- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.361
kızlar bebıs ıcın calısırken antıbıyotık kullanan varmı aranızda
canım sen de günaşırı ilişki ve yumurtlama gününü hesaplamışmıydın :lepi:
idrardan mı yaptın serdi?kaçgün geçmişti senin.idrarda çıkmayabiliyo umudunu kaybetme bence.bu ay olmazsa öbür ay olur işallah.
4 gün geçti idrarda baktım ama benim günüm hiç şaşmazdı????????
ya arkdaşlar ben hala adet olmadım 5gün olduuuu yaaa ufff kafayı yicemm.. kan testi sonucumu biliyosunuz 0,100 ama hala inanasım gelmiyooo hem adet yok hem bebek yok e peki bu ne şimdi??
Flapy,Kızlar birşey soracağım Progesteron gebe kalmayı kolaylaştırır mı?
Bir internet sitesinde Progesteron hamile kalmayı kolaylaştırmakta ,bebeğin gelişimine ve büyümesine katkı sağlamaktadır diyordu. Ben 4 ay önce hamile kaldığımda kanamam olmuştu ve doktorum düşüğü önlemek için progesteron vermişti.Ama malesef sonuç düşükle sonuçlandı.Şimdi okuduğum sitede ise hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyor. Sizin bu konuda bilginiz var mı?
günaydınnnnnnnnnnnn kızlar.baktım ama bugün yine amiş haberi yok. serdi üzülme canım biraz daha bekleyip kan testi yaptırabilirsin.belki geç bir döllenme olmuştur.eğer yoksa da üzülme canım.tabi bunu söylemek bize kolay ama hepimiz o tek çizgiyle birçok kez karşılaştık ve belki de karşılaşıcaz.ama ben şuna eminim o tek çizgilerden sonra çift çizgiyi de görücez mutlaka.umudumuz devam ediyooooooooooo.
Eşime bu ay test aldırdım, bana testleri getirdiğinde "al bakalım, çift çizgi göstereninden aldım " dedicoksekeriremsu Birini bu sabah yaptım yine negatif! Artık çift çizgi gösteren test olduğuna inanmıyorum:çok üzgünüm:, gözümle görmezsem de hayatta inanmamklava:
Eşime bu ay test aldırdım, bana testleri getirdiğinde "al bakalım, çift çizgi göstereninden aldım " dedicoksekeriremsu Birini bu sabah yaptım yine negatif! Artık çift çizgi gösteren test olduğuna inanmıyorum:çok üzgünüm:, gözümle görmezsem de hayatta inanmamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?