Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bu arada sınavı kazandığına çok sevindim.ne okuyacaksın.? bu arada kayıt yaptırıp dondurabilirsin de..çünkü bu yıl çok şanslı bir yıl olduğu söyleniyor.kontenjanlar çok artmış.

evet canım öyle.ama ben ikinci öğretim yazacaktım.işten çıkşta oraya gidecektim.6 da çıkıp akşam 10 da ders bitecek bende eve gidecektim.üniversite eve yakın benim.ama saat 10:30 bebek uyumuş olacak onu ne zaman öpüp koklayacam.o yüzden açıköğretim 4 yıllık maliye yazacağım.bitirince yeminli mali müşavir olurum belki.hayırlısı artık.

hayır daha olmadım 28.gün olursa eğer temmuzun 21inde olmam lazım ama gecikirse diye 25ini yazdırmıştım .bakalım ama bence olucam.nasip artık eğer bebek yoksa zamanında olayım da düzenim bozulmasın.

hayırlısı evet canım senin ne istediğin ve kendini en rahat nerde hissedeceğin önemli.çünkü artık yalnız değilsin sana ihtiyacı olan bi bebişin olucak.haklısın onu da düşünmekle.sen çok iyi bir anne olucaksın bence.a.s.

hayır daha olmadım 28.gün olursa eğer temmuzun 21inde olmam lazım ama gecikirse diye 25ini yazdırmıştım .bakalım ama bence olucam.nasip artık eğer bebek yoksa zamanında olayım da düzenim bozulmasın.

daha adet olmamışsın.pozitif düşün belki bu ay olmayabilir ama sen böyle düşün.pozitif düşünmek pozitif sonuçlanır.bekle bakalım bi.hem ben hiç gün atlamadan ilişkiye girdim.sperm sayısı azalıyor ama sonuçta bir tanesi işe yaramıyormu.içinde kalanlar 48 saat yaşayabiliryormuş hem.

sana sonsuz teşekürler.tıpkı iş yerindeki arkadaşım can yoldaşım gibi oldun.oda 27 yaşında beraber hamile kalırız diye hep bekledik ama ben onu yalnız bıraktım.onun 4 ay oldu bekliyor hala.bu ay daha sıkı çalışmasını söyledim.sende onun gibisin benim için canım.inşallah sen o ve diğer tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamiş olursunuz.

doktorum hatırladığım kadarıyla öyle dedi bize.bizde öyle yapmıştık canım.tabii en önemli günler daha garanti tabii.ben adet bitti diğer adete kadar devam ettim allahtan ümit kesilmez nede olsa.

evet canım yaa haklısın bizim istememizle olmuyo allah ne zaman verirse o zaman olur

evet canım yaa haklısın bizim istememizle olmuyo allah ne zaman verirse o zaman olur

evet canım yüce rabbimin yarattığı herşey bi mucize değilmi zAten.biz bebeğin kalp atışları gördük deli olduk.daha sadece bir hücre ama içinde nabız atışı var.insan yapısıda bi mucize işte.sen yoluna devam et allahım görüyor.

neden ne oldu canım?

ben dra ilk kasık bel ve ilişki sırasındaki ağrılarımdan dolayı gittim tabi bebişte istiyorduk hamile kalmadan dra danışalım dedik sol yumurtalığımda cikulata kisti varmış dr bey bize dedi ki " yazık cocukta istiyorsunuz ama büyük bir kistin var ve hemen ameliyatla rahmi almak gerekiyor zaten bu kistle cocuk sahibi olman imkansız" dedi tabi dünya bizim başımıza yıkldıeve geldik eşimle uzun süre agladık

o doktor salağın tekiymiş..başka doktora görünseydin? nerden di bu doktor canım?

ahh canım kıyamam sana sen doktor konusunda şanssızmışsın.hiç takmazdım ben olsam.allah ne ümitsiz olaylara mucizeler veriyor.sen hiç takma yola devam.kist nedir ki?geçer allah verdiği derdin şifasınıda veriyor.

o doktor salağın tekiymiş..başka doktora görünseydin? nerden di bu doktor canım?

biraz intten araştırdık sonra başka bi dra tabi öyle bişeye gerek yokmuş kistimiz var ama abarttığı kadar büyük değl patlamış ve sadece sol yumurtalığım calışmıyor ama diğeri gayet sağlıklı ve tek yumurtalıklada olurmuş dk hapı verdi bir ay kullandım tabi sonra tekrar kontrole gayet küçülmüş am tekrar büyüme riski yüksek o yüzden hemen calışmalara başlayın dedi dr bekliyoruz bakalım yalnız bu sıralar yine aynı şikayetler başladı tekrar kontrole gidicem
bu salak drumuz aydaında malesef

tedavidense ameliyat edip para alıcak işte..edepsizklava:

üslub cüm haklısın canım.kızlar sakın emin olmadan birkaç doktora sorup araştırmadan bıcak altına yatmayın asla.

Kızlar ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım, yarın alacağım sonucu dua edin de en hayırlısı ne ise hakkımda o olsun.

tedavidense ameliyat edip para alıcak işte..edepsizklava:

evet aynen öyle burdaki drların hepsi öyle zaten hiçbiri hastanede bakmıyor hemen eline kartını sıkıştırıveriyorlar muayenehaneme gel diye o yüzden izmirde bi dra gittik bizde
allah hepimizin yadımcısı olsun kızlar kimseye güvenemeyecek artık insan canımızı sağlığımızı emanet ettiğimiz drların bile gözünü para hırsı bürümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…