Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar ben kendi doktorumdan memnunum ama muayne ücreti her 2 gidişimde bir aldığı için başka doktora gitmeye başladım.şükran kopal belki tanıyorsunuzdur.izmir natoda özel doruk tıp merkezinde çalışıyor.ssk lıyım ben fiyat farkı 11 ytl kendi dokrorum 90 ytl.kadın harika ilgileniyor herşeyi anlatıyor.bana ilk gidişim olmasına ve başka doktordan geldiğimi bilmesine rağmen tam yarım saat baktı inceledi.gelirseniz tavsiye ederim kendisini.

Emin olun haber veririm, zaten iki gün öncede idrar da yaptım, negatif çıktı. O zamanda buradan söylemiştim. Dediğim gibi sabırsız davrandım ama ne yapayım eğer değilsemde ümitlenmem de reglimin düzeni psikolojik olarak bozulmaz diye düşündüm.

evet canım yaa ben gidebilirim bana tam adresini verirsen sevinirim
aslında ben burdan bi dra gitmek istiyordum hamileliktede takiplerimi yaptırırım acil durumlarda giderim diye ama olmayacak galiba daha doğrusu ne yapacağımı bilmiyorum benim istediğim sürekli bir drum olsun ve önceki problemlerimi bilsin

arkadaşlar sudenaz nerde neden girmiyor birşeymi oldu acaba merak ettim:çok üzgünüm:

hastanenin kartı eşimde birazdan gelecek vereyim canım.alsancaktada özel muaynesi var ama sen oaray gitme.doruk tıp merkezine git.canım

buca özel doruk tıp merkezi diye nete yaz çıkıyor.adresi mehmet akif caddesi no:101 buca izmir.tel:0232 448 8614
muaynehanesinin adresi:Kızılkanat Sağlık Sitesi A Blok K:1 D:2 Alsancak-İZMİR
tel:.232. 463 13 18 kendisi operatör doktor.internetten de bakabilirsin canım.

çok teşekkür ederim hemen bakıyorum
bu arada ben gitmek zorundayım kociş geliyor acıkmıştır o şimdi yemekten sonra gelmeye calışırım hepinizi öpüyorum iyi akşamlara.s.a.s.a.s.a.s.

Ya arkadaşlar bugün iğnemi oldum 2 tane birden.Yarın çalışmalar başlıyo 3 gün üst üste...Biz tatile gitmeyi düşünüyoruz.Acaba hamiş kalırsam bi zararı olurmu ki denize girmemin..............

Ya arkadaşlar bugün iğnemi oldum 2 tane birden.Yarın çalışmalar başlıyo 3 gün üst üste...Biz tatile gitmeyi düşünüyoruz.Acaba hamiş kalırsam bi zararı olurmu ki denize girmemin..............

kanamalı bi hamilelik olmazsa zararı yok canım.benim kanama tehlikem var o yüzden yasak olmasaydı gidecektim denize bu sezonu kapattım.doktorlarım söledi.2 doktora birden gidiyorum ben.canım.umarım yardımcı oldum.iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…