Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ya duygularını çok güzel ifade etmişsin çok etkilendim inan. Söyleyecek bişey bulamıyorum.Sanki o anı ben yaşıyomuşum gibi oldu. Kendimi yerine koydum o bile heyecanlandırdı beni. :smiley-cool: Allah sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin meleğinin cennet kokusunu alırsın inş. Bizlerede en kısa zamanda nasip etsin hamişlerin duası kabul olur derler dualarını bizden eksik etme Şeniz

arkadaşlar benide yazınız lütfen listenize bende belki bu ay kalabilirim:) Allahım hayırlısıyla inşallah banada nasip eder

zeynep canım ne güzel anlatmışsın allah analı babalı büyütsün yavrunu gözlerim doldu valla okurken...bişey sorabilirmiyim doktoru kim?

ya zeynepcim ne yaptın sen bize :)
çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını esmanın söylediği gibi bende aynı şeyleri hissettim çok heyecanlandım ve duygulandım sanki ben yaşadım
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı bizlerede aynı duyguları yaşamayı nasip etsin

teşekkür ederim esmacım iyiyim sizlerle paylaştıkça duygularımı yaşadıklarımı daha iyi hissediyorum kendimi sen nasılsın

kızlar bişey sorucam size benim ağzımda böle şekerimsi gibi bi tat var 2 gündür bööle bi tuhaf ağzımda kuruluk yok ama sanki susuyomuşum gibi

Arkadaşlar merhaba; size bir soru olacak.. geçen bahsetmişitim norma adet tarihimden önce kan testi yaptırdım bhcg 0,5 çıktı.. fakat adet tarihimden 2 gün geçmesine rağmen henüz adet olmadım cumarteside tatile gitcez. sizce geciktirici kullanırsam herhangi bir zarar olur mu?

slm kızlar dün akşam test yaptım sonuç negatif
bügün itibariyle 8 gün oldu halada tık yok bekliycem cumaya kadar gelmezse kanda baktıracam

canım bence önce bi test al eczaneden sonra kullan ve ayrıca benim bildiğim adetine 3-4 gün kala geciktirici etki eder şimdiden sonra fayda vermez

ama kızlar evde yapılan testler en doğru sonucu adet tarihinden 10 gün sonra veriyormuş bana kalırsa emin olmadan geciktirici veye başka bişey kullanma
eğer olursan tampon kullanabilirsin

KIZLAR ben geldım.yaaa bu devlet hastanelerı varıya korkunç bir şey. doktora durumumu anlatıyorum 17 aydır gebelık olmadı bebek istiyorum diyorum bir ultrasyona bakın dıyorum.nerdeeeee sen bana adetın 3 gunu hormon tahlılı getır dıyor.ve ugraşmak bile istemedı yaa ultrasyona bakmak bile istemedı.ben adetimin 3 gunu kan verırım ama sonuçlarını devlet degıl özele gitmeyı duşunuyorum.onlar baksın orda daha guzel ılgılenıyorlar.hormon tahlılı özelde yaptıramam orada cok pahalı ssk liya bile 100 ytl ye mal oluyor.işte boyle kızlar boşuna gittim boş geldım....siz nasılsınız? hamişler varmı? yeni hamişler?

slm canım benimde ilk 9 gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım çıkmadı 2 gün sonra regl oldum ve moralim çok bozulmuştu biraz daha bekle en azından 10 günü geçir sonra üzülme benim gibi olurmu.idrarda zaten çıkmaz mrk etme en azından bekle lütfen

sağl canım yürekten diliyorum sizinde bu duyguları yaşamanızı.benim doktorum Beylikdüzü Acıbadem de Dr Aylin Tatlıadım çok iyi ve bende çok memnunum randevu alabilmek için sıraya giriyorsun nerdeyse,eğer istesen tlf verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…