Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet 2 gündür ben de öyleydim.ve adet olucam zannettim ama bugün biraz daha iyiyyim.belki üşütmüşüzdür.takma kafana.stresle adet tarihimizi değiştirmeyelim.yasakkelime

canım senin adet tarihin ne zaman ?
bir de bende akıntı olmaya başladı bu normalmi acaba?

beklemek çok zor?

EVET CANIM BENCEDE TEMMUZDA Bİ TUHAFLIK VAR NEYSE BENDE HAFTA SONU DR. DAYIM İNŞALLAH BAKALIM EŞİMLE KENDİME Bİ BAKTIRACAM DUA EDİN BİZİM İÇİN KIZLAAAAAAAAAAARRRRRRRnaniknaniksırnaşık şeyjeyyarjeyyar

KIZLAAARRR DR. SİZİN DESTEĞİNİZLE GİDİYORUM SAYILIR BURDAN Bİ ÇOK ARKADAŞIM GİT MUTLAKA DEDİ YOKSA BANA KALSA HAMİLE HABERİ ALMADIKÇA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYODUM EŞİM SPERM SAYISI BENİMDE KANALLARA BAKILACAK İNŞALLAH HİÇ BİR SORUN ÇIKMAZZZZ KIZLAR KANALLARA BAKMASI NASIL OLUYOR YANİ HERHALDE ALTTAN AĞRISI OLUYO MU NASIL YARDIMINIZI BEKLİYORUMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

EVET CANIM BENCEDE TEMMUZDA Bİ TUHAFLIK VAR NEYSE BENDE HAFTA SONU DR. DAYIM İNŞALLAH BAKALIM EŞİMLE KENDİME Bİ BAKTIRACAM DUA EDİN BİZİM İÇİN KIZLAAAAAAAAAAARRRRRRRnaniknaniksırnaşık şeyjeyyarjeyyar

boşver canım.beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok.sabredicez artık.umarım doktorda her şey yolunda gider.bişey çıkmaz merak etme canım bizide haberdar et.doktor ne dedi bilelim
a.s.a.s.a.s.

şirvancığım benim adetim 21 temmuz tabi biraz geçikme olabilir 2 gündür bende bel ağrısı çekiyorum kasıklarımdada ağrı oldu biraz özellikle sol kasığımda ama bugün biraz daha iyiyim ama akıntım normaldi .bisorun yoktur merak etme üşüttük herhalde

boşver canım.beklemekten başka yapıcak bişeyimiz yok.sabredicez artık.umarım doktorda her şey yolunda gider.bişey çıkmaz merak etme canım bizide haberdar et.doktor ne dedi bilelim
a.s.a.s.a.s.

TAMAM CANIM ÖNCE ZATEN SİZİN HABERİNİZ OLACAK İNŞALLAH KÖTÜ Bİ ŞEY OLMAZ BİDE BEN ERKEK DR. GİTMEK İSTEMİYODUM AMA ARKADAŞIM ÇOK ÖVDÜ KOCAM ZATEN BÖYLE Bİ ŞEYE ÇOK KIZARDI ONU İKNA ETTİM AMA BENDE TEDİRGİNİM ÇÜNKÜ HİÇ ERKEK DR. MUAYENE OLMADIMMMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet canim bencede temmuzda bi tuhaflik var neyse bende hafta sonu dr. Dayim inşallah bakalim eşimle kendime bi baktiracam dua edin bizim için kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr

canım inş. hayırlı haberlerle dönersiniz drdan hergün hepimiz için dua ediyorum bakalım ağustos nasıl bi ay olacak bizim için inş. bol hamişli bi ay olur temmuz benim içimi daralttı:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar uzun zamandırbenimle aynı dertte olan arkadasları takip ediyorum ve bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım hepimizin dileklerini kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir

benide alır mısınız arkadaslar listeye

hoşgeldin aramıza ; a.s.
yanlış hatırlamıyorsan sabah senle hamilelik erken belirtileri sayfasında da yazışmıştık.

SAĞOL CANIM VALLA ÖYLE BENİM DE İÇİM DARALDI HİÇ HAMİŞ YOK YA RABBİM HEPİMİZİ HAMİŞ YAP AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.jeyyarjeyyarjeyyar

hoşgeldin aramıza ; a.s.
yanlış hatırlamıyorsan sabah senle hamilelik erken belirtileri sayfasında da yazışmıştık.

evet şirvancım kendimi boyle teselli etmeye calısıyorum işte iş guc arkadasta olmayınca insan yanlız evde daha da cok kafaya takıyor of of beklemek sabretmek cok zor bu arada hosbuldum canıma.s

Kizlaaar ya bu kanallara bakma nasil oluyo ağri oluyomu alttan mi oluyo

gozdemcim bildigim kadarını soyluyorum evet alttan oluyor ve tuplerine sıvı yolluyorlar ultrasonda da bakıyorlar sıvı ilerliyor mu diye ona gore tıkalı olup olmadıgı anlasılıyormus okudugum bilgilere gore cok fazla agrısı olmuyormus tabi bu insanına baglı kendini kasarsa onu bilemem canım bildigim kadarı ile paylastım

peki erkek dr. ne diyosunuz ya ben biraz çekiniyorumda bi de kanallara bakılacaksa erkek olmaması daha iyi olur herhalde ya sizce???????

evet canım alttan.ben yaptırdım,acır ya da acımaz kişiden kişiye değişir dedi doktor fakat kendini sıktığın için kapalı çıkabilme ihtimali de olabiliyormuş..bu sebeple anestezili yaptılar..

peki erkek dr. ne diyosunuz ya ben biraz çekiniyorumda bi de kanallara bakılacaksa erkek olmaması daha iyi olur herhalde ya sizce???????

valla gozdemcim anlıyorum seni ama katlan canım bir seferliğine imkanın yoksa kadın olmasına dr un onlar zaten alısık artık gormekten ama tabi insan utanıyor googleden Histerosalingogram diye arat istedigin bilgiyi bulursun canım bu arada hosbuldum canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…