- 27 Haziran 2008
- 3.190
- 329
- 373
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.521
kızlar cumartesı test yaptırıcam dua edın bana
kızlar herkese iyi akşamlar.ben geldim.
herşey yolunda bebiş 6.haftanın başında oldu.yalnız ben kabızlıkla mücadele ediyorum.raporluyum devamlı uyuyorum.
evi değiştireceğim ev arıyorum o yüzden fazla giremiyorum.bu arada öss sınavını kazandım.4 yıllık güzel bir yer yazacaktım.ama hamile olduğum için 4 yıllık açıköğretim yazacağım.bebeğim daha önemli.artık kanamalarım yok.ama bebişin yanında kanamalı bölge var.haftada bir iğne vurduruyorum.eşimle dün kalp atışlarını gördük.anlatılmaz yaşanır kesinlikle.sizlere diliyorum en kısa zamanda.hepinizi öpüyorum kucak dolusu sevgiler.
iyi akşamlar allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin tabi bizede hamişliği...
össyi kazanmana sevindim hayırlı olsun ama bu durumdayken ev taşıman yorulman doğru değil bence :1no2:
ya kıslar bişey sormak istiyorum size adetten 2-3 gün önceki ilişkide hamile kalma olasılığı varmı?
bugün böyle bişet duydumda
esracım umarım hayırlı haberlerini duyarız.inşallah hamişsindir
enel 17 hoşgeldin,uzun zamandır yoktun.her şeyin güzel gittiğine çok sevindim.inşallah hep böyle devam eder. ve 9 ay biter.bizler için dua ediyosun dimi.daha hiç hamiş haberi yok.benim de umudum vardı biliyosun ama umudumu kaybettim çünkü bazı günleri kaçırdım.,göğüslerim hassaslaşmaya başladı bile samırım adet olucam.neyse bebişinle beraber duanı eksik etme bizden.
benim bildiğim adet oluncaya kadar olasılığı var canım.
canlar,güzel arkadaşlar,
ben çıkıyorum.hayırlı akşamlar olsun,ağız tadımız hep böyle olsun olur mu?
hepinizi öperim.siz bir tanesiniz....
canım sen hiç merak etme hep dua ediyorum.okudum canım sakın moralini bozma.herşeyin bi vakti var.strese sakın girme.bu ay tatil ayı biraz aksamış anladığım kadarıyla.ama ben eminimki bu şekilde tek yürek dua etmeye devam edersek hepiniz en kısa zamanda hamiş olacaksınız.öpüyorum seni.
ama ben bunları intte baya bi araştırmıştım mucize olmadığı sürece pek mümkün değil diyo fisfisfis
ben de seni öpüyorum ve eksikliğini çok hissediyorum kendi adıma .lütfen aasıra gir konuşalım.ya canım hani en başta diyodum bi his var sanki bu ay olucak diye ama eşim rahatsızdı 16-17-18.günler kaçtı.ama 11-12-13-14-15.günde omuştu 19.günde de oldu bakalım hayırlısı.doğru bu kadar strese girmemek lazım.bir dahaki ay ateşimi de ölçücem ve rahat olmaya çalışıcam.inşallah senin de hamileliğin sorunsuz çok güzel geçer.karnın kossskocamann olunca güzel güzel elbiseler giyip gez.bol bol fotoğraf çekil öyle bir fotoğrafını koyarsın profiline.tdını çıkar yani canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?