Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

zeynep arkadaşımızdan başka ; böyle bir şey yaşayan yokmu
aramızda ?

evet canım sanırım şimdi yumurtluyorsun eşinle mümkünse hergece beraber ol sakın olmaz falan deme çünkü bu senin için önemli günler şimdi ezan okunuyor hepiniz için dua ettim rabbime hayırlısıyla inşallah.

zeynepcım sen tecrubelısın bu konuda
mesela ama gun asırı ılıskıyı onerıyorlarya hanı
mesela yumurlama 24 saatte bıtıyomus gun asırı ılıskıdede o gune denk gelmesse ne olacak pekı
bıde yumurtlama bıttıkten sonra ılıskının onemı hıcmı yok

canım benim kafana hiçbişey takma sarıl kocana ve keyfini çıkar çünkü veren rabbim bize laf düşmez ama eşinlede beraber olmayı bırakma oldumu.ohhhh yumuşacık yumuşacık sarılıp uyuyun bitanem.:sm_cool:

canım arkadasım hepsı allahın bıleceği bı iş sen nerden bıleceksın yumurtlamanın olup bıttığını ama sen elınden gelını yap gun asırı ılışkıye gır ozellıkle o yapıskan ve uzayan akıntı geldığınde hepsı nasıp kader ama allah herseyın hayırlısını nasıp etsın bende 12 aylık evlıyım ve hıç korunmadık bazen hosuma gıdıyor hıç korunmadık ama bebegımız olmadı dıye daha yasım 18 1 ay sonra 19 olacagım ama ben sızler gıbı çok cocuk ıstıyorum allah herkese versın amın

canım benim çok gençmişsin evliliğin tadını çıkar bu günleri bir daha bulman zor bende yazdıklarına katılıyorum veren rabbim zaten gerisi boş.biz 2 yıl korunduk ilacı bıraktım ve 4 ay sonra hamile kaldım demekki vakit saat o zamanmış dimi.

ya canı arkadasım ben de oyle dusunuyorum kadının bırı gecen yazmıskı korunduğu halde bebeği olmus demeekkı sende korunmamıs olsaydın 2 yıl sonra olacakmıs değilmi tabı orasını allahım bılır ama benım ıçım ıçımı yıyor hele bıde sızlerın hamıle haberını alınca hem çok sevınıyorum hemde benım de bu ay olmadı dıye uzuluyorum geçen ay ve ondan oncekı aylar hep ağlamakla geçtı omrum esım dıyorkı allahtan ıyı mı bılecez o herseyın en ıyısını bılır daha çok kucuksun ve ben senın vucudun hamılelığı kaldıramayacağını dusunuyorum dıyor canım benım bızım asagıda bı abla var oda ben evlendığımde 6 aylık evlıydı ve 11 cı ay hamıle kaldı artık olmaz dıye dusunmus ve oluver mış yeterkı allah ol desın gecen haberlerde 70 yasında kadın doğurmus bıde bızım doktorlar 45 ten sonra rısklı dıyo ben ınanmıyorum rabbımın elınde ne yokkı onun hazınesı oyle buyukkı o ne ısterse o olur bız mı onunla yarısa gıreceğiz bazen kendıme çok kızızyorum ne hakkım var o vermezse vermez allahım sen bılırsın hayırlı bı evlet nasıp et yarabbı anım hersey gonlunuzce olsun sanada kolay doğumlar nasıp etsın rabbım amın

umarım en yakın zamanda müjdeni alırsın.hiç doktora göründünmü canım?

merhaba kardeşim..arkadaşım,,,,,yazını okudum,nelere göğüs gerdiğini dayandığını okudukça gurur duyulacak bir insan olduğunu gördüm......geçmiş bitmiş ama öyle derler ya geçmiş olsun,,,hakkaten de geçmiş olsun sana..
canım senin yazı motorunda bulunan kelimeyle ilgili yazan herkes senin özel telefonuna ulaşacak...dikkat edin bu konulara............goggle ndan yazınız ve ayrıca bu siteye üye olmayan herkesde takip edebilir..art niyetlilere mahal vermeyin.özelden mesaj atın.............sevgi va saygılarımla......

herkese günaydınnnnnnnnnn.biraz geç bir günaydın oldu sanırım.hamiş haberi yokmu hamiş .gelsin bebişler artık.uzun zamandır bekliyoruz .bekletmeyin aetık bizi yaramazlarrrrrrrrrrrr:)

SUDENAZ CIM...............okuyunca beni temmuzda çift çizgiyi görmek isteyenlerden silp ama ağustos da çift çizgi görmek isteyenlere ekleyebilirsin canım....................ay gülerek anlatıyorum bak...bende tuhaflaştım.......adet olmaya başladım da.....ne yapabilirim ki..............elimde mi?tarihi sonra yazayım hesaplayayımda..........

salla ya aa güzelim boşver Allah ne zaman yazarsa o zaman kasmak gerilmek yoksırnaşık şey

selam canım öncelikle allah sanada benim yaşadığım annelik duygusunu nasip etsin inşallah zamanı gelince olacaktırnasılsa kısmet.çok iyi niyetimden arkadaşa yardımcı olmak istediğim için bir anda boş bulundum ve tlf verdim nasıl silerim naparım diyede düşündüm ama napiyim artık arayanlar olursa bir şekilde baş edecem:)kendine iyi bak.

canım benim eşin bu konuda haklı daha çok gençsin erken ve geç yaştaki gebeliklerde sorun oluyor evet doğru birde olaya bu yönüyle bakarmısın.dediğin gibi bizler kimizki rabbimizle yarış edecek verirse veriyor zaten.bazen görmüyormuyuz 5-6 çocuklu ailerleri verende o alanda o lütfen ağlamayı bırak stresten uzak evliliğinin ve kocanın tadını çıkar benden sana abla tavsiyesi oldumu:))

arkadaşlar tekrar aranızdayım bütün yazıları okudum da valla bence en güzeli hayatın tadını çıkarmak bebişleri aklımızdan tamamen çıkarmak o zaman zamanı da gelmişse herşey kendiliğinden olur herhalde... sonuçta RABBİM herşeyin en iyisini bilir bizim için de...sengözlerimebaksanabjeyyarjeyyar

zeynepcim bu arada inş. sende bebişini en sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın RABBİM sizi çok mutlu etsin darısı başıma ve başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…