Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sweetbabycim hoşçakal hayatım hayırlı yolculuklar.kendine çok ama .çok iyi bak.herşey gönlünce olsun.dönüşün muhteşem olsun inşallah.çok öpüyorum sağlıcakla kal canım.

herkese günaydın,
Eylülcüğüm inşallah hamileliğin sorunsuz devam eder, allah seni nazardan saklasın, değerin konusunda doktorunla görüştün mü o ne diyor?
benim başımdan bir kimyasal gebelik geçmişti değerim 28. günde 25 ti, 30 günde 55 olmuştu fakat sonrakinde değerin 32 ye gerilediğini görmüştük malesef ve daha sonra zaten kanamam başlamıştı...

inşallah değerin katlayarak devam eder eylülcüğüm.

canım burda bu saateelrde gidlir güne 2den sonra yanı zten 5dkklık mesaafede gideceğim yer.ama san geleceğim zman sabhtan gelirm merak etme canım emii

her zaman beklerim Bitanem ;
böyle yazışarak değil, konuşarak dertleşiriz birazda ;

esasında burdaki arkadaşlar la bir ara buluşsak mı nasıl olur acaba?
gerçi bazı arkadaşlar şehir dışındalar

günaydın kızlarrr :teytey::teytey:
bol hamişli bi gün geçiririz inş.:sm_cool:
hepinisi öpüyorum a.s.

günaydın kızlarrr :teytey::teytey:
bol hamişli bi gün geçiririz inş.:sm_cool:
hepinisi öpüyorum a.s.

Günaydın canım ;
seni görünce burda Aydında oturan ; Babanem, amcam ve halalarım (kısacası akrabalarım) geliyor aklıma ;

Aydın'ın neresinde oturuyorsun.
Küçük Ve güzel bir yer , tatil yerlerine çok yakın .

aaa ne güzel o zaman sen buralara geliyorsundur
ben aydının ilçesindeyim nazillide oturuyorum a.s

kızlar bende çok merak ediyorum yaaaa yarında benim adet günüm ama şuanda hiçbir belirti yok geçenlerdede adetimi6 gün geçti o kadar heveslendim ama test yaptım çıkmadı ve ogün gecede hasta oldum

evet geliyorum , ama açıkçası çok sık değil, çalışınca devamlı olmuyor
Bizimkiler merkezde oturuyor,

biz merkeze 45 dk duruma göre 1 saat uzaklıktayız sık sık gidiyoruz ben seviyorum buraları buranın insanlarını bi ara ist. kaldım 7-8 ay kadar ama pek sevmedim gezmek için güzel ama orda yaşamak zor
seninle ucundan hemşeri sayılırız

herkese günaydın kızlar.eylül01 inşallah normal gebeliktir.gerçi neredeyse 2 katına yakın çıkmış değer.doktorun ne dedi canım?stres yapma sakın.öptüm seni.

KIZLAR GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNNNNNN BEN Bİ KARAR ALDIM KIZLAAAAARRRR ŞİMDİ EŞİM ANTİBİYOTİK VE VİTAMİN ALIYOR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BEBİŞİMİZE BİZDE KAVUŞURUZ DA BU HABERİ SİZİNLE HEMEN PAYLAŞIRIM KARARIM DA EŞİM TEDAVİSİ BİTENE KADAR VE 1-2 AY KADAR SİTEYE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ GİRDİKÇE BELİRTİYDİ FALAN FİLAN DERKEN ÇOOOOOOOOK BULANIYORUM EN AZINDAN Bİ SÜRE GİRMİCEM ASLINDA SİZDEN AYRILACAĞIM İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA KISA Bİ AYRILIK OLACAK ARA ARA GİRERİM HERHALDE... TAHLİL SONUÇLARINI DA SİZİNLE PAYLAŞIRIM HİÇ MERAK ETMEYİN ARKADAŞLARIMMMjeyyarjeyyarjeyyarjeyyarjeyyar VALLA BÖYLESİ DAHA İYİ İNŞALLAH DÖNDÜĞÜMDE ÇOOOOOOOOOOK İYİ HABERLERLE GELİRİM İNŞALLAH ŞİMDİLİK HOŞÇAKALINNNNN:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: BENİ DE UNUTMAYIN SAKIIIIIIIIIIIINNNNNNNN BU ARADA LİSTEDEN ÇIKARTMAYIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…