- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.341
kılzar ilşkilerinizde abdesli olaya calışın eşinzde sızde.sonra 391defa ya şafi ya allah cekelim meryem suresi.sonra keciboynuuz suyu,polen ac karnına ok arkadaşalr bide vitamın alsın eşielriniz sizlerde folikasıtı ihmal etmeyın hepinizi allaha emanet ediyorummm
ya arkdaşlar ben hala adet olmadım 5gün olduuuu yaaa ufff kafayı yicemm.. kan testi sonucumu biliyosunuz 0,100 ama hala inanasım gelmiyooo hem adet yok hem bebek yok e peki bu ne şimdi??
saol canım çok saol ama ben böyleyim işte biraz negatif
merhaba kızlar malesef sonuç negatif üzgünüm............
günaydınnnn kızlarr.temmuz ayında beni yalnız bırakmayın hadi hamiş haberleri bekliyorummmmmmmmmm
inşallah canım senin gibi hamiş oluruz da temmuzda adımız olur senin ne kadarlık oldu şimdi:lepi::lepi::lepi:
evet beni yalnız bırakmayın temmuzdaaaaa..canım benm bugün 5+5 oldu.6.haftam bitmek üzere yaniia.s.
kızlar bebıs ıcın calısırken antıbıyotık kullanan varmı aranızda
tatlım ben aspirin bile kullanmıyom.beni romatizmam var 3 haftada bi depo penisilin olmam lazım doktorum gebelik istiyosan ara ver dedi.valla 8 senelik tedavimi yarıda bıraktım.gebelikte kullanılan türevlerini bile reddettim.ama tabi senin ne problemin vardı bilemem.ama bi kutu ilaç öle çok sakıncalı olmaz doktor kontrolündeyse sanırım
semacım aslında hıcbırseyım yok 2 dusuk yaptım ama rahımle alakalı bı durum degıl drumda rahım cok guzel dedı hatta
esımede verdı ıkımızde 10 gun surelıgın e kullanacakmısız sebebını sormayı unutmusum telastan
bende ılac kullanma taraftarı degılım hıc ama kafam karııstı bıraz
bu arada hemsoymusuz canım bızde samsunluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?