J
jasminia
Ziyaretçi
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.561
Kızlar ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım, yarın alacağım sonucu dua edin de en hayırlısı ne ise hakkımda o olsun.
evet aynen öyle burdaki drların hepsi öyle zaten hiçbiri hastanede bakmıyor hemen eline kartını sıkıştırıveriyorlar muayenehaneme gel diye o yüzden izmirde bi dra gittik bizde
allah hepimizin yadımcısı olsun kızlar kimseye güvenemeyecek artık insan canımızı sağlığımızı emanet ettiğimiz drların bile gözünü para hırsı bürümüş
Kızlar ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım, yarın alacağım sonucu dua edin de en hayırlısı ne ise hakkımda o olsun.
kızlar ben kendi doktorumdan memnunum ama muayne ücreti her 2 gidişimde bir aldığı için başka doktora gitmeye başladım.şükran kopal belki tanıyorsunuzdur.izmir natoda özel doruk tıp merkezinde çalışıyor.ssk lıyım ben fiyat farkı 11 ytl kendi dokrorum 90 ytl.kadın harika ilgileniyor herşeyi anlatıyor.bana ilk gidişim olmasına ve başka doktordan geldiğimi bilmesine rağmen tam yarım saat baktı inceledi.gelirseniz tavsiye ederim kendisini.
hastanenin kartı eşimde birazdan gelecek vereyim canım.alsancaktada özel muaynesi var ama sen oaray gitme.doruk tıp merkezine git.canım
burdayım canım yazılanları okuyordum.inşallah birebira olumlu sonuç alırsın bizimle paylaş
arkadaşlar sudenaz nerde neden girmiyor birşeymi oldu acaba merak ettim:çok üzgünüm:
buca özel doruk tıp merkezi diye nete yaz çıkıyor.adresi mehmet akif caddesi no:101 buca izmir.tel:0232 448 8614
muaynehanesinin adresi:Kızılkanat Sağlık Sitesi A Blok K:1 D:2 Alsancak-İZMİR
tel:.232. 463 13 18 kendisi operatör doktor.internetten de bakabilirsin canım.
Ya arkadaşlar bugün iğnemi oldum 2 tane birden.Yarın çalışmalar başlıyo 3 gün üst üste...Biz tatile gitmeyi düşünüyoruz.Acaba hamiş kalırsam bi zararı olurmu ki denize girmemin..............
canım sudenaz tatile gitmiş.ama dönüşte bomba gibi gelecek merak etme iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?