Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydıııııııııınnnnn kızlar ya sayfaları okudukça hem çok sevindim hemde üzüldüm kızlar RABBİM hepimizin kalbine göre versin kızlar ben artık kafama takmıyorum dün arkadaşımın hamile haberini aldım 5 haftalıkmış ne bileyim bi ikimiz kaldık demiştim onun haberi aslında hep sevindirir ama bu sefer herkes de olunca biraz üzüldüm gibi benim neden yok diye eşimde kızdı biraz üzülme bak isyan etmiş olursun sonuçta RABBİM herşeyin en iyisini bilir dedi şimdi dua etmekten başka bişey yapmıyorum jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar:lepi::lepi::lepi:

bu arada günaydın arkadaşlar kimse yok muuuuuuuu????? kızlar ben hala dr. gitmedim bu hafta sonu gidicem bakalım benim için de dua edin olur mu???a.s.a.s.a.s.

hay agzına saglık canım birde yataga besmeleyle girmek lazım gusül abdestinide en geç sabah ezanından önce almak lazım malum okadar geçe kalmamak gerek ama bebek için yatakta uzun süre yatmamız gerekiyor.allah inşallah yüzümüze bakarda buay herkes hamiş olur.

ya arkdaşlar ben hala adet olmadım 5gün olduuuu yaaa ufff kafayı yicemm.. kan testi sonucumu biliyosunuz 0,100 ama hala inanasım gelmiyooo hem adet yok hem bebek yok e peki bu ne şimdi??

ya arkdaşlar ben hala adet olmadım 5gün olduuuu yaaa ufff kafayı yicemm.. kan testi sonucumu biliyosunuz 0,100 ama hala inanasım gelmiyooo hem adet yok hem bebek yok e peki bu ne şimdi??

mevsimseldir canım biraz daha sabret spor yap yürüyüş yap rahatlarsın bence.bide strese girdikçe gelmiyo.aşırı düşünürsen hormonların tamemen etkileniyo

kızlar benımde umudum ağustosa kaldı eşimle barışırsam yumurtlama gunume kadar,inşallah ağustosta hayırlı haberlerı alırım

kızlar bebıs ıcın calısırken antıbıyotık kullanan varmı aranızda

tatlım ben aspirin bile kullanmıyom.beni romatizmam var 3 haftada bi depo penisilin olmam lazım doktorum gebelik istiyosan ara ver dedi.valla 8 senelik tedavimi yarıda bıraktım.gebelikte kullanılan türevlerini bile reddettim.ama tabi senin ne problemin vardı bilemem.ama bi kutu ilaç öle çok sakıncalı olmaz doktor kontrolündeyse sanırım

semacım aslında hıcbırseyım yok 2 dusuk yaptım ama rahımle alakalı bı durum degıl drumda rahım cok guzel dedı hatta
esımede verdı ıkımızde 10 gun surelıgın e kullanacakmısız sebebını sormayı unutmusum telastan
bende ılac kullanma taraftarı degılım hıc ama kafam karııstı bıraz

bu arada hemsoymusuz canım bızde samsunluyuz

tatlım ben evlendikten sonra samsuna taşındım.burda üni okudum babam samsunlu benim ama ben istanbulda doğdum büyüdüm.şimdi de burdayım.eşim samsunlu değil artvinli.
ilaç konusunda dr verdiyse vardır bi bildiği canım sen kullan.düşüklerin içinde çok geçmiş olsun.allahım bi daha yaştmasın o kötü anları.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…