Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sweetbaby tesekkur ederim canım allah dualarımızı kabul etsin inşallah kadriye yazımda da dedim ya bidahaki hafta gibi olmam lazım heralde ilacla adet oluyordum o da gunumu bir ay iki ay gecince dra gidiyordum ilac veriyordu 15 gun sonra falan oluyordum o adetten sayılmaz simdi hormon seviyem dustu ki ilk defa gecen ay oldum kendiligimden adet gecen ayın 18inde bilmiyorum bu ay ne olacak

Saol canım daha bişi yokda tam adet günüme denk geliyo zaten tampon kullanmayı düşünüyorum gelirse,zararlı olurmu bilmem hiç kullanmadım daha önce..Gelmezse günüm geçerse test yaparım yani daha yeni olur.Bi zararı olmas herhalde........

olmaz canım sen rahat rahat gir adet varsa tampon al ama tavsiye ederim.

enel 17 hayırlı olsun bebegin allah tamamını erdirsin sen nasıl hamile oldugunu ogrendin ve belirtilerin neydi canım ne kadar surede olmuyordu ben yeniyim canım bilgini paylasırsan cok sevinirim

enel 17 hayırlı olsun bebegin allah tamamını erdirsin sen nasıl hamile oldugunu ogrendin ve belirtilerin neydi canım ne kadar surede olmuyordu ben yeniyim canım bilgini paylasırsan cok sevinirim

canım benimki çok ilğinç oldu.ilk ayımdı.kendimi hep yorgun hissetmeye başladım.gögüşlerim şişti.uçları hassaslaştı.hamileyim dedim 3 kere tets yaptım çıkmadı.iş yerindeki arkadaşlarımda değilsin psikolojik dedi.bende tabii inandım onlara.bi daha test yapmayacam dedim kendi kendime.sonra lekelenmem ve ardından da yogun bi kanamam oldu.rüyamda gördüm ve hamile çıktım.meğerse üstüne görmüşüm.rüyaamda görmesem test yapmayacaktım.ben adet oldum sanmıştım.kanamam iğne vurdurmayla geçti.ve halada iğne vurduruyorum.canım.

kanamaların için uzuldum canım ama ne kadar guzel supriz olmus cok sevindim canım hayırlısıyla rahat dogum gecir insallah allah biz anne ozlemiyle yanıp tutusanlarada nasip etsin ne kadar guzel mutluluk olmus deiglim derken tam adet oldum derken gebe olman

evet canım haklısın.inşallah sizelerede nasip olacak.ben duacınızım.çok teşekkür ederim.şimdi çıkıyorum.arkadaşlar gelecek yarın görüşmek üzre.hoşçakalın.

canim oncellikle hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, gecen sayfalarda yazdim bilmem okudunmu ama bende bu ay gunumden 1 gun once adet oldum ilk 3 gun hic bi degsiklik hissetmedim (dikkat etmedim) 4.gun kesilmeye basladi ve dun 5.gunum cok ucuk kahverengi kesik kesik gibi akintim vardi pede bisey gelmiyordu sadece silince geldi (gelen akinti az sayilmazdi) normalde 7 gun gorurum ve son gun kahverengi akinti gelir ama sekli boyle olmazdi esimde bugun test yapmami istedi ilk defa basima geldi ama negatif cikti ustune gorme nasil oluyo biraz anlatabilirmisin canim

enel hayırlı olsun allah tamamını erdirsin bizede dua et bizde biran önce hamiş olalım kendine ve bebege iyi bak :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Selam bende burdayım arkadaşlar, misafirlerim gitti bende buraya damladım:) Kadriyecim nasılsın gündüz yine yoktun, kayınvaliden iyi mi ?

Kızlarr yaa adetime 1 hafta kaldı
hamileysem belirtileri nelerdir....

Canım erken gebelik belirtileri diye bir bölüm var, orada daha detaylı bilgi alırsın. Burada pek hamiş olmadığı için bizlerde onların söylediklerini söylüyoruz. Mesela regl olacakmış gibi ağrılar, halsizlik, göğüslerde acıma ve koyulaşma, aslında o kadar çok ki! Genelde hiç belirtisi olmayanlar hamiş oluyor onu da söyleyeyimsırnaşık şey Bende belirtilere dayanamayıp bugün test verdim, artık hayırlısı bakalım!

Hyaırlısı olur inşallah canım..
Ya ben yarın çapaya gidiyorum bende her ay kronik olarak mantar oluyo adet sonrası..Bide sonrasında da iğrenç bir koku oluyo vajinamda.ç.Bunun öncesinde birçok kez gittim özele..ama her ay yineleyince bir de kapsamlı araştırma yapılsın diye çapadan gün aldım yarın gidiyorum..
Sişzce eğer hamileysem dr anlar mı
Adetime 1 hafta kadar bir zaman var...

Sen yorulmuşsun, ben hiç seni tutmayayım canım. Allah rahatlık versin, maşallah sen böyle hayırlı evlat olduğun için Rabbim sana da hayırlı bir evlatla verir inşallaaaaah! Hadi iyi geceler!!

Canım listede adım var..1 yıllık evliyim ve 2 aydır korunmuyoruz..Bu ay adetime 12 hafta kaldı...Yani eczaneden test alıp yapıncamı çıktı senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…