- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.381
ayyyy ben geldim herkez gitmiş
geçmi geldik acaba sohbet bitmiş biz gelmişiz
NEHİR cim...yumurta tembelliği tedavisi uzun zamanda alsa mutlaka tedaviye cevap veren bir ----rahatsızlık demiyelim de-----işte öyle bir konu ...
herşeyi atlatacaksın.tüp bebek sana hayırlı uğurlu gelecek.emeklerinin karşılığını alacaksın.çok da seviniyorum bu tip yazılarınıza,eşlerinizin yanınızda ve yardımcı destek olmalarına.çok şükür şanslıyız....
BAŞAK cım...........burdayım....dün eşim bütün gün evdeydi.izin kullandı.hiç giremedim net'e...erkeklerin bu konulara bakıp karışmasına çok kızarım.onun yanında yazmıyorum..........şen yaşısınnnn bakim.........
DENİZKOKUSU.......ile ilgili dün bir satır yazıp çıkmış.çok üzüldüm.birden bire niye böyle oldu........inşaallah bu zor vakitlerini hemen atlatır,herşey düzelir..........
KADRİŞŞŞŞŞŞŞ....ev hanımlığı hoşuna gitti kadriye nin,,,biraz rahatladın galiba.canısı.....güzel kardeşim...
ya kıslar aslında bugün benim biras moralim bozuk benneyaptımki
benim çikolata kistim vardı ama sonra patladı ve baya küçülmüştü sanırım yine büyüdü bu rahatsız etmeye başladı belki bu yüzden hamiş kalamıyorum sancılarımda arttı dr gitmeyide hiç istemiyorum offffffffff offfffffffffffff
LÜTFEN JAsMİNE.DOĞRU DOKTORA......ağrın varsa rica ederim üstünde dur.....ne demek off offff ....öyle olmaz bu işler....evde kendi kendine ağrımı çekilir........allah aşkına git.......
ya canımcım haklısın ama ya yine doğum kontrol hapı verirse diye çok korkuyorum
doktor doğum kontrol hapı verirse senin sağlığın için vericek.ya kistin büyür ve çalışmalrını daha çok engellerse.git ve önlemini al canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?