- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.321
benim evde testim yok sabah almam gerekir sende hiç belirti varmı karşılaştıralım
hadi inşallah ikimiz birden müjdeyi veririz:sm_cool::sm_cool:
:sm_cool:Aslında belirtim yok işte, bide belirtim olsa ben bugüne kadar dururmuydum daha önce yapardımkafamçokkarıştı Normalde reglden 10 gün önce göğüslerim şişer ve ağrımaya başlar. Bu sefer şişti ama çok değil ve hiç ağrım yok. Sonra arada sırada kasıklarım ağrıyo. Açıkçası başkada bişeyim yok. Sende nasıl durumlar? Belirtin var mı canım?
Ee ben bii sorcam diyelimki 22si benim günüm.9ünda doktora gittim ben catlama olmuş 22santim diyo doktor.diyelimki8inde olmuş catlama 18inde 19undayapsam bende test çikarmi acaba sonuç ayy ben buay bi tohafi ya içim bi hoşş kizlar yaaaa
işin ilginç yani bende de pek belirti yok:roflol:
göğüsler bende de dokunulmayacak şekilde ağrırdı hatta üstüne yatamazdım bu ay yok sadece dolgunluk uçlarında çok hafif bir sızı
sadece 2 gündür kasık ağrım vardı oda şuan kesildi ara ara giriyor
ve 2 3 gün önce kahverengi bir akıntım geldi çok değil ama çamaşırımı kirletti
berbat uykuya karşı meğilliyim 4 gündür
bugünde biraz bulantım oldu ama pskolojik olmuş olabilir
Valla süper belirtilerin var:lepi:, inşallah hamişizdir ikimizde hatta hepimiz hamişizdir, Kadriye sen ben. Bu gece dualaşım kızlar, ben abdest aldım demin, dua edicem sizleredecoksekeriremsu Yaaa ben bu kadar ümitlendim ya kesin benim yine boşa çıkacak ümitlerim ama olsun bu kadar umut bile insana heyecan veriyor dimia.s
Ee ben bii sorcam diyelimki 22si benim günüm.9ünda doktora gittim ben catlama olmuş 22santim diyo doktor.diyelimki8inde olmuş catlama 18inde 19undayapsam bende test çikarmi acaba sonuç ayy ben buay bi tohafi ya içim bi hoşş kizlar yaaaa
Hadi arkadaşlar ben yarın işe gidicem daha, sabah ola hayrolaa! Mesela hamişlerde olan uyku ve halsizlik bende yok:)) Buradan gol yedim bile şimdiden!!
Dualarım sizinle canlarım, iyi geceleeeer, Datlu rüyalar!
Ya benim dieğrinde hiç belirtimolmadi kzialr belirti bekleme yani ill aolcak diye bence gögüs agrisida psikojik.mesela gögüs uçlarinin rengi değişiyo diyolarya 2buçuk aylikti benimyeni yeni koyulaşmaya başlamişti zaten sonrada düştü
Canımcım, malesef kocaman bi TEK ÇİZGİ çıktı! :1no2:Ben demiştim size dimi, ama dediğin gibi üzülmek yok. Önümüzde ki maçlara bakıcaz, hepinize iyi günler!!a.s.
Canımcım, malesef kocaman bi TEK ÇİZGİ çıktı! :1no2:Ben demiştim size dimi, ama dediğin gibi üzülmek yok. Önümüzde ki maçlara bakıcaz, hepinize iyi günler!!a.s.
Yumurtaliklari ve sprmleri kuvvetlendirmek indir canim eşimde kullaniyodu antibiyotik .sen kullan ama doktoruna ulaşinca sormayi unutma zaten hamilrik olursa birakirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?