecan bile o günkü kadar değildi.daha sonra amniyosentez oldum ve döktüğüm gözyaşının haddi hesabı olamaz ya bebeğime birşey olursa diye.çok şükür bu aya kadar geldik çok akıllı ve uyumlu bir bebeğim var teyzesi biz canı gönülden iliyoruz ki inşallah sizlerde bu mutluluğu hayırlısıyla yaşayın çünkü ANNELİK çok farklı bir duyguymuş ben daha kucağıma almadan bunu söylüyorum kimbilir alınca neler olacak.umarım yazdıklarımla kafanızı şişirmem.biz sizi kocaman öpüyoruz oğluşumda tekmeliyo bende bende diye:))
günaydın canım.... Nasılsın....slm kızlar herkese günaydın
teşekkür ederim esmacım iyiyim sizlerle paylaştıkça duygularımı yaşadıklarımı daha iyi hissediyorum kendimi sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?