J
jasminia
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.401
kızlarrrrrrrrr kocişime pasta yaptım gelin yiyelimmmmmm
arkadaşlar tatlılrımın çok güzel olduğunu söyler ona göre ha!!!!
selam canım ben burdayım... naber
selam canım ben burdayım... naber
kocişin kızmasın sonra benim tatlı ne oldu diye
Eşime bu ay test aldırdım, bana testleri getirdiğinde "al bakalım, çift çizgi göstereninden aldım " dedicoksekeriremsu Birini bu sabah yaptım yine negatif! Artık çift çizgi gösteren test olduğuna inanmıyorum:çok üzgünüm:, gözümle görmezsem de hayatta inanmamklava:
SADECE NABER Mİ?yazdında ben mi kaçırdım..............hep sana iki başlıktanda seslendim.......
eeee..geçen gün bir iki kelime kurup kaçmışsın.hepimiz merak etmişizdir kesin seni de ben çok heyecanlandım.....ne olur o yazdığın neydi?ne demek o?aaaaaaaaaaa
çocukmusun?bir anda pire için mi yorgan yakmaya kalktın.ne olur hemen yaz.gidicem ...
Cok sekersin yaaa
Esin de aslinda super yaklasmis konuya...
Birebira,
Ne guzel bu gebelik mevzuunda en onemli sey insanin karamsar olmmasi, eglenceli hale getirebilmesi isi. Yoksa stres gercekten ozellikle kadinlari cok olumsuz etkiliyor.
Ben eminim kisa sure icinde cift cizgi cikaran gebelik testlerinden biri senin olacak, her zaman kolay bulunmadigi icin biraz zaman almis olabilir ve gecen sefer ki cin maliymis sanirm yerimseniben
Ama bi dahaki sefere cift cizgidir sennin gebelik testin.sin
Kızlar kimsecikler yok mu yaw? Eşim gelmeden iki muhabbet etseydik, moralim bozuldu iyice bugün!!
neden hayatyım bozuk ne dedik kırmızılartı görmeden kimse hamiş olduğumuzu inkar edemez:1hug:
Yok güzelim inan ona bozulduğumu unuttum bile. Ben burda bi arkadaş bebeğini kaybetmiş ona çok üzüldüm. Ben hamile kalırsam ona Mart ayına yetiştim demenin hayalini kuruyordum, Çünkü çok sevinmiştim hamiş olduğunu duyunca, inş Rabbim çok fazla bekletmez hiçbirimizi..
Sen nasılsın, belirtilere devam mı?
bende hala aynı sadece 2 saattir ksaık ağrım kesildi uyku berbat birde başağrısı başladı bugün
gerçi test yaptım ama şansıma testte bozuk çıktı:roflol:anlayacağın beklemedeyim
kim kaybetmiş ya büyük geçmiş olsuna.s.
yaaaa arkadaslar bi bakabilirmisiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen bisey soyleyin, benim adet tarihim 12.07 idi ama 11.inde gordum yani 1 gun once, normalde 7 gun surer yani 7.gun lekelenme gibi olur fakat bugun 5.gunumdeyim ve bugun pedime hic bisey gelmemis sadece silince cok ucuk kahverengi akinti geliyo kesik kesik gibi hic boyle oldugunu hatirlamiyorum 2 gundur migden cok kotu yaniyo ozellikle yemeklerden sonra dun daha kotuydum her yerim aciyodu sanki ozellikle belim cok kotuydu arada kasiklarimada agri giriyodu, klomen kullaniyorum bu 2.ayim acaba haptanmi diye aklima geldi ama gecen ay hersey gayet normaldi, baska biseymi var acaba ???
bide cok kucuk bi ihtimal de olsa ustume gorme olabilirmi
biraz uzun oldu ama kafam cok karisti hic basima gelmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?