Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hoşgeldin canım. Evet dediğin gibi ssk hastaneleri insana kafayı yedirtir. daha çok hasta eder.. bende hiç sevmem beklemeyi ve ilgisizliği en iyisi sonuçlarını başka hastanede başka doktora gösterirsin canım hayırlısı olur inş. hamiş haberi henüz kimseden gelmedi bu ay sıcaklardan herkez tembellik yaptı herhaldeee:smiley-cool:

canım benim sizin yazdıklarınızı okuyuncada ben sulugöz ağlamaya başlıyorum.hamilelerin duaları kabul olur derler evet ben hepiniz için dua ediyorum rabbim sağlıkla ve sıhhatle nasip etsin inşallah.bak bak teyzesi oğlumda dua ediyor tekmeyle onunki dahada kabul olur çünkü

kadriye 24 kusura bakma geç cevaplıyorum
ben 10 aylık evliyim
ve 2 ay öncesine kadar yasminle korunuyordum .
artık bebek istiyoruz korunmayı bıraktım.
doktora gittim tahlil yaptırdım normal olduğunu söylediler..
eşim 3 ay sonra askere gidecek gitmeden hayırlısıyla olsun istiyoruz..
ne yapmam lazım tam bilmiyorummmmmmm

benim özel sağlık sigortam var onun için %20 ödüyorum 80ytl ücret sanırım eğer sigortan varsa %25 sanırım ssk karşılıyor.tlf numarası 212 853 57 57 istersen ben doktorumla görüşürüm hatta gelirimde yanında nolacak sevaptır canım benim.sen karar ver ben görüşürüm Aylin hn la

valla ben ilk gittiğimde ilaç kullanıyodum ilacı bıraktıktan sonra gel demişti,ben ilacı bıraktım sonra yazmış olduğum tahlilleri istedi başkada bişey yapmadık ve bekledik canım benim.

kızlar ;
1-2 saat önce kasıklarımda öyle bir sancı olduki , (ovulasyon zamanındaydım)
sanki bıçak batırıyorlar. biraz önce yeniden oldu. :nedeni ni anlamadım hiç. :uhm:

böyle bir durumla karşılaşan varmı acaba?

tmm canım eğerki gitmeyi düşünürsen benim cep tlf veriyim sana 0533 431 31 11 benim ismim Hale aslıda Zeynep kızımız olsaydı bebişimizin adıydı ama kısmet erkekmiş hayırlı evlat olsun napalım,dediğim gibi gidersende ismimi verirsin Aylin hna.sigortada uzmanlığını yapmış anlayacağın tecrübeli ve hastasıyla yakından ilgili inşallah allahım kısmet etsinde bebişinin kontrollerine giderin bizim gibi:)bu ay tutmuş olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm canım ilk ilacı bıraktığım ay bendede omuştu bir kez başka olmadı mrk etme demekki iyi yumurtluyorsun hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhh

ayyy sakın öyle deme bi daha pozitif düşün lütfen pozitif çıksın burda tecrübe konşuyoooooooo:)canım benim hiç takma lütfen

slm canım ilk ilacı bıraktığım ay bendede omuştu bir kez başka olmadı mrk etme demekki iyi yumurtluyorsun hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhhh

bu cevap banaydı herhalde;
benim geçen hafta mukus salgım gelmişti, mukus (yapışkan sıvı) - o zaman yumurtmala olmuyomu.?
yoksa şimdimi yumurtluyorum .
şaşırdım valla.

bu demek oluyoki hiç ara vermeden gün aşırı birlikte olacağız, ve yatacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…