Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba kızmızıbeyaz size burdan mutlu haber vermek isterdim ama tüp bebek tedavim devam ediyordu dün yumurtalarım toplandı daha önceden okuduysan yumurta tembelliği vardı bende

3 yumurta elde ettik ama 2 tane boş çıktı bir tanesi sağlıklı dendi bugün güzel haber beklerken
1 yumurtanın da döllemediği haberi geldi hastaneden sonuç çarşamba ve perşembeyi bekliyoruz
diyorlar ama hiç umudum yok ve çok üzgünüm senelik iznimdeyim ağlıyorum morelim çok bazuk
dua ediyorum ama yarın belki döllendi diye haber gelir allahım yardımcım olsun iyiki eşim çok
anlayışlı üzülme diyor üzülmemek elde değil bu durumda sizlerinde duasına ihtiyacım var sudenaz
içinde çok üzüldüm temmuz ayı bekleyenlerde ayın 28 idi bakalım allahtan umut kesilmez sizde
hep umutlu ve mutlu olursunuz inşallah görüşmek üzere...

yok kızlar gecikmediniz sabahtan beri böyle burası konuşacak kimse yok bugün sesiz burası hamiş haberide yok :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

NEHİR cim...yumurta tembelliği tedavisi uzun zamanda alsa mutlaka tedaviye cevap veren bir ----rahatsızlık demiyelim de-----işte öyle bir konu ...
herşeyi atlatacaksın.tüp bebek sana hayırlı uğurlu gelecek.emeklerinin karşılığını alacaksın.çok da seviniyorum bu tip yazılarınıza,eşlerinizin yanınızda ve yardımcı destek olmalarına.çok şükür şanslıyız....

BAŞAK cım...........burdayım....dün eşim bütün gün evdeydi.izin kullandı.hiç giremedim net'e...erkeklerin bu konulara bakıp karışmasına çok kızarım.onun yanında yazmıyorum..........şen yaşısınnnn bakim.........

DENİZKOKUSU.......ile ilgili dün bir satır yazıp çıkmış.çok üzüldüm.birden bire niye böyle oldu........inşaallah bu zor vakitlerini hemen atlatır,herşey düzelir..........

KADRİŞŞŞŞŞŞŞ....ev hanımlığı hoşuna gitti kadriye nin,,,biraz rahatladın galiba.canısı.....güzel kardeşim...

merhaba jasmınıa doğru söylüyorsun cnm bir dr.güvenme bende bu konuda tercübeliyim 4 yıllık evliyim ilkaylardan bu yana bebek istiyoduk ilk gittiğim dr.senin yumurtalıkların yavaş çalışıyor dedi defalarca kolamenle bizi 2 yıl oyaladı sonra ablamın tavsiyesi üzerine bir dr.gittim sende oda 2-3 kez kolomen denedi sonra rahim filmi teniz çıktı sonra eşimden sperm istedi çok düşüktü çift taraflı varokosel vardı amaliyat oldu sorun kalmadı düzeldi bu arada 6 ay beklemem gerektiği söylendi bekladik sonra bir başka dr.gittik oda senin yumurtalıkların çok yavaş aşılama yapalım dedi 07/09/2007 yaptırdık sonuçnegatif sonra başka bir dr.gittik tüp bebek yapalım dedi ve yaptıdık 27/04/2008 sonuç negatif dr.
konuşmaya gittik bize denemeyin artık yumurta rezervin düşük sonuç aynı olacak dedi isterseniz
kendinizi size şöle bir teklif sunalım eğer isterseniz kıbrısa gönderelim yumurta bağışı için yüzde 60
şansınız var dedi tamam dedim ve bir daha oraya gitmeyelim dedik eşimle başka bir yere gittik
orda da aynı şey yumurtalarımda sorun olduğu sölendi ama bu olmaz anlamına gelmez 2 tüp başladık 5 günde iplat oldu ve 2 ay ara verdik şuan 3 yumurta elde ettik dün yumurtalarım toplandı ve 2 si boş 1 tanesi sağlıklı güzel haber beklerken hastaneden aradılar döllemesini beklediğim yumoşum döllememiş
çarşamba ve perşembe gününe kadar bekleyelim dediler ama inşallah döllerde bende mutlu sona ererim
arkadaşım o yüzden çok morelim bozuk 2 saat ağladım eşim ve ablam saolsunlar dünyanın sonu değilya diyorlar onu gelde bana sor inşallah benim durumumda kimse olmazda herkesden güzel haberler alrım allaha emanet ol görüşmek üzere....

canım merak ettik seni iiolmana sevindim.özlettin kendini cicim yahu.neyse eşinin izin olayı sana da ii gelmiştir.:teytey:

aman pek zormuş evde erkek olması bütün gün......onlara çalışmak yakışıyor.akşamdan akşama gelip....bebek yapıp,doğru yine işe...,
ah canım...ev battı gene...çok pasaklısın canım eşim..........çokkk...
AMA BU GECE ADETİM BİTTİ......SPERMLERİ CANLI TUTMAK İÇİN BU GECE DEPOYU BOŞALTALIM.........YOLA DEVAMMMMMMMM...AH BENİM GÖZÜMÜN NURU KELOĞLANIM.....

ya kıslar aslında bugün benim biras moralim bozuk benneyaptımki
benim çikolata kistim vardı ama sonra patladı ve baya küçülmüştü sanırım yine büyüdü bu rahatsız etmeye başladı belki bu yüzden hamiş kalamıyorum sancılarımda arttı dr gitmeyide hiç istemiyorum offffffffff offfffffffffffff

LÜTFEN JAsMİNE.DOĞRU DOKTORA......ağrın varsa rica ederim üstünde dur.....ne demek off offff ....öyle olmaz bu işler....evde kendi kendine ağrımı çekilir........allah aşkına git.......

LÜTFEN JAsMİNE.DOĞRU DOKTORA......ağrın varsa rica ederim üstünde dur.....ne demek off offff ....öyle olmaz bu işler....evde kendi kendine ağrımı çekilir........allah aşkına git.......

ya canımcım haklısın ama ya yine doğum kontrol hapı verirse diye çok korkuyorum

kızlarrrrrrrrr bugün benim sırtım ağrıyo baya bi,ara ara çok hafif karnım da.göğüslerim de biraz hassas.ya üzülüyorum.adet olucam diye.tamam ben bu aydan yeterince umutlu değilim,düzenli çalışamadık.ama yine de bekliyor insan.neyse hayırlısı.aslında ben adetimde sırt ağrısı çekmem.

kızlarrrrrrrrr kocişime pasta yaptım gelin yiyelimmmmmm

arkadaşlar tatlılrımın çok güzel olduğunu söyler ona göre ha!!!!

doktor doğum kontrol hapı verirse senin sağlığın için vericek.ya kistin büyür ve çalışmalrını daha çok engellerse.git ve önlemini al canım.a.s.

tamam pes ediyorum yarın gidiyorum dra a.s

kocişin bundan haberi yok :1rolleyes: bi duysa kolumdan tuttuğu gibi doğru dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…