- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.481
evet 2 gündür ben de öyleydim.ve adet olucam zannettim ama bugün biraz daha iyiyyim.belki üşütmüşüzdür.takma kafana.stresle adet tarihimizi değiştirmeyelim.yasakkelime
merhabalar kzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr. yazılanları okudum yine hamiş haberi yok hep adet oldum diyenler yaklaşık 5-6 gün boyunca ben de adet oldum dicem nasıl olsa.neyse kimseler moralini bozmasın.uğursuzluk temmuzda sanırım.
EVET CANIM BENCEDE TEMMUZDA Bİ TUHAFLIK VAR NEYSE BENDE HAFTA SONU DR. DAYIM İNŞALLAH BAKALIM EŞİMLE KENDİME Bİ BAKTIRACAM DUA EDİN BİZİM İÇİN KIZLAAAAAAAAAAARRRRRRRnaniknaniksırnaşık şeyjeyyarjeyyar
boşver canım.beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok.sabredicez artık.umarım doktorda her şey yolunda gider.bişey çıkmaz merak etme canım bizide haberdar et.doktor ne dedi bilelim
a.s.a.s.a.s.
evet canim bencede temmuzda bi tuhaflik var neyse bende hafta sonu dr. Dayim inşallah bakalim eşimle kendime bi baktiracam dua edin bizim için kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr
merhaba arkadaşlar uzun zamandırbenimle aynı dertte olan arkadasları takip ediyorum ve bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım hepimizin dileklerini kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir
benide alır mısınız arkadaslar listeye
canım inş. hayırlı haberlerle dönersiniz drdan hergün hepimiz için dua ediyorum bakalım ağustos nasıl bi ay olacak bizim için inş. bol hamişli bi ay olur temmuz benim içimi daralttı:çok üzgünüm:
hoşgeldin aramıza ; a.s.
yanlış hatırlamıyorsan sabah senle hamilelik erken belirtileri sayfasında da yazışmıştık.
Kizlaaar ya bu kanallara bakma nasil oluyo ağri oluyomu alttan mi oluyo
peki erkek dr. ne diyosunuz ya ben biraz çekiniyorumda bi de kanallara bakılacaksa erkek olmaması daha iyi olur herhalde ya sizce???????
canım tarıhını ver hemne ekleyeyims eni temmuzda güünn gelemdiyse dha ekeyyeeim yada agustosta ynı beklediin tarihi yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?