Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kıslar kociş gelmek üzere ben cıkıyorum yarın görüşürüz
bakalım dr ne diyecek anlatırm size hepinizi öpüyorummm a.s.a.s.

Bende yeni geldim kızlar, off bu temmuz ayını gerçekten sevmedim!! Kimseye bi faydası olmadı bu ayın yaa.. Dua edelim kızlar belki temmuz sonunda patlama yaşanır, inşallah Yarabbim sen bizi daha fazla bekletmee yalvarırımm..

selam canım ben burdayım... naber

SADECE NABER Mİ?yazdında ben mi kaçırdım..............hep sana iki başlıktanda seslendim.......
eeee..geçen gün bir iki kelime kurup kaçmışsın.hepimiz merak etmişizdir kesin seni de ben çok heyecanlandım.....ne olur o yazdığın neydi?ne demek o?aaaaaaaaaaa
çocukmusun?bir anda pire için mi yorgan yakmaya kalktın.ne olur hemen yaz.gidicem ...

Mrb arkadaşlar nasilsiniz? Inşallah bu ayin sonuna kadar çift çizgiyi görürüz

umarım kızlar adet mi olucam nedir sırtım feci ağrıyo ama çok erken daha.misafir gelebilir.şimdilik çıkıyorum,gelmezse görüşürüz ve sabah hamiş haberleri görürüz umarım.

Cok sekersin yaaa
Esin de aslinda super yaklasmis konuya...
Birebira,
Ne guzel bu gebelik mevzuunda en onemli sey insanin karamsar olmmasi, eglenceli hale getirebilmesi isi. Yoksa stres gercekten ozellikle kadinlari cok olumsuz etkiliyor.
Ben eminim kisa sure icinde cift cizgi cikaran gebelik testlerinden biri senin olacak, her zaman kolay bulunmadigi icin biraz zaman almis olabilir ve gecen sefer ki cin maliymis sanirm yerimseniben
Ama bi dahaki sefere cift cizgidir sennin gebelik testin.sin

İyi gibiyim. Hayatımda geçirdiğim en korkunç gün ve gece idi sanırım. Perşembe tatile gidiyoruz. Ben düzeceğini sanmıyorum bazı şeylerin. Beklemedeyim. Duygularımı tartıyorum sadece...

Canım çok saolasın, daha bizim ne muhabbetlerimiz var eşimle yazayım baride hepberaber gülelim:lepi: Bu simgeyide çok sevdim zaten, inşallah bi daha ki sefere bende çift çizgiyi böyle kutlarım:lepi:

Evet evet çin malıydı herhalde pis test!

neden hayatyım bozuk ne dedik kırmızılartı görmeden kimse hamiş olduğumuzu inkar edemez:1hug:

Yok güzelim inan ona bozulduğumu unuttum bile. Ben burda bi arkadaş bebeğini kaybetmiş ona çok üzüldüm. Ben hamile kalırsam ona Mart ayına yetiştim demenin hayalini kuruyordum, Çünkü çok sevinmiştim hamiş olduğunu duyunca, inş Rabbim çok fazla bekletmez hiçbirimizi..

Sen nasılsın, belirtilere devam mı?

bende hala aynı sadece 2 saattir ksaık ağrım kesildi uyku berbat birde başağrısı başladı bugün
gerçi test yaptım ama şansıma testte bozuk çıktı:roflol:anlayacağın beklemedeyim
kim kaybetmiş ya büyük geçmiş olsuna.s.

Kibele diye çok tatlı bir arkadaş var görürsün belki başlık açmış:çok üzgünüm:

Evet bende beklemedeyim, yarın normal regl günüm. Buraya 2gün sonrasını vermiştim ne olur ne olmaz diye. İkinci testim çekmecede, bakalım eğer reglim gecikirse o zaman yapıcam onu da

yaaaa arkadaslar bi bakabilirmisiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen bisey soyleyin, benim adet tarihim 12.07 idi ama 11.inde gordum yani 1 gun once, normalde 7 gun surer yani 7.gun lekelenme gibi olur fakat bugun 5.gunumdeyim ve bugun pedime hic bisey gelmemis sadece silince cok ucuk kahverengi akinti geliyo kesik kesik gibi hic boyle oldugunu hatirlamiyorum 2 gundur migden cok kotu yaniyo ozellikle yemeklerden sonra dun daha kotuydum her yerim aciyodu sanki ozellikle belim cok kotuydu arada kasiklarimada agri giriyodu, klomen kullaniyorum bu 2.ayim acaba haptanmi diye aklima geldi ama gecen ay hersey gayet normaldi, baska biseymi var acaba ???
bide cok kucuk bi ihtimal de olsa ustume gorme olabilirmi
biraz uzun oldu ama kafam cok karisti hic basima gelmemisti

Canım bugün ayın 15 idi peki geldiği günler normal miydi yoksa yine lekelenme gibimiydi? Üstüne görme olduğunu düşünüyorsan bence sabah test yapta için rahatlasın. Hem bişey varsa ve kanaman olduysa doktora gitmekte fayda var.

Kızlar biliyorum bu belirtimi diye sorunca kızıyorsunuz bu kadar incelemeyin diye ama merak işte!:icecream:
Bişey sorucam, benim normalde reglden önce göğüslerim çok ağrır ama etrafı ağrır, bu sefer ise 1 gün kaldı regl olmama ve sadece uçları acıyor ikisininde. Yani nasıl diyeyim nohutlar acıyor elimi sürüncesırnaşık şey ay çok iğrencimsırnaşık şey Göğüsleri acıyarak hamiş kalanlara soruyorum, sizin nasıl olmuştuuuu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…