Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

benim evde testim yok sabah almam gerekir sende hiç belirti varmı karşılaştıralım
hadi inşallah ikimiz birden müjdeyi veririz:sm_cool::sm_cool:

:sm_cool:Aslında belirtim yok işte, bide belirtim olsa ben bugüne kadar dururmuydum daha önce yapardımkafamçokkarıştı Normalde reglden 10 gün önce göğüslerim şişer ve ağrımaya başlar. Bu sefer şişti ama çok değil ve hiç ağrım yok. Sonra arada sırada kasıklarım ağrıyo. Açıkçası başkada bişeyim yok. Sende nasıl durumlar? Belirtin var mı canım?

işin ilginç yani bende de pek belirti yok:roflol:
göğüsler bende de dokunulmayacak şekilde ağrırdı hatta üstüne yatamazdım bu ay yok sadece dolgunluk uçlarında çok hafif bir sızı
sadece 2 gündür kasık ağrım vardı oda şuan kesildi ara ara giriyor
ve 2 3 gün önce kahverengi bir akıntım geldi çok değil ama çamaşırımı kirletti
berbat uykuya karşı meğilliyim 4 gündür
bugünde biraz bulantım oldu ama pskolojik olmuş olabilir

açıkcası benide umudlandıran bunlar çünkü arkadaşımında hiç bir belirtisi olmadı bu yazdıklarım dışında

bilmiyorum ki ben hiç çatlatma iğnesi olmadım
ama için bir hoşsa inşallah hamişsindir

Valla süper belirtilerin var:lepi:, inşallah hamişizdir ikimizde hatta hepimiz hamişizdir, Kadriye sen ben. Bu gece dualaşım kızlar, ben abdest aldım demin, dua edicem sizleredecoksekeriremsu Yaaa ben bu kadar ümitlendim ya kesin benim yine boşa çıkacak ümitlerim ama olsun bu kadar umut bile insana heyecan veriyor dimia.s

neden boşa çıkacak diyorsun bak belirtilerimiz aynı hemen hemen kırmızı kart görene kadar hamişiz o kadara.s

Kadriyecim, gebelik oluştuktan 5 gün sonra bebek rahme yerleşiyormuş ve hcg salgılanmaya başlıyormuş. İdrarda çıkması ise 12-13 gün sürüyormuş. Yani 8+12= 20. günden sonra varsa eğer çıkabilir. Ama kesin demeyeyim, Allah bilir güzelim.

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama midem bir tuhaf oldu sankim bulanıyor gibi uykumda geldi
sizleri çok öpüyorum
birebiracım yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah
bende sabah idrarımı tutabilirsem test alıp yaparım yada öğlene kalır
allah hepinize rahatlık versin
iyi gecelerrrrrr:1hug::1hug:

Hadi arkadaşlar ben yarın işe gidicem daha, sabah ola hayrolaa! Mesela hamişlerde olan uyku ve halsizlik bende yok:)) Buradan gol yedim bile şimdiden!!

Dualarım sizinle canlarım, iyi geceleeeer, Datlu rüyalar!

Hadi arkadaşlar ben yarın işe gidicem daha, sabah ola hayrolaa! Mesela hamişlerde olan uyku ve halsizlik bende yok:)) Buradan gol yedim bile şimdiden!!

Dualarım sizinle canlarım, iyi geceleeeer, Datlu rüyalar!

belirtiler kişiden kişiye değişirmiş uyku yok diye değilsin anlamına gelmez hayatım

Canımcım, malesef kocaman bi TEK ÇİZGİ çıktı! :1no2:Ben demiştim size dimi, ama dediğin gibi üzülmek yok. Önümüzde ki maçlara bakıcaz, hepinize iyi günler!!a.s.

Canımcım, malesef kocaman bi TEK ÇİZGİ çıktı! :1no2:Ben demiştim size dimi, ama dediğin gibi üzülmek yok. Önümüzde ki maçlara bakıcaz, hepinize iyi günler!!a.s.

arkadaşım öncelikle günaydın dünden beri yazılarını takip adiyorum anladıgım kadarıyla adetine daha var hemen ümitsizlige kapılma idrarda geç belli olabilr gebelik bence adetin geçerse biraz bekle kan tahlili yaptır derim ama inşallah hamilesindir a.s.

hayatım üzülmek yok biliyorsun daha günümüze var kırmızı kartı görmediğin takdirde hala hamişsin:1hug:
bak bizim ark kanda bile negatif çıkmıştı adeti geçince hamişliği ortaya çıktı

arkadaslar merhaba
ben dr a gıttım dun bebek dusunuyurz da
ama esımle bana 10 kullanmamız ıcın antıbıyotık verdı (monodoks)
sormayı unuttum cıktım oadsından
neden vermıs olabılır acaba kendısınede ulasamıyorum ılacıda kullanmam gerekıyor ama bebk dusunurjken antıbıyotık alınırmı kafam cok karıstı

Yumurtaliklari ve sprmleri kuvvetlendirmek indir canim eşimde kullaniyodu antibiyotik .sen kullan ama doktoruna ulaşinca sormayi unutma zaten hamilrik olursa birakirsin canim

canım ıyılık melegım benım sagol hayatım ılgın ıcın
bende oyle dusundum ama hanı hamıle oladan tamda bu donemde ılac kullanmak zararlı dıyolarya kafam karısık ama kullancam yınede bılmese vermez dımı dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…