- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.581
Saol canım daha bişi yokda tam adet günüme denk geliyo zaten tampon kullanmayı düşünüyorum gelirse,zararlı olurmu bilmem hiç kullanmadım daha önce..Gelmezse günüm geçerse test yaparım yani daha yeni olur.Bi zararı olmas herhalde........
olmaz canım sen rahat rahat gir adet varsa tampon al ama tavsiye ederim.
enel 17 hayırlı olsun bebegin allah tamamını erdirsin sen nasıl hamile oldugunu ogrendin ve belirtilerin neydi canım ne kadar surede olmuyordu ben yeniyim canım bilgini paylasırsan cok sevinirim
Kullandınmı sen canım ben hiç kullanmadım nasıl iyi oluyormu???:lepi:
canım benimki çok ilğinç oldu.ilk ayımdı.kendimi hep yorgun hissetmeye başladım.gögüşlerim şişti.uçları hassaslaştı.hamileyim dedim 3 kere tets yaptım çıkmadı.iş yerindeki arkadaşlarımda değilsin psikolojik dedi.bende tabii inandım onlara.bi daha test yapmayacam dedim kendi kendime.sonra lekelenmem ve ardından da yogun bi kanamam oldu.rüyamda gördüm ve hamile çıktım.meğerse üstüne görmüşüm.rüyaamda görmesem test yapmayacaktım.ben adet oldum sanmıştım.kanamam iğne vurdurmayla geçti.ve halada iğne vurduruyorum.canım.
kanamaların için uzuldum canım ama ne kadar guzel supriz olmus cok sevindim canım hayırlısıyla rahat dogum gecir insallah allah biz anne ozlemiyle yanıp tutusanlarada nasip etsin ne kadar guzel mutluluk olmus deiglim derken tam adet oldum derken gebe olman
canım benimki çok ilğinç oldu.ilk ayımdı.kendimi hep yorgun hissetmeye başladım.gögüşlerim şişti.uçları hassaslaştı.hamileyim dedim 3 kere tets yaptım çıkmadı.iş yerindeki arkadaşlarımda değilsin psikolojik dedi.bende tabii inandım onlara.bi daha test yapmayacam dedim kendi kendime.sonra lekelenmem ve ardından da yogun bi kanamam oldu.rüyamda gördüm ve hamile çıktım.meğerse üstüne görmüşüm.rüyaamda görmesem test yapmayacaktım.ben adet oldum sanmıştım.kanamam iğne vurdurmayla geçti.ve halada iğne vurduruyorum.canım.
Kızlarr yaa adetime 1 hafta kaldı
hamileysem belirtileri nelerdir....
teşekkür ederim canim kontrolu vardi kayinnvalidemin lenf bezi kanseriydi attlatti çok süşür simdide.kontrolleri var.konyadan da msiafirleri var öle olunca bana düşüyor orda olmak haliyle oda sagolsun beni yakin hissediyor.kosusutrumacaydik yani ee yeni gelinimizde daha cahil geliyor birazda ole geliyo işine oyuzden 2gündür noldugumu sasirmiş durumdaydim.aslinda girmeye caliştim bugun biraz girdm ama.yemkten sonra baktim öle bi ama.şimdide yatacaktimda bi bakim dedim öle ayatayim istedim hamş haberi varmi diye ama yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?